Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

Tai čia gal taip būna bet kurios autorės kelias knygas iš eilės skaitant g.gif Vistik manau panašus rašymo stilius.... ax.gif
Atsakyti
Kalbant apie istorinius... Noriu vėl kažką tokio paskaityt. Maknot skaityta, Kleypas skaityta, Quinn skaityta, Rolls skaityta. Rekomendacijų? ax.gif blush2.gif smile.gif
Atsakyti
dabar suskaičiau antrą Hometown heartbreakers knygą apie Austin ir Rebecca. Siužėtas žinomas, bet labai skaniai susiskaitė. Toks jausmas, kad skaičiau beveik tokią, bet kadangi nieks neužsifiksavo, matyt, prastesnė buvo.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 08 01, 20:37)
dabar suskaičiau antrą Hometown heartbreakers knygą apie Austin ir Rebecca. Siužėtas žinomas, bet labai skaniai susiskaitė. Toks jausmas, kad skaičiau beveik tokią, bet kadangi nieks neužsifiksavo, matyt, prastesnė buvo.

O gali gali ikelti kur nors visas ką turi Maller is iš šito Hometown Heartbreakers ? 4u.gif
Atsakyti
įkelčiau, bet nežinau kur, tad norinčioms teks per až kontaktuot - pasidalinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaičiai, o gal mes norim uždaros grupės pvz facebooke, jei dauguma su juo žaidžiatės? Nes susikūrus grupę, galima kelti failus, įsivaizduojat, kokią biblioteką turėtume ir visos pasiektume?
Tik pasiūlymas, garsiai pamąstom-tieisog labai patogu, su eile žmonių taip bendrauju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 08 01, 20:37)
Mergaičiai, o gal mes norim uždaros grupės pvz facebooke, jei dauguma su juo žaidžiatės? Nes susikūrus grupę, galima kelti failus, įsivaizduojat, kokią biblioteką turėtume ir visos pasiektume?
Tik pasiūlymas, garsiai pamąstom-tieisog labai patogu, su eile žmonių taip bendrauju rolleyes.gif

as uz.

skaitau Vulfus. gal nieko visai.
nors as jauciu vis su priciudais, nu man smagiau skaityklej skaityt visgi. patogiau elementoriskai. paper white isvis rojus, kaime sedejau sau nakcia lovoj susisukus, seimyna miega, o as sau skaitau ir niekam netrukdau. nakti mazgiui misinuka daryt reikejo, kad dideles lempos nejungt, skaitykle pasisvieciau. kaip mes be ju iki siol skaitem, neisivaizduoju. tetis irgi ziuriu uzsikabliavo, reiks tik ismokint paciam knygas susirast ir susikraut, o tai vis bijo, nedrista pats.
Atsakyti
aš už. Kas moka kurt?

Skaityklė yra gėėėėėėėėėris yahoo.gif wub.gif aš irgi neįsivaizduoju kaip be jos gyvenau. Tiek knygų ir dar nemokamai. Skaityk ir džiaukis. Sveria mažai, patogu laikyt, daug vietos neužima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 01 rugpjūčio 2013 - 21:34
Aš moku, dvi administruoju biggrin.gif
Išeinu kurt grupę, kam aktualu, rašykit į AŽ facebooko vardus, prijungsiu. Kol nėra narių, neleis sukurti.
Tik aš už pažįstamus nikus, dėl nežinomų tarsimės, ok?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 01 rugpjūčio 2013 - 21:44
užsirašiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti