Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Deidra_6 @ 2012 11 18, 19:40)
O kuri pati geriausia?  bigsmile.gif

Someone to Watch Over Me ir Paradise wub.gif
Bet šiaip, ir Vitnė, ir Elizabet, ir Hoko istorija nerealios. O va Svajonių karalystė man silpnoka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 18 lapkričio 2012 - 20:17
QUOTE(Song @ 2012 11 18, 20:15)
Someone to Watch Over Me ir Paradise wub.gif
Bet šiaip, ir Vitnė, ir Elizabet, ir Hoko istorija nerealios. O va Svajonių karalystė man silpnoka.

ar aš čia neskaičiusi kažko ar nepamenu-kas tas Hokas?Pirmas dvi turiu namų bibliotekoj rolleyes.gif Svajonių karalystę užsisakiusi jau-vistiek skaitysiu, kaip jau čia dabar hihihi.gif
Atsakyti
Vienas malonumas buvo skaityti S. Kendrick Meiles nenusipirksi - lyg ir nieko ypatingo, o maloni pasaka apie milijonieriu ir padaveja. Ypac ta dalis, kur atostogauja Pietu Prancuzijoje 4u.gif

Dar buvau pasisiuntus, man rodos, Lietuvoje neleista S. E. Phillips Heaven, Texas, kazkuo panasi i Ledi, bukit gerute, turbut tos pacios serijos knyga. Lygiai tokia pat smagi, tikrai patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 11 20, 07:43)
ar aš čia neskaičiusi kažko ar nepamenu-kas tas Hokas?

Tikras stebuklas romano veikėjas hercogas, prisiminiau tik pravardę biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 11 20, 21:17)
Vienas malonumas buvo skaityti S. Kendrick Meiles nenusipirksi - lyg ir nieko ypatingo, o maloni pasaka apie milijonieriu ir padaveja. Ypac ta dalis, kur atostogauja Pietu Prancuzijoje  4u.gif

Šitą aš taip pat perskaičiau. Man ji patiko drinks_cheers.gif
Atsakyti
O ar buvo skaičiusių - Jennifer Crusie. Lažinamės ax.gif Labai jau mama domėjosi šia knyga ir manęs klausinėjo ar neskaičiusi. Gal galvoja dovanų man nuo kalėdų senio biggrin.gif
Atsakyti
Aš neskaičiau,. bet noriu. Parašiau "seneliui" hihihi.gif

Tai av, vėl gavau pranešimą iš bibliotekos. Atsilaisvino trečioji nuotakų kvarteto knyga. Pasiėmiau šiandien, skaičiau važiuodama į darbą. Daug smagiau skaitosi nei 4-oji knyga blink.gif toji man atrodo nuobodoka ir kažkaip nesiskaito. O šita "mėgaujuosi" kaip skaitydama ir 1-mą dalį. kaži kokia 2 dalis g.gif
Atsakyti
klausimėlis- ar maxėse yra nauja maknot knyga ar ne? gal kas žinot g.gif
Atsakyti
susiskaite man Lazinames Crusie taip pat gerai, kaip ir kitos jos knygos. jau ir Naktis su Carliu i lentyna padeta. pries Maknot Svajoniu karalyste prisedau prie ne muilo. pagaliau prisiruosiau Silvarerum perskaityt. kad jau toks lietuviskas stebuklas, jei net 10 leidimas ties ispardavimo riba, nu tai pagalvojau, del bendro issilavinimo reik skaityt. nieko visai. ale puse perskaiciau, o meiles kaip ner, taip ner. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bolsiaka @ 2012 11 22, 18:05)
klausimėlis- ar maxėse yra nauja maknot knyga ar ne? gal kas žinot g.gif

Yra, mačiau šiandien Akropolio Maximoj, prie naujienų.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 11 22, 21:53)
Yra, mačiau šiandien Akropolio Maximoj, prie naujienų.

ačiū 4u.gif užsiprašiau, kad man iš jamam partemptų ir jau turiu, tai labai patenkinta, kad pavyko gauti kiek pigiau.
Atsakyti
Sveikos:)
Norėjau patarimo, kokią knygą angliškai imti skaityti, kad būtų ne taip sunku (kuri autorė paprasčiausiai rašo). Nes skaityklę tam ir nusipirkau, kad anglų kalbą tobulinti smile.gif
Atsakyti