Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Tinka @ 2013 07 29, 09:41)
eeee, as taip nezaidziu. uzblokavo ruskiai
http://www.litmir.net/all_genre

liudesy mano vyrija, as guodziuos bent tuo, kad spejau Roberts persimest kai ka.
tetis irgi ijunko i skaitykle, eilej stovi prie musu dvieju.

Neužblokavo biggrin.gif Kviečia pasirašyti prieš įstatymą. Važiuoji iki pat apačios ir bus "tęsti darbą".
Atsakyti
taip ir gaunasi, tik pamatai knygą - geriau griebti, kad paskui neuždarytų bibliotekos... man jau taip kelis kart yra buvę doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 07 29, 11:20)
Neužblokavo biggrin.gif Kviečia pasirašyti prieš įstatymą. Važiuoji iki pat apačios ir bus "tęsti darbą".

nu jasnai, kam iki galo paskaityt. aciu. 4u.gif
reiks vyrus pralinksmint grizusius. o tai MB vakar jau knygu lentynas krauste skaitalo ieskodamas.
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2013 07 26, 22:45)
http://www19.zippysh...70233/file.html  4u.gif
Ta pati knyga tik kitu viršeliu...
Gero skaitymo biggrin.gif

Aciu!!! Jau perskaityta 4u.gif bigsmile.gif

As kartais prisimenu knygas, kurias skaiciau, ir daznai iskyla klausimas, kokia kalba, anglu ar lietuviu biggrin.gif lb isijauciu
Atsakyti
pradėjau Mallery Hometown heartbreakers serija ir skaitau apie Trevį. Gera knyga, kelia nuotaika, sėdėjau važiuodama į darbą autobuse ir patyliukais juokiausi. Gal keistai atrodžiau kitiem? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 07 30, 16:26)
pradėjau Mallery Hometown heartbreakers serija ir skaitau apie Trevį. Gera knyga, kelia nuotaika, sėdėjau važiuodama į darbą autobuse ir patyliukais juokiausi. Gal keistai atrodžiau kitiem? hihihi.gif

Kaiap mano vaikas pasakytų-dalintis reikia hihihi.gif Aš ir noriu visos serijos, nors pradėjau nuo paskutinės. Gal turi pasidalinti?

Beje e knygu skaitytojos. Aš čia netyčia užsiroviau ant komentarų apie e knygas ir info šiokios tokios. Kam reikalinga programėlė Calibre? Kalba eina apie knygų koregavimą.Tik nesuprantu ar čia skenuotų knygų koregavimui ar galima ir konvertuotą pasitvarkyti. Man dažnai iškonvertavus į mobi visokių nesąmonių nutinka-prasidubliuoja pastraipos, prideda nuorodu ar dingsta tarpeliai. Skaitymui kaip ir labai netrukdo kai supranti kurioj vietoj bėda, bet tvarkinga būtų smagiau ax.gif Ar čia svajukio dramblionė?

Ai o viskas prasidėjo nuo ale naujo erotinio romano radimo. Pasirodo yra išleista erotinė knyga Sylvia Day "Apnuogink mane". Man labai panašu į atspalvius, nes irgi vyras milijonierius, paprasta mergina, siužeto neradau, sekso daug. Keli komentarai kad geresnė nei atspalviai. Beje taip pat 3 knygos hihihi.gif Gal palyginimui reikėtų perskaityti mastau.gif
Atsakyti
prašau parašytiį až emeilą, grįšiu namo persiųsiu mirksiukas.gif

apie Calibre neblogai parašyta elektroninių knygų temoj, berods, kompiuterių forume. Kažkur buvau radus blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 31 liepos 2013 - 10:25
QUOTE(mikki @ 2013 07 31, 10:44)

Ai o viskas prasidėjo nuo ale naujo erotinio romano radimo. Pasirodo yra išleista erotinė knyga Sylvia Day "Apnuogink mane". Man labai panašu į atspalvius, nes irgi vyras milijonierius, paprasta mergina, siužeto neradau, sekso daug. Keli komentarai kad geresnė nei atspalviai. Beje taip pat 3 knygos hihihi.gif Gal palyginimui reikėtų perskaityti mastau.gif

Yra yra. Angliskai "Bared to You" pirma dalis. Skaičiau. Nepatiko. Pamatė, pasakė "I wanna f**k you", daug sekso, paslaptys paslaptėlės kaip ir visur.valdingas herojus. The end. cool.gif Antros dalies neemiau i rankas net. Is rasymo stiliaus galbut parasyta geriau net nei atspalviai, bet nu nekabino manes nors tu ka. gal kada nors ir pabaigsiu serija biggrin.gif

As neseniai pabaigiau "The Proposition" by Katie Ashley. Visai patiko. Lengvai susiskaitė. Yra antroji dalis, perskaičiau, bet antroji jau buvo silpnesnė. Bet šiaip smagi knygutė apie tai kaip moteris labai nori vaiko. biggrin.gif

http://www.goodreads...the-proposition
Atsakyti
Sveikutės,

ar priimsit į būrelį dar vieną svajoklę? smile.gif

Prieš 3 savaites gulėljau ligoninėje su mažyle ir kaimynė palatos pasiūlė... svajonių romaną iš Istorinės serijos... Kad pagavau kabliuką biggrin.gif biggrin.gif
Kitų serijų neskaičiau, tik Našlę. Kažkaip... netraukia... Bet va tie istoriniai...

Tik va, nerandu ankstesnių... Tad gal būtų norinčių parduoti savo kolekciją wink.gif Bet tik Istorinių... 4u.gif
Atsakyti
berods, istorinių nėra daug išleista. Elizabeth Rolls 3 knygos, tada apie tuos brolius Nuodėminga naktis ir t.t.

gerai, kad priminėt, reik paieškot Elizabeth Rolls knygų skaityklei
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2013 07 31, 15:09)
Bet va tie istoriniai...

Tik va, nerandu ankstesnių... Tad gal būtų norinčių parduoti savo kolekciją wink.gif Bet tik Istorinių...  4u.gif

Maknot istorines pagrinde 4u.gif vat ten tai uzsikabinimas totalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 08 01, 14:15)
Maknot istorines pagrinde 4u.gif  vat ten tai uzsikabinimas totalus biggrin.gif

bet skaitant vieną po kitos atrodo, kad esmė ta pati: nemykimas vyras, priverstinė santuoka, priverstiniai santykiai, tada koks nors nesusipratimas ir vyras galvoja, kad ji šokia, tokia ir anokia ir happy endas biggrin.gif

man tarps jos istorinių knygų reik pertraukos paskaitant kažką kita.
Atsakyti