Per savaitgalį perskaičiau Rachel Gibson "Beprotiškai tavo". Patiko. Siužetas tai nuspėjamas, atrodo įprastas, tačiau vis traukė skaityti toliau ir toliau. Vaiką užsimigdžiau ir pabaigiau. Atrodo, šiandien darbe ims miegas
Gibson knygos man patinka.
"Svajonių knygos" jau išleido Judith McNaught knygą "Svajonių karalystė" http://www.svajoniuk...joniu-karalyste
Et, reikės Kalėdų Senelio ir šios pasiprašyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 11 08, 14:03)
"Svajonių knygos" jau išleido Judith McNaught knygą "Svajonių karalystė" http://www.svajoniuk...joniu-karalyste
geros naujienos jau nooooriu
Kalėdų senelis subankrutuos nors aš nežinau ar jos noriu. Gal palauksiu atsiliepimų.\
Man apsisekė, pagaliau sulaukiau savo leidinio rezervacijos. Šiandien po darbo lėksiu pasiimti Nuotakų kvarteto rezervuotų knygų
Man apsisekė, pagaliau sulaukiau savo leidinio rezervacijos. Šiandien po darbo lėksiu pasiimti Nuotakų kvarteto rezervuotų knygų
Aš tai kalėdų nesulauksiu gausiu "algą" ir griebsiu naują Maknot tiesiai iš leidyklos į savo kolekciją
Baigiau Kleypas antrąją, man geresnė nei pirma
Baigiau Kleypas antrąją, man geresnė nei pirma
parsinešiau ketvirtąją nuotakų kvarteto dalį - būsiu skaičiusi pirmą ir paskutinę
dar Noros Roberts porą prigriebiau
QUOTE(Isila @ 2012 11 09, 20:22)
parsinešiau ketvirtąją nuotakų kvarteto dalį - būsiu skaičiusi pirmą ir paskutinę
as turiu kaune Ilgai ir laimingai ir Megauskis akimirka N. Roberts. Laikau savo bibliotekoje, bet duoti per skaityt no problem
QUOTE(daivak30 @ 2012 11 08, 15:03)
Apsidžiaugiau nerealiai , ir tada pamačiau tą banalų, negražų viršelį su kuriuo išleido šitą knygą. Siaubas, kai pagalvoju, kad teks mokėt nemažą pinigą už šią knygą noris trinktelt galvą į stalą jei jau banalią įdėją pasirinko, tai bent labiau išdidinę merginą būtų. Kodėl leidykla facebooke nepaklausia mūsų nuomonės, kaip, kad su Gibson knyga padarė? Žinau, jog svarbiausia turinys, bet negražus viršelis gadina man nuotaiką.
Viršelis ir man baisus, tą patį pamačiusi pagalvojau. Toks jausmas, kad visos fainos Maknot aprašytos moterys-Vitnė, Elizabet, Dženifer, būtinai yra rYYYYžos Viaukt.
Geriau jau originalus viršelis
Ale kitam viršelyje rYYYža ciocia Lietuviai neįjungė fantazijos. Liūdesys.
QUOTE(Song @ 2012 11 10, 01:19)
Viršelis ir man baisus, tą patį pamačiusi pagalvojau. Toks jausmas, kad visos fainos Maknot aprašytos moterys-Vitnė, Elizabet, Dženifer, būtinai yra rYYYYžos Viaukt.
kai as pernai nepirkau dvieju lauktu Svajoniu knygu - butent del virseliu - mano antroji puse savo vyriska racionalia prieiga negalejo suprasti manes....
tad perskaiciusi, kad yra mastanciu panasiai - labai apsidziaugiau
o vyrai šviesūs aukšti plačiapečiai
o man gražios ryžos moterys, ir nieko prieš jas neturiu, bei viršeliai tikrai originalūs bet aišku tas su pilim žymiai geresnis
o man gražios ryžos moterys, ir nieko prieš jas neturiu, bei viršeliai tikrai originalūs bet aišku tas su pilim žymiai geresnis
QUOTE(idea luxe @ 2012 11 10, 04:39)
kai as pernai nepirkau dvieju lauktu Svajoniu knygu - butent del virseliu - mano antroji puse savo vyriska racionalia prieiga negalejo suprasti manes....
NA, į tokius kraštutiniškumus, tai aš neinu dažniausiai. Nebent knygos gal tik šiaip norėčiau paskaityt, o ir aprašykas gan prėskokas būtų, tai viršelis tikriausiai atbaidytų, o jei dar ir kaina nemaža būtų tai 90 proc. kad nepirkčiau. Bet jei knyga man žinomo ir labai mėgiamo autoriaus , kaip kad ši, tai pirkčiau, net jei viršelis būtų tiesiog juodas su pavadinimu
Tik sakau, kad kai nusipirksiu šią knygą, ji tikrai mano lentynos prieky nestovės ir jos nepuoš, o kur nors toliau bus įkišta. Pvz Beveik rojus pas man viršeliu į priekį stovi. Tokios spalvos, toks grožis nepagarba tokį grožį slėpti O į šį, labai mažai darbo įdėta, neįdomu, trūksta geresnio vizijos įgyvendinimo. Žinoma, bus nemažai tokių kam veikiausiai jis patinka, bet tik ne man. Knyga pavadinimu "Svajonių karalystė" nusipelno daug daug geresnio viršėlio. Ir pritariu jau geriau originalą su pilimi palikę būtų.