Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

dabar visos issitrins, kad as nepamatyciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 23, 11:25)
-na va teks kraustytis, nu bet kaip gaila.......

- gaila, kad naujos mergaites neberas musu temos schmoll.gif, o tai mes juk visas naujokes priimam siltai ir jos tikrai susibendrauja, ai zodziu turbut nebesigilinsiu, nes ne as moderatore....... unsure.gif

Nesupratau - tai išeinam ar neišeinam? Tik nuorodą įmeskit, please, jei kitur bus nauja tema, nes jūs labai greitai plepat, aš nespėju su jumis blush2.gif

QUOTE(Plepushka @ 2012 10 23, 14:15)
Tvarkau savo merginu kambari  mad.gif Kurios cia norejo merginu?Galiu paskolinti,dvi is karto,su visom lelem,kudikiais,3 vezimais leliu,vienas lopsinis,dviem leliu masininem kedutem(kam tos reikalingos?),ir dar leliu lovyte  blink.gif  doh.gif aceit,panos mano susitvarko kambari,visas geris,po lovom  doh.gif leliu buteliukus ir rubelius,pridesiu kaip dovana  doh.gif

Pasidžiaug, kol merginos mažos r tik barbės kambaryje. Matytumėt kokia mano šešiolikmetės spinta - baisu duris atidaryti, nes viskas išvirsta, o stalčiai doh.gif , o už lovos kas darosi doh.gif nežinau kodėl ji tokia netvarkinga. Aš net nesikišu į jos kambario tvarkymą, nes bijau, kad kai pasiusiu, tai mažai nepasirodys. Mano vaikinas tvarkingesnis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 23, 15:48)
aha, ir sakau, nervina doh.gif  as tada irgi trinuosi von  schmoll.gif
Papildyta:

oiiii cia man butu misija neimanoma  lotuliukas.gif

thumbup.gif ka as ir sakau, kai stebuklu lauke jaciuosi
Atsakyti
QUOTE(TaGre @ 2012 10 23, 16:49)
Matytumėt kokia mano šešiolikmetės spinta - baisu duris atidaryti, nes viskas išvirsta, o stalčiai  doh.gif , o už lovos kas darosi  doh.gif  nežinau kodėl ji tokia netvarkinga. Aš net nesikišu į jos kambario tvarkymą, nes bijau, kad kai pasiusiu, tai mažai nepasirodys. Mano vaikinas tvarkingesnis  biggrin.gif

isaugs, pamatysi mirksiukas.gif
Atsakyti
Kur cia kraustomes? unsure.gif nesupratau
Atsakyti
ech nebespėsiu apžiūrėt jotule17, tuoj darbas baigsis, skubėsiu namo-turėsiu iki valandos laiko pasiruošt koncertui, reik pasipudruot juk flirt.gif gerų jums plepalų, oi turėsiu skaitymo.. bet pažadu atnešt emocijas ir atsiliepimus apie šįvakar, iki! 4u.gif

p.s. niekas niekur iš nieko neikit user posted image biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 23, 16:57)
Kur cia kraustomes? unsure.gif nesupratau

10 psl paaiskinimas is moderatores 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(TaGre @ 2012 10 23, 16:49)
Nesupratau - tai išeinam ar neišeinam? Tik nuorodą įmeskit, please, jei kitur bus nauja tema, nes jūs labai greitai plepat, aš nespėju su jumis  blush2.gif

aha, imeskit nuoroda jei kraustysites blush2.gif as sian vel i filma varau, tai namo tik po 22 val parsibaladosiu ax.gif sivakar jau nebebusiu, o rytoj galiu draugiu neberast blink.gif doh.gif
Atsakyti
Jop, skaiciau jau, to labiausiai ir bijojau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 23, 17:11)
Jop, skaiciau jau, to labiausiai ir bijojau unsure.gif

a tai kad cia nebaisu irnesakyk.gif draugiskai susirenkam rakandus ir nesames savo chlama ir turtus i nauja troba thumbup.gif
Atsakyti
As nieko tam albume nesuprantu, nei kaip ikelt foto, nei is vis nieko unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(jotule17 @ 2012 10 23, 16:12)
a tai kad cia nebaisu irnesakyk.gif draugiskai susirenkam rakandus ir nesames savo chlama ir turtus i nauja troba  thumbup.gif

Man ir naujoves nepatinka, bet ka darysi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 23, 17:21)
As nieko tam albume nesuprantu, nei kaip ikelt foto, nei is vis nieko unsure.gif

paspausk sukurti albuma. tada tempk nuotrauka nuop desktopo ant katalogo fotkes.lt isikels 4u.gif
Atsakyti
Jau supratau, isikeliau, labai nepeikit, bo ir taip labai kompleksuota as unsure.gif
Atsakyti