Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

QUOTE(Blakstute @ 2012 10 23, 17:54)
Baik nu. Man Tu patinki.. Geras žmogus manau. Tik blaškaisi kartais. Bet argi čia nuodėmė?

Malonu kad bent vienai taip atrodo...
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 23, 20:44)
ax.gif Aš manau kad nėra čia norinčių nei pasisakyt nei pasimatyt wink.gif Blakstute tavęs prašau nes pasitikiu - kad jau nesiuntėt slapuko tai ištrink mano nuotraukytes... Jau ir pati nebenoriu albumėlyje būt... nesijaučiu gerai lyg prašydamasi ten... ir apskritai nesijaučiu gerai jei jau taip čia vyksta viskas...
Ir dar padarysiu copy paste - jaučiu kad reikia šalintis iš abiejų barikadų pusių... nes suprast nelabai manęs kad supranta... Tebūnie.... 4u.gif

as tikrai nepriestarauju kad tu butum albumeli mirksiukas.gif
Atsakyti
Baikit mergos, nu kas cia daros, jau neberustaukit ka, nu kiek galima, kazkaip net nezinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 23, 20:33)
Baikit mergos, nu kas cia daros, jau neberustaukit ka, nu kiek galima, kazkaip net nezinau sad.gif

Aš irgi taip sakau.

Einu sufyzdinsiu plepushka. mad.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 23, 16:52)
isaugs, pamatysi  mirksiukas.gif

Jau nežinau... Ir išvis, kalbant apie vaikus, niekada nebūčiau pagalvojusi, kad vaikai gali būti tokie skirtingi. Nu, jei būčiau sugriešijus, tai viskas aišku, bet dabar doh.gif
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 23, 18:49)
Pakuriau, pakuriau, dabar kaip mazvaike cypauju sirdi bigsmile.gif taip jaudinuos, uzeikit
http://www.supermama...howtopic=880062

Ačiū 4u.gif

QUOTE(Plepushka @ 2012 10 23, 19:00)
nu va,vakariene cirska,as kaip uzsukta,saldytuva issivaliau,spinteles susitvarkiau virtuveje,o kiek vietos atsirado  bigsmile.gif  ale is kur tiek energy pas mane,net pasididziuot savim spejau  ax.gif
Tai didysis apsiuostymas vyksta  bigsmile.gif  thumbup.gif

Gal norėtum pas mane virtuvės spintelėse prasisukti tongue.gif blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(Blakstute @ 2012 10 23, 19:51)
Aš dar būčiau linkusi palaukti..  unsure.gif
Mergiukai nu pasisakykit dėl BigBang. Nei šis nei tas dabar..

Esu naujokė, tai nelabai galiu pasakyti apie šią konkrečią situaciją, bet žiurint beveik kaip iš šono, tai nesmagu, kai griūna geras kolektyvas g.gif
Atsakyti
einu as i dusa,gal mintis nekokias nuolausiu... nes dabar baisiai liudna cia jau darosi...
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 23, 21:41)
einu as i dusa,gal mintis nekokias nuolausiu... nes dabar baisiai liudna cia jau darosi...

tik uzsidek nemazai duso zeles, kad geriau tas mintis isplautu ir pasiimk tokia kempine kuri gerai nutrina, kai oda lieka net paraudusi mirksiukas.gif , laukiam su gerom ir svieziom mintim po duso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 23, 14:12)
Nedraugauju aš su jumis. mad.gif

mylėk kaip dušią, bet krėsk kaip grušią rolleyes.gif

o ko čia taip nemyli, ramunėlės žiedlapius skabei ir paskutinis nemyliu g.gif GREIT suveikit naują ramunę 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(BigBang @ 2012 10 23, 16:56)
Sveikos,tai kaip supratau esu is albumelio ismesta??? g.gif

kodėl ? nemanau g.gif
Papildyta:
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 23, 17:15)

ne bėdos,čia ne bėdos irnesakyk.gif bėdos kai mama vaiką laidoja, va čia bėdos, žmogus žūsta, bėda, darbą - namus prarandi, bėda... o čia..... svarbus visos esam angel_not.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 23, 19:03)

BIG Ir aš apie Tave nieko blogo negaliu pasakyt, ka jau čia padarei? nu gavos kaip gavos, išsišveisk liūdnas mintis ir grįžk 4u.gif
Dingau padariau, nes mmmm šlykštinės paršliaužė, tai kupina blogų emocijš ir be nuotaikos tupiu,ir skauda baisingai , ir pikta, ir liudna, dar kaimynas jaunas pasimirė( mergaičių klasiokų tėvelis) , išėjo į darbą, rado lauke... Tai teko vaikam pranešt, vaikšto ir tie suirzę. Ai, dar brolį mergaitė paliko, tas kaip mažas dabar virkauja ( o bernui 24 metai... ), nei ką patart galiu, ir gaila...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shrekas5: 23 spalio 2012 - 20:15
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 23, 18:51)
Aš dar būčiau linkusi palaukti..  unsure.gif
Mergiukai nu pasisakykit dėl BigBang. Nei šis nei tas dabar..

taigi rašei, kad duosi blink.gif likau nesupratus... ir vėl g.gif nespėju su jumis doh.gif
Atsakyti
wixiuk, ačiū už namučius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 23, 19:03)

nesimuistyk mirksiukas.gif kad ryt rasčiau tavo foto yu.gif dirol.gif
Atsakyti