Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

Nes as niekur is cia neisiu.. schmoll.gif pasivadinsim kaip nors tema nepritampancios depresikes (del vaizdo, nes ju nevaro ) ir busim toliau cia. biggrin.gif pritariu Giedrai.
Atsakyti
ogo perksiaciau kad mus iskrausto, nu cia dabar g.gif , tai gerai mes cia susibendravusios tai ir plepesim kad ir bendraamziuose, o tai kaip tada naujos mergaites mus suras, net neisivaizduoju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 23, 11:01)
Nes as niekur is cia neisiu.. schmoll.gif pasivadinsim kaip nors tema nepritampancios depresikes (del vaizdo, nes ju nevaro ) ir busim toliau cia. biggrin.gif pritariu Giedrai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 23, 12:01)

ir as nenoriu is ca iseiti verysad.gif schmoll.gif gathering.gif gun_bandana.gif protest.gif
Atsakyti
merginos, o kodel jus taip akcentuojat ta "nepritampanciuju"? g.gif man tai primena kazkokia socialine atskirti blush2.gif nu kad susibendravom mes, fainai sutariam, nei cia bekojes, nei berankes susirinke schmoll.gif
Atsakyti
Zitoz temoz ezme, kad norincioz prizijungtu, gal kokioz nedrazioz moterizkez viz pazkaitineja ir nedrizta, o kokia diena zuzikaupz ir izdriz, o temoz nebebuz blink.gif
zalta man blink.gif
Atsakyti
o tai nepritapimas ne problema? mes irgi galim padejuoti jeigu reikia periodiskai.
Atsakyti
oi kaip as niekur nepritampu, tik nzn kodel doh.gif , padekit mielosios pritapti, labai prasau............. rolleyes.gif
Atsakyti
Pasirodo neproblema, nes depresuoti nepradėjome.
Atsakyti
man dar tegu paaiskina apie meiles tema, tokiu panasiu bendraamziuose n yra, tai kam kertelej but?
Atsakyti
jei tiek diskusijų kelia iškėlimas tai galiu Jums padėti ir iškelti šiandien. Leidžiu temą pabaigti čia, galima palikti užrakintą temą su nuoroda, bet tai Jūsų tema virto jau plepesiais ir tikrai susibendravot , susidraugavot , bet kuriuo atveju naujokui sunku ir čia ateiti. Todėl manau aprimkit ir grįžkit į savo dienos aktualijas. Beja až viešinti nėra etiška, jei reikia atsakyti viešai tai ir klauskit viešai. 4u.gif
Atsakyti
dabar as padejuosiu, eina naciort kaip man blogai, einu su pagalve pasidusint. cia lb rimta problema,biggrin.gif
Atsakyti