Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

QUOTE(happyme @ 2012 10 23, 12:24)
mums tai šiandien juk Montvydo koncertas ax.gif

vajetau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 23, 13:36)
Kaip gime, pastebejom, kad vienas lesiukas istekejas, nuvarem pas akiu, nisiunte i kauna, ten pasake, kad arba aklas bus, arba protiskai neigalus, varem sviesti galvyte, nieko nerado, padare tyrimus dek toksaplazmoziu, nieko nerado, ac dievui, vel i kauna varem, vel tyre, rado cistas galvoi, vel akis tyre, sake mato, matys, viskas liuks, o va dabar vel pakitimai akiu dugne, ir vel nezinia, tas zvairumas tai dzn palyginus unsure.gif

oi nurimk nurimk, isigasdinsi ne juokais! viskas pataisoma ir viskas bus gerai! juk matai, kad daktarai kartais prigasdina be reikalo (kaip tavo atveju mazyliui gimus).
Atsakyti
Nu jo, viskas bus liuks, miega dabar pilva stora isvertes, ir kas jam, pabarabanu bigsmile.gif
Atsakyti
O az pazakyziu del kitokiu akiu dugno, kai nestuke.gif teko keliz kartuz ligoninej guleti, tai VIZKA tikrino, Nuejau paz okulizta, ziui akiu dugna, atzitraukia, vel ziuri, tada pazikviete kolega, az dar viz tyliu, nez morku zu ceznakaiz prizivalgiuz buvau, kzkaip praziziot prie gydytoju geda lotuliukas.gif kai jau jie atzitrauke ir vienaz iz ju nuejo kolegez iz kito kabineto kviezti, kad paziuretu - izzigandau. Kai paklauziau kaz yra, ar kaz negerai, man pazake, kad toki atveja tik vadoveliuoze mate, kad mano akiu dugnaz ir dar kzkaz kzkokie kitokie ( nu man aikino, bet dbr neatzimenu), bet man nieko blogo nuo to. Tai ir tavo vaikino buz izzirtiniz akiu dugnaz 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(happyme @ 2012 10 23, 12:24)

dar su mb sukam planą nuvažiuot į Molėtus, dabar gera akcija vyksta, jaučiu spruksim kokį savaitgalį pasibūt blush2.gif

O kokia kur ten akcija? ax.gif

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 23, 12:36)
Kaip gime, pastebejom, kad vienas lesiukas istekejas, nuvarem pas akiu, nisiunte i kauna, ten pasake, kad arba aklas bus, arba protiskai neigalus, varem sviesti galvyte, nieko nerado, padare tyrimus dek toksaplazmoziu, nieko nerado, ac dievui, vel i kauna varem, vel tyre, rado cistas galvoi, vel akis tyre, sake mato, matys, viskas liuks, o va dabar vel pakitimai akiu dugne, ir vel nezinia, tas zvairumas tai dzn palyginus unsure.gif

Oj stiprybės JUM, laikykis, nesinervink iš anksto, tik ir Tau blogiau, ir vaikiukas jaučia, jei tik žvairumas, tai nebaisu, mano ma-oji jau pagijo, db tik kai susinervina viena akytė pabėga (ir pas mane būna, taip, bet nežymiai) , tai akinukus dėsimės vėl panešiot. Aaš tikiu, kad angelėliai pasaugos Tavo mažiuką, ir Dievulis duos jam sveikatos 4u.gif
Atsakyti
rita negaliu skaityt tavo postu,iskart tuoj juokas suima biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 23, 13:46)
Tai ir tavo vaikino buz izzirtiniz akiu dugnaz 4u.gif

bet tu visad taip fainai paguodi.. bigsmile.gif wub.gif išvis jūs visos taip šiltai bendraut, gražu žiūrėt 4u.gif

QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 23, 13:47)
O kokia kur ten akcija?  ax.gif

čia va akcija, esu jau ten buvus žiemą-labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(happyme @ 2012 10 23, 14:24)
aš jau po pietųų smile.gif
oi koks fainas vaikiškas sekmadienis nusimato rolleyes.gif

dar su mb sukam planą nuvažiuot į Molėtus, dabar gera akcija vyksta, jaučiu spruksim kokį savaitgalį pasibūt blush2.gif

kaip fainai, noreciau ir as rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(BigBang @ 2012 10 23, 12:48)
rita negaliu skaityt tavo postu,iskart tuoj juokas suima biggrin.gif lotuliukas.gif

mane pyktumas ne kai kuriu zodziu neperskaitau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 23, 13:46)
O az pazakyziu del kitokiu akiu dugno, kai  nestuke.gif  teko keliz kartuz ligoninej guleti, tai VIZKA tikrino, Nuejau paz okulizta, ziui akiu dugna, atzitraukia, vel ziuri, tada pazikviete kolega, az dar viz tyliu, nez morku zu ceznakaiz prizivalgiuz buvau, kzkaip praziziot prie gydytoju geda lotuliukas.gif  kai jau jie atzitrauke ir vienaz iz ju nuejo kolegez iz kito kabineto kviezti, kad paziuretu - izzigandau. Kai paklauziau kaz yra, ar kaz negerai, man pazake, kad toki atveja tik vadoveliuoze mate, kad mano akiu dugnaz ir dar kzkaz kzkokie kitokie ( nu man aikino, bet dbr neatzimenu), bet man nieko blogo nuo to. Tai ir tavo vaikino buz izzirtiniz akiu dugnaz 4u.gif

QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 23, 13:47)
O kokia kur ten akcija?  ax.gif
Oj stiprybės JUM, laikykis, nesinervink iš anksto, tik ir Tau blogiau, ir vaikiukas jaučia, jei tik žvairumas, tai nebaisu, mano ma-oji jau pagijo, db tik kai susinervina viena akytė pabėga (ir pas mane būna, taip, bet nežymiai) , tai akinukus dėsimės vėl panešiot. Aaš tikiu, kad angelėliai pasaugos Tavo mažiuką, ir Dievulis duos jam sveikatos 4u.gif

1. nepyk, negaliu nezvengt del tavo sveplumo su z raidem lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
2. nieko baisaus, as irgi moku nuzvairuot kai uzsiziuriu i kur nors. daktarai sake vidinis zvairumas. nors siaip kai ziuriu nesimato visai kad akys kur begiotu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wixxxx @ 2012 10 23, 12:36)
viskas liuks

pati parasei, vadinasi kitaip ir negali buti mirksiukas.gif viskas bus gerai friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lotari: 23 spalio 2012 - 12:56
Ir man,kazkada vaikysteje,begiodavo viena akis,isaugau smile.gif Zinau temai pavadinima bigsmile.gif zvairuciu klubas lotuliukas.gif
Atsakyti