Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 07 14, 22:55)
Gal kas turi sia Mcnaught knyga anglu kalba? smile.gif

http://www74.zippysh...30368/file.html 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2013 07 15, 08:45)

Tu nereali wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 07 12, 17:22)
Aš įkritau į Jennifer Ashley. Neskaičiau dar brolių Makenzių, pradėjau nuo kitos serijos, pirma knyga liuks. Jamam biggrin.gif
Ačiū už rekomendacijas, alijap mirksiukas.gif

o kokia kita serija. Ta apie vampyrus?

QUOTE(Viktė. @ 2013 07 14, 09:11)
Skaiciau Chaos biggrin.gif Nors man labiausiai patiko ne chaos serija, o Dream Man. O ypac paskutine ketvirtoji dalis, "Motorcycle Man"  biggrin.gif nuo kurios ir prasidejo paskui Chaos  biggrin.gif
O Kristen Ashley ir as myliu. Rasymo stilius fantastiskas. Ir pasijuokt ir paverkt.  smile.gif Kam, beje, patiko 50 atspalviu, tai yra nuolankieji ir dominantai, tai ir Kristen turi tokiu knygu tik simta kartu kokybiskesniu. Pvz "Knight"  smile.gif

o gal turi pasidalinti tais Dream Man serija ir Knight su visa serija jei tokia yra ax.gif 50 atspalviu man labai patiko, skaityciau panasiu.

Sakiau jau gal gana tu istoriniu romanu, nes vien tokius dabar kramtau, reik grizt i siuolaikini pasauli trumpam lotuliukas.gif Nors jauciu paskui vel ieskosiu ko nors senovisko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 07 18, 18:45)

Ne, vampyrai kitos ciocios. Perskaičiau pirmą knygą, liuks.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 07 18, 18:45)
o gal turi pasidalinti tais Dream Man serija ir Knight su visa serija jei tokia yra   ax.gif 50 atspalviu man labai patiko, skaityciau panasiu.

Sakiau jau gal gana tu istoriniu romanu, nes vien tokius dabar kramtau, reik grizt i siuolaikini pasauli trumpam  lotuliukas.gif Nors jauciu paskui vel ieskosiu ko nors senovisko  cool.gif

Cia "unfinished hero" serija su Knight smile.gif
http://www9.zippysha...87875/file.html

Cia Dream man serija smile.gif

http://www12.zippysh...18658/file.html

4u.gif

Pati baigiau vampus, ikritau i alijap mineta Immortals after dark . Sakyciau cia netinka zodis "ikritau", cia tiktu driokstelejau su visa jega i sita serija. biggrin.gif alijap, ačiū. notworthy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktė.: 18 liepos 2013 - 18:23
Skaitau naujausia Maknot knyga ir galiu pasakyt,kad tas jos romanas jau tikrai buvo isleistas kazkurioje "Uzsienio rasytoju meiles romanai" knygoje cool.gif nes 100% esu jau ta istorija skaiciusi.Kaip ir minejo, kazkuri nare tai tikrai silpniausia jos knyga, gal viena is pirmuju g.gif
Atsakyti
Baigiu nuprotėt beskaitydama H.M. Ward "Damaged" jau tokia knyga wub.gif Aš darbe jos klausytis šiandien pradėjau, tai ir šiurpau ir liūdėjau ir džiaugiaus ir pykau, kolegės kraipė galvas, kad kažko mano labai besikeičianti šiandien nuotaika. rolleyes.gif biggrin.gif Taigi grįžus namo puoliau baigti skaityt šią ir pradėjau ir ką tik pabaigiau antrą dalį "Dameged 2". Labai kažko emociškai pakabinančios man buvo šios knygos ax.gif Pagrindiniai veikėjai tokie pažeisti emociškai, kad graudu skaityt. O kai du sužeisti bando vienas kitam padėt mylėt situacija komplikuojasi dar labiau.
Pirma knyga baigiasi taip netikėtai tarsi iš oro. Bet antra prasideda ten kur baigėsi pirmoji. Ir nors antra knyga nuo pirmos skiriasi gerokai savo emociniu fonu: joje daugiau juoko ir mažiau piktos, beviltiškumo persisunkusios įtampos nei pirmoje. Bet man patiko abi. thumbup.gif
Truputis citatų:

"Is that code for sex or are we really having coffee?" Peter laughs and feigns shock, putting his hand over his chest. "My God! Is that why all those women at Starbucks keep trying to have coffee with me?"

"I'll bite you," I mutter under my breath and grab my stuff. Peter grins. "You should. I'm very sweet, or so I hear - like candy."

"I don't let anyone get close to me. I keep them at arm's length. The walls guarding my heart went up a long time ago. They don't have cracks or crevices where someone can slip in."

“I’ll never be ready.”
“Then, I’ll always be waiting.” He smiles at me and leans forward and kisses my nose. It makes me look up at him. My eyelashes flutter too much and I smile. “I’ll do anything for you, be anything you need. I just don’t want to let you go.”

"I don't want this life. I want a refund."

"I can't do this Anymore. Every time i see you, i't like i've had my heart ripped out of my chest. I can't eat. I can't sleep. I'ts not a crush. It was never a crush. I love you. I took to long to say it. I took to long to fix this, but i choose you."

http://www.goodreads.../101283-damaged
http://www30.zippysh...95610/file.html
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 07 19, 18:42)
Skaitau naujausia Maknot knyga ir galiu pasakyt,kad tas jos romanas jau tikrai buvo isleistas kazkurioje "Uzsienio rasytoju meiles romanai" knygoje cool.gif  nes 100% esu jau ta istorija skaiciusi.Kaip ir minejo, kazkuri nare tai tikrai silpniausia jos knyga, gal viena is pirmuju g.gif

Apie sia knyga turiu siek tiek kitokia nuomone. Gal todel, kad skaicau anglu kalba? Man tikrai labai patiko smile.gif o va ka tik baigiau McNaught Remember when... patiko gal puse knygos, o paskui sakes. Taip istempta, o ant galo suspausta ir toks jausmas, kad cia ne kiek meiles romanas, o knyga apie IT bizni, imoniu pirkimus/pardavimus, politikus ir tt. Meiles linija lb lb plona smile.gif

Ka dar rekomenduotumet is J.M. knygu, neleistu Lietuvoj? smile.gif
Atsakyti
Pirkciau Makgregoru antra dali-pasipriesinimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 07 21, 14:54)
Ka dar rekomenduotumet is J.M. knygu, neleistu Lietuvoj? smile.gif

Paradise ir Someone to Watch Over Me.
Man abi super.
Atsakyti
Noriu paklausti jusu is kur jus daugiausia siunciates angliskas knygas?
Atsakyti
aš ieškau čia arba klausiu skaitytojų šioj temoj blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti