ar aš čia neskaičiusi kažko ar nepamenu-kas tas Hokas?Pirmas dvi turiu namų bibliotekoj Svajonių karalystę užsisakiusi jau-vistiek skaitysiu, kaip jau čia dabar
Vienas malonumas buvo skaityti S. Kendrick Meiles nenusipirksi - lyg ir nieko ypatingo, o maloni pasaka apie milijonieriu ir padaveja. Ypac ta dalis, kur atostogauja Pietu Prancuzijoje
Dar buvau pasisiuntus, man rodos, Lietuvoje neleista S. E. Phillips Heaven, Texas, kazkuo panasi i Ledi, bukit gerute, turbut tos pacios serijos knyga. Lygiai tokia pat smagi, tikrai patiko
Vienas malonumas buvo skaityti S. Kendrick Meiles nenusipirksi - lyg ir nieko ypatingo, o maloni pasaka apie milijonieriu ir padaveja. Ypac ta dalis, kur atostogauja Pietu Prancuzijoje
O ar buvo skaičiusių - Jennifer Crusie. Lažinamės Labai jau mama domėjosi šia knyga ir manęs klausinėjo ar neskaičiusi. Gal galvoja dovanų man nuo kalėdų senio
Tai av, vėl gavau pranešimą iš bibliotekos. Atsilaisvino trečioji nuotakų kvarteto knyga. Pasiėmiau šiandien, skaičiau važiuodama į darbą. Daug smagiau skaitosi nei 4-oji knyga toji man atrodo nuobodoka ir kažkaip nesiskaito. O šita "mėgaujuosi" kaip skaitydama ir 1-mą dalį. kaži kokia 2 dalis
susiskaite man Lazinames Crusie taip pat gerai, kaip ir kitos jos knygos. jau ir Naktis su Carliu i lentyna padeta. pries Maknot Svajoniu karalyste prisedau prie ne muilo. pagaliau prisiruosiau Silvarerum perskaityt. kad jau toks lietuviskas stebuklas, jei net 10 leidimas ties ispardavimo riba, nu tai pagalvojau, del bendro issilavinimo reik skaityt. nieko visai. ale puse perskaiciau, o meiles kaip ner, taip ner.
Sveikos:) Norėjau patarimo, kokią knygą angliškai imti skaityti, kad būtų ne taip sunku (kuri autorė paprasčiausiai rašo). Nes skaityklę tam ir nusipirkau, kad anglų kalbą tobulinti