Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

o man tie vampyrai neaaaa.... schmoll.gif matyt, jaučiu jiems alergija po saulėlydžio nesąmonės, iškart nupurto. Bet vat raganos, magija man tinka. Ir vaiduokliai visai nieko hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 07 13, 19:45)
Ar gera?

Eikit jūs, panos, kaku su savo rekomendacijom doh.gif  biggrin.gif Kraunu kraunu į kompą, kad ko nepamiršt, o kada viską reiks perskaityt? blink.gif

Aš valgau nekramtydama Jennifer Ashley Nvengaria serijos antrą knygą. Niam niam wub.gif Mistika, mIAIlė, intrigos, laukiniai diedai, seksiukas ir šiaip smagiai skaitosi biggrin.gif

nu nebloga nebloga tokia. biggrin.gif idomi vampyru teorija, laukiniai kariai vampyrai, seksiukas, smagiai skaitosi. laugh.gif kartais buna oi kaip karsta karsta karsta .... laugh.gif
QUOTE(Isila @ 2013 07 13, 20:10)
o man tie vampyrai neaaaa....  schmoll.gif  matyt, jaučiu jiems alergija po saulėlydžio nesąmonės,  iškart nupurto. Bet vat raganos, magija man tinka. Ir vaiduokliai visai nieko hihihi.gif

as po saulelydzio isvis buvau atsizegnojus vampyru, ale sita visai smagiai sueina. biggrin.gif

Dabar dar atradau Madeline Sheehan apie baikerius serija. Pirma is serijos knyga Undeniable . https://www.goodread...0096-undeniable
Labai taikliai parasyta, kad netipine meiles istorija. Kai kur toookia sokiruojanti, visiskai nerozine istorija, nieko ten praktiskai grazaus joje nera, bet taip uzkabino, kad ji tokia nestandartine, taip kartais herojus padauzyt gerai norejosi uz kvailus poelgius. bet vistiek surijau nekramtydama. doh.gif Bet kam patinka grazios istorijos, sioji visai visai netiks, bet kam atsibodo rozines, tai turetu patikt. smile.gif Tiek "fucking" ir panasiu "f-bomb" viename sakinyje gal gyvenime nesu skaicius doh.gif biggrin.gif bet gal todel ir visiskai itrauke i ta baikeriu pasauleli. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 07 12, 18:09)
Siuo metu skaitau istorini E. Lane "Nepazistasios prisilietimas", tai nuvyle, banalus ir nekabina. reiks grizt prie Susan Elizabeth Phillips  kokios nors knygos ax.gif

Aš dabar kaip tik ją skaitau. Man tai kol kas nieko, nors dar tik pati pradžia, tai galutinės nuomonės nesusidariau.
O dėl naujausios McNaught knygos, kurią išleido Svajonių knygos, tai esu skaičiusi lietuviškai kaip Užsienio meilės romanai buvo išleidę bei rusiškai. Atsimenu lietuviškai buvo labai prastas vertimas, o rusiškai užkabino.
Tiesa, norėjau paklausti, gal kas skaitė Noros Roberets trilogiją apie žvaigždes" "Dingusi žvaigždė", "Pagrobta žvaigždė", Paslaptinga žvaigždė". Kaip jos?
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2013 07 13, 17:15)
Alijap, o gal turi Maya Banks "Fever" ir "Burn" knygas visai netyčia..  4u.gif

Lietinga šiandien, tai taip gerai skaitos smile.gif

Turiu Rush ir Fever o burn net ir aš negaliu gaut. Išleis tik rugpjūčio 6. mirksiukas.gif Rašyk rugpjūčio 7 jau turėsiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

http://www43.zippysh...33125/file.html

O jei Apie baikerius kam tema patinka
Tai rekomenduoju Kristen Ashley Chaos seriją:
http://www.goodreads...ies/92715-chaos
Tiesą sakant ramia sąžine galiu rekomenduot visas Kristen Ashley knygas. Aš visų dar neįveikiau tik kokių 20, bet stengiuos prisilaikyt ir malonumą taupyt wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2013 07 14, 08:43)
Turiu Rush ir Fever o burn net ir aš negaliu gaut. Išleis tik rugpjūčio 6. mirksiukas.gif Rašyk rugpjūčio 7 jau turėsiu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O jei Apie baikerius kam tema patinka
Tai rekomenduoju Kristen Ashley  Chaos seriją:
http://www.goodreads...ies/92715-chaos
Tiesą sakant ramia sąžine galiu rekomenduot visas Kristen Ashley knygas. Aš visų dar neįveikiau tik kokių 20, bet stengiuos prisilaikyt ir malonumą taupyt wub.gif  wub.gif  wub.gif

Skaiciau Chaos biggrin.gif Nors man labiausiai patiko ne chaos serija, o Dream Man. O ypac paskutine ketvirtoji dalis, "Motorcycle Man" biggrin.gif nuo kurios ir prasidejo paskui Chaos biggrin.gif
O Kristen Ashley ir as myliu. Rasymo stilius fantastiskas. Ir pasijuokt ir paverkt. smile.gif Kam, beje, patiko 50 atspalviu, tai yra nuolankieji ir dominantai, tai ir Kristen turi tokiu knygu tik simta kartu kokybiskesniu. Pvz "Knight" smile.gif megstamiausios mano vietos(nors tada praktiskai visa knyga reiktu iscituot biggrin.gif ):
"Um, I don't know your name but -"
"Knight,"he stated,cutting me off.
"Right, Mr. Knight - "
"No, Knight,"he interrupted me again...
"Thats what I said, Knight," I told him. "Now, Mr. Knight -"
"No, not Mr. Knight. Knight. My name is Knight."
"Your Christian name is Knight?"
"If that means first name,yeah."
"With a K?"...
"Yeah, babe, with a 'K'.
“Your Christian name is Knight?”
“If that means first name, yeah.”
“With a ‘K’”
“Yeah, babe, with a ‘K’"
“Thats an unusual name.”
“Yeah.”
“I kind of like it.”
“I can die happy."

laugh.gif

"What...the ****...is the matter with you?"he asked slowly,his voice still vibrating,the fury still radiating.
"I didn't do anything!"
"You put on that dress, didn't you?"he whispered and it was sinister.
"What?"I whispered back.
"You...do not...leave your house...dressed like that...without being on the arm of a man like me," he ground out.
"A man like you?" I whispered.
"A man who'd shoot another man in the face if he even looked at you. Yeah,Anya,a man...like...me"

https://www.goodread...13565914-knight
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktė.: 14 liepos 2013 - 09:16
QUOTE(alijap @ 2013 07 14, 09:43)
Turiu Rush ir Fever o burn net ir aš negaliu gaut. Išleis tik rugpjūčio 6. mirksiukas.gif Rašyk rugpjūčio 7 jau turėsiu biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

OOO AČIŪ smile.gif 4u.gif
Kaip aš taip apsižiūrėjau, kad Burn ir jau išleista smile.gif
Atsakyti
O ar verta skaityti Deborah Harkness "Raganų valandos" ? Idomi? Lengvai skaitosi?
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 07 14, 12:30)
O ar verta skaityti Deborah Harkness "Raganų valandos" ? Idomi? Lengvai skaitosi?

Bent jau aš, tai vos ją pabaigiau. Laaabai ištempta. Gal tema ir įdomi, idėja pati ta prasme, bet man trūko kažko. Puslapių melejonas, o veiksmo man trūko. smile.gif Kai kur jau žiovaudavau, atrodo, na kada gi kas nors įdomesnio įvyks. Antrą kartą neskaityčiau manau. Bet čia mano nuomonė. Yra kam labai patiko knyga. Aš kaip nemėgstanti ištemptų knygų, nereikalingų scenų, tai man tikrai ji nebuvo kažkas tokio kaip ją čia reklamavo. smile.gif

Tik kas man patiko, tai pati idėja. Nu idėja tai liuksiška. Ir šiaip matosi, kad rašytoja ruošėsi rimtai dėl knygos, bet man visgi pritrūko kažko pačioje istorijoje. Nors vis žadu pabaigt šitą trilogiją, bet kažkaip vis atrandu kažką įdomiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktė. @ 2013 07 14, 13:31)
Bent jau aš, tai vos ją pabaigiau. Laaabai ištempta. Gal tema ir įdomi, idėja pati ta prasme, bet man trūko kažko. Puslapių melejonas, o veiksmo man trūko.  smile.gif Kai kur jau žiovaudavau, atrodo, na kada gi kas nors įdomesnio įvyks. Antrą kartą neskaityčiau manau. Bet čia mano nuomonė. Yra kam labai patiko knyga. Aš kaip nemėgstanti ištemptų knygų, nereikalingų scenų, tai man tikrai ji nebuvo kažkas tokio kaip ją čia reklamavo.  smile.gif

Tik kas man patiko, tai pati idėja. Nu idėja tai liuksiška. Ir šiaip matosi, kad rašytoja ruošėsi rimtai dėl knygos, bet man visgi pritrūko kažko pačioje istorijoje. Nors vis žadu pabaigt šitą trilogiją, bet kažkaip vis atrandu kažką įdomiau  smile.gif

Dekui 4u.gif Na bandysiu skaityti, jei neuzkabins-nebaigsiu.
Atsakyti
Vikte, kad tave kur velniai su tom Knight citatom biggrin.gif Dabar turiu nenugalimą norą antrą syk perskaityt visas šios serijos knygas doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif Velniava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2013 07 14, 14:33)
Vikte, kad tave kur velniai su tom Knight citatom biggrin.gif Dabar turiu nenugalimą norą antrą syk perskaityt visas šios serijos knygas doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif Velniava biggrin.gif

he he he biggrin.gif biggrin.gif kad mane kur velniai nujotu biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 07 12, 17:36)
Nea, viena jos silpnesnių. Bet gerulė, jei neskaitėt, visai smagi.
Angliškai vadinasi Double Standards.

Gal kas turi sia Mcnaught knyga anglu kalba? smile.gif
Atsakyti