Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 23, 16:49)
Pakuriau, pakuriau, dabar kaip mazvaike cypauju sirdi bigsmile.gif taip jaudinuos, uzeikit
http://www.supermama...howtopic=880062

beja, aciu uz grazu zodi wub.gif

Wixxxx pridėk mano gimtadieni - gruodzio 2 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 23, 17:51)
Wixxxx pridėk mano gimtadieni - gruodzio 2  mirksiukas.gif

Pasakyta, padaryta bigsmile.gif
Atsakyti
nu va,vakariene cirska,as kaip uzsukta,saldytuva issivaliau,spinteles susitvarkiau virtuveje,o kiek vietos atsirado bigsmile.gif ale is kur tiek energy pas mane,net pasididziuot savim spejau ax.gif
Tai didysis apsiuostymas vyksta bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
jetau ie vel reikia vytis su skaitymu, as po zumbos, parsivilkau namo slapia......
Atsakyti
wixxx,cia tau uz temute 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 23, 16:59)

ačiū 4u.gif

QUOTE(perlitap @ 2012 10 23, 17:02)
jetau ie vel reikia vytis su skaitymu, as po zumbos, parsivilkau namo slapia......

o aš šiandien vėl nenuėjau... neturiu jėgų,noro... nežinau kas čia su manim darosi....
Liūdna kad negaliu prieiti prie albumėlio... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 23, 19:59)

niu kokia tema miela, reikia i favoritus itraukti,bo paskui pasiklysiu ir neberasiu rolleyes.gif
Atsakyti
ax.gif
Atsakyti
ax.gif Aš manau kad nėra čia norinčių nei pasisakyt nei pasimatyt wink.gif Blakstute tavęs prašau nes pasitikiu - kad jau nesiuntėt slapuko tai ištrink mano nuotraukytes... Jau ir pati nebenoriu albumėlyje būt... nesijaučiu gerai lyg prašydamasi ten... ir apskritai nesijaučiu gerai jei jau taip čia vyksta viskas...
Ir dar padarysiu copy paste - jaučiu kad reikia šalintis iš abiejų barikadų pusių... nes suprast nelabai manęs kad supranta... Tebūnie.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BigBang: 23 spalio 2012 - 18:50
QUOTE(BigBang @ 2012 10 23, 19:44)
ax.gif Aš manau kad nėra čia norinčių nei pasisakyt nei pasimatyt wink.gif Blakstute tavęs prašau nes pasitikiu - kad jau nesiuntėt slapuko tai ištrink mano nuotraukytes... Jau ir pati nebenoriu albumėlyje būt... nesijaučiu gerai lyg prašydamasi ten... ir apskritai nesijaučiu gerai jei jau taip čia vyksta viskas...

Aš dar būčiau linkusi palaukti.. unsure.gif

Mergiukai nu pasisakykit dėl BigBang. Nei šis nei tas dabar..
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 23, 17:51)
Aš dar būčiau linkusi palaukti..  unsure.gif
Mergiukai nu pasisakykit dėl BigBang. Nei šis nei tas dabar..

Niekas nepasikeis,visada liksiu nepasitikėjimo šešėlyje.. bijos grupėj kažką rašyti, nes esu laikoma šnipe ir informacijos nutekintoja (skamba kaip korupcija kokia užsiimčiau) blush2.gif Nenoriu čia vaidint kažkokios aukos ir prašytis,nenorit nereikia,aš tokia esu.. keistis nežadu...
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 23, 19:54)
Niekas nepasikeis,visada liksiu nepasitikėjimo šešėlyje.. bijos grupėj kažką rašyti, nes esu laikoma šnipe ir informacijos nutekintoja (skamba kaip korupcija kokia užsiimčiau)  blush2.gif Nenoriu čia vaidint kažkokios aukos ir prašytis,nenorit nereikia,aš tokia esu.. keistis nežadu...

Baik nu. Man Tu patinki.. Geras žmogus manau. Tik blaškaisi kartais. Bet argi čia nuodėmė?
Atsakyti