Perskaiciau Crusie Naktis su Carliu , labai nuotaikinga knygue; nors ir paprasta, buvo daug linksmu vietu Galbut nespjausiu ir i kitas autores knygas, nors kaip jau kazkada minejau, Ko ji nori man nepatiko
Skaitoma A Roberts Gydanti meile be galo prasta: lyg nebutu gana banalios temos (potrauminis streso sutrikimas, kuri stebuklingai isgydo meile), dar ir nuobodziai skaitosi.
QUOTE(abiga @ 2012 11 10, 15:12)
Perskaiciau Crusie Naktis su Carliu , labai nuotaikinga knygue; nors ir paprasta, buvo daug linksmu vietu Galbut nespjausiu ir i kitas autores knygas, nors kaip jau kazkada minejau, Ko ji nori man nepatiko
skaitau dabar šią kol kas maloniai skaitosi
vakar Prismoj -40 proc. buvo, tai laimikis McNaught "Kartą ir visiems laikams" jau pora mėn ieškojau jos, senas leidimas (2010), bet nei naujų yra nei skaitytų kas pardavinėja tai labai nustebau aptikus o daugiau nieko neišsirinkau, nors nuolaida viliojanti kuklus ten labai knygų skyriukas
o man toks jausmas, kad LT visai nemoka viršelių leist. dažniausiai jie tragiški būną, nevykę. Pvz paminėsiu Obuoliu leidyklą: nėr blogiau kuomet ant viršelio užlipina filmo veikėjus ar pan, kuomet yra pagal tą knygą išleistas filmas. Ir kodėl būtent to pastatymo, o ne kokio kito? Specialiai neperku tada.
Aš tai suprantu tai yra marketingas reklama, knygai tuo pačiu ir filmui, ne vien obuolys taip daro nemanau, kad obuolys pats užsigeidžia tokių viršelių, greičiausiai perkama leidybos teisė jau su "veidukais" , pardavėjas sau nori dvigubos naudos man nemaišo, kitą kartą smagiau žiūrėt į gražius aktorius, nei į kažkokią abstrakciją
bet tada gaunasi pririšimas būtent prie to leidimo filmo, gal ankstesnė versija buvo žymiai geresnė? Aš puikiai suprantu, kad tai marketingas ir didesnė tikimybė, kad nupirks knyga, jei ant viršelio, koks Do Caprio ar Depp'as bus, bet visa tiek šia idėja nė kiek nesižaviu. O jei kaip tik, pastatymas buvo pravalas?
nu ka, nupirkau vyrui Kaledoms el. skaitykle. tikiuos bus patenkintas, jei ne, as busiu labai patenkinta.
Song, kaip supratau, knygas rusiskai siunties skaityti? gal nuorodo kokia duotum, iteikciau vyriskiui pilna komplektacija pramogu is kart.
Song, kaip supratau, knygas rusiskai siunties skaityti? gal nuorodo kokia duotum, iteikciau vyriskiui pilna komplektacija pramogu is kart.
QUOTE(Tinka @ 2012 11 12, 17:12)
Spėju, tavo vyrui mano skaitomos knygos nepatiks, jos gi apie mIAIlę
Aš nusipirkau skaityklę, bet dar nežinau, ar man ji patinka. Skaityti tabe man žymiai patogiau, jei ne tas švytėjimas. SKaityklė man per maa, nematau didelio kiekio teksto, o skaitau labai greit, mane nervina ištisai stumdyti puslapius
QUOTE(Song @ 2012 11 12, 21:57)
Spėju, tavo vyrui mano skaitomos knygos nepatiks, jos gi apie mIAIlę
Aš nusipirkau skaityklę, bet dar nežinau, ar man ji patinka. Skaityti tabe man žymiai patogiau, jei ne tas švytėjimas. SKaityklė man per maa, nematau didelio kiekio teksto, o skaitau labai greit, mane nervina ištisai stumdyti puslapius
nu bet gal ten yra ir kitų knygų. apie mIAIlę skaityčiau aš.
kadangi dovana neišpakuota, tai lygint negaliu. žiūrėsim, tikiuos pirkinys pasiteisins. kitaip virš 300 lt dupcen.
Sveikos,
tai va perskaičiau Tobula dar kartelį anglų kalba. Ir keista, bet nebebuvo to paties efekto kai pirmą kartą skaitant. Šiaip aš mylimas knygas skaitau daug kartų, bet šita kažkodėl nebepaliko buvusio įspūdžio
Dabar knisiuosi kažko panašesnio į Texas galvoju gal tą rekomenduotą Alijosp apie Ana paskaityti. Neišeina iš galvos aprašymas...
Beje jau turiu Svajojant apie tave. Mano mama rado kažkokį tašką kur gauna vos ne leidyklos kainomis krūvas knygų. Daviau sąrašiuką, tai sakė netrukus ir "Svajonių karalystę" gaus
Dabar neskaitytą turiu kažkokią S. Brown, reikia jaučiu susikaupti jai
tai va perskaičiau Tobula dar kartelį anglų kalba. Ir keista, bet nebebuvo to paties efekto kai pirmą kartą skaitant. Šiaip aš mylimas knygas skaitau daug kartų, bet šita kažkodėl nebepaliko buvusio įspūdžio
Dabar knisiuosi kažko panašesnio į Texas galvoju gal tą rekomenduotą Alijosp apie Ana paskaityti. Neišeina iš galvos aprašymas...
Beje jau turiu Svajojant apie tave. Mano mama rado kažkokį tašką kur gauna vos ne leidyklos kainomis krūvas knygų. Daviau sąrašiuką, tai sakė netrukus ir "Svajonių karalystę" gaus
Dabar neskaitytą turiu kažkokią S. Brown, reikia jaučiu susikaupti jai
O kas nors jau skaitėt nauja McNaught knygą? Verta pirkti??
QUOTE(Deidra_6 @ 2012 11 18, 18:13)
O kas nors jau skaitėt nauja McNaught knygą? Verta pirkti??
Nežinau, man ji nėra pats geriausias autorės kūrinys, bet perskaityti visai verta. Skaičiau visas Maknot knygas, ir jei daryti mano asmeninį topą, ši knyga būtų kažkur ties viduriu, link antros pusės.
QUOTE(Song @ 2012 11 18, 21:05)
Nežinau, man ji nėra pats geriausias autorės kūrinys, bet perskaityti visai verta. Skaičiau visas Maknot knygas, ir jei daryti mano asmeninį topą, ši knyga būtų kažkur ties viduriu, link antros pusės.
O kuri pati geriausia?