Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(mikki @ 2013 07 08, 21:15)
aš dabar kramčiau tas pasakos serijos kygas. "When the beuty tamed the beast" buvo nieko, "Once upon a tower" prailgo, bet "Kiss at midnight" buvo laaabai faina. Dar liko kelios paskaityti, bet jau ieškau ko nors tokio kad užkabintų. Net buvau Vitnę pagriebusi patikrinti gal atbukau visiškai  unsure.gif

Turiu klausimą-gal kuri turit S.Mallery "Quinns women" (čia iš naujų knygų Svajonėse atkasiau, bet nerandu parsisiuntimui). Galvoju gal nuotaikinga padės. Vulfų neskaitau, nebent badas ištiktų.Nelimpa man jie nors tu ką.

http://www64.zippysh...55968/file.html
4u.gif

Na, o iš roberts man visai nieko Stanislaski serija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2013 07 09, 04:50)
4u.gif

gal tada man šitą reikės skaityti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 07 09, 00:41)
Gal, neieškojau lietuviškai. Jei nėra visų, neskaitau.

Butent, is serijos ima ir isvercia tik viena, o sekanciu nebereikia taip iseina doh.gif Nors "Gimusi ugnyje" yra seno leidimo meiles romanu tipo knyga...

Perskaiciau ir as J.Mquire "As ir jis. Tikra katastrofa". Na ir pritariu anksciau pasisakiusioms, kad knyga puiki. Kazin leidykla isleis ir antra varaianta is Treviso puses g.gif Butu labai idomu paskaityti ka jis veike, kai nebuvo kartu su Ebe...

Is naujesniu romaniuku perskaiciau "Melo pinklese" - tokia paprasta knygute, per atostogas kaime susiskaite...

Jauciu reikes jungtis prie jusu ir skaityti angliskai, nes is dabartiniu leidyklos leidziamu knygu pasirinkimo ne kazin kas... Idomu, pagal ka jie renkasi knygas kokias leisti? g.gif Galetu savo internetiniame psl. parasyti ka planuoja leisti, o skaitytojos nubalsuotu kokios knygos ar knygu serijos noretu, taip manau butu naudingiau negu kad dabar pvz. perleisti visas Maknot knygas ... Na cia mano toks pamastymas biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos! Linkomanijoj radau J. Deveraux knygu papildyma smile.gif

http://www.linkomani...p;submit.y=-147

Kokybes dar neziurejau rolleyes.gif
Atsakyti
Ziuriu sena.lt yra ideta skelbimu kad parduoda, kaip pvz. "Tobula" uz maza kaina, tik kad pdf formatu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2013 07 09, 16:30)
Ziuriu sena.lt yra ideta skelbimu kad parduoda, kaip pvz. "Tobula" uz maza kaina, tik kad pdf formatu biggrin.gif

Geras biznis biggrin.gif taip ir pragyvent gali is vienos knygos lotuliukas.gif
Atsakyti
jei tai būtų formatas tinkamas skaityklėms, tikrai būtų geras biznis. Bet jei toks kaip Linkomanijoj..... na, gerai, kad už ačiū biggrin.gif
Atsakyti
Tukstantis kartu aciu uz Mallery knyga, pati irgi neradau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 07 09, 19:05)
jei tai būtų formatas tinkamas skaityklėms, tikrai būtų geras biznis. Bet jei toks kaip Linkomanijoj..... na, gerai,  kad už ačiū  biggrin.gif

O jusu skaityklese nera atskiros programos atidaryti tik pdf? Atsiprasau uz kvaila klausima, tiesiog nesu jos laikiusi rankose smile.gif as linkomanijos knygas sekmingai skaitau tablete butent atidarinedama per adobe readeri. "Tobulos" pdf lb tvarkingas, J. Deveraux taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2013 07 09, 04:50)
4u.gif

alijap, tu nuostabi wub.gif aš net bijau pagalvoti kiek tu knygų turi.
Gal dar ką gero turi-pasidalink. Aš net nežinau kru tu randi tas visas nerealias knygas biggrin.gif

QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 07 09, 19:42)
O jusu skaityklese nera atskiros programos atidaryti tik pdf? Atsiprasau uz kvaila klausima, tiesiog nesu jos laikiusi rankose smile.gif as linkomanijos knygas sekmingai skaitau tablete butent atidarinedama per adobe readeri. "Tobulos" pdf lb tvarkingas, J. Deveraux taip pat smile.gif

mano skaitykle pdf atidaro, bet kartais būna neskaitomas-mažos raides siaubingai. Aš konvertuoju, nors konvertuojant irgi pridaro visko-kartais pakartoja pastraipas, paskutinėj knygoj visas pirmas A raides atitrauke. Bet kai skaitoma tai net nesiparinu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 07 09, 21:02)
alijap, tu nuostabi  wub.gif aš net bijau pagalvoti kiek tu knygų turi.
Gal dar ką gero turi-pasidalink. Aš net nežinau kru tu randi tas visas nerealias knygas  biggrin.gif

Rasti daugelį buvo galima iki megaupload uždarimo, po to daugelis pasidalintų knygų paskui antrą syk tiesiog neatsirado. O aš kaip tik prieš tai gal 20000 parsisiunčiau per kelis mėn.
Na, jei ko nerandat - rašykit. Aš savais kanalais paieškosiu jei pas mane bibliotekoje nebus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 07 09, 19:42)

lyg ne, ima tik PDF ir kartais aš matau tiesiog kaip lapus nufotografuotus su mažom raidėm - erzina, bet skaityti galima. Pvz kažkurios LT knygos man dubliuojasi lapai doh.gif bet kadangi angliškos problemų nekelia, tai su malonumu skaitau - kokybė žymiai geresnė.
Atsakyti