Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(jbs @ 2013 07 03, 12:01)
Tai gražu! Vienai pasiūlė, kita nudžiovė  doh.gif

Nenudziove 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 07 03, 13:09)
o ka turi? maz ir man ko reik.

Neko neturiu, man ten kokybė nepatinka. Bet nėščiai tetukei būčiau parsiuntus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmis @ 2013 07 03, 12:10)
Nenudziove  4u.gif

Ačiū bigsmile.gif Dabar vietoj lagamino knygų atostogoms užteks pasiimti tik notebook'ą thumbup.gif O tai vyras jau už galvos buvo susiėmęs, kad vežimėliui mašinoj vietos nebeliks biggrin.gif
Atsakyti
man va irgi baisiai kliūna kokybė. Per PC skaityt dar nieko, o vat susikeliu į skaityklę ir šššš..... keliasi it lapai nufotografuoti, dubliuojasi puslapiai ar nebūna LT šrifto doh.gif nelabai patinka rezultatas, kurį matau skaityklėje.

dabar skaitau paskutinę In the garden knygą wub.gif
Atsakyti
Noros Roberts ar kažkokią kitą?
Atsakyti
ziurekit, as tokiu klausimu, speju cia yra labiau raukianciu Noros Roberts kuryboj nei as. nauja Svajoniu knygu isleista serija pirkt?

ziurejau cia http://loveromantika...-vse-knigi.html ir visai susimakalavau, kas ir su kuo ir kaip?
ir siaip, ka is Roberts rekomenduotumet? detektyviniu neliubiju, fantastikos nemegstu dar labiau. Nuotaku kvarteto stilius man pats tas.

isbandom naujaja skaitykle. pirmas vyro ispudis - gaidys. po pusvalandzio sake - nu jega. as laukiu eilej. vel.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 07 08, 12:52)
ziurekit, as tokiu klausimu, speju cia yra labiau raukianciu Noros Roberts kuryboj nei as. nauja Svajoniu knygu isleista serija pirkt?

ziurejau cia http://loveromantika...-vse-knigi.html ir visai susimakalavau, kas ir su kuo ir kaip?
ir siaip, ka is Roberts rekomenduotumet? detektyviniu neliubiju, fantastikos nemegstu dar labiau. Nuotaku kvarteto stilius man pats tas.

isbandom naujaja skaitykle. pirmas vyro ispudis - gaidys. po pusvalandzio sake - nu jega. as laukiu eilej. vel.

Dalas serija- detektyvai, man per vienodi, greit atsibodo, įveikiau kelis. Ne serijinės įvairios, o iš serijų pavardinsiu, kurių nėra lietuviškai:
Mano mylimiausios Broliai Kvinai ir Raganų sala, toliau Seserys Konkenan, Templtonai, Galaheriai nebloga. Liuks, turėsi daug gero laiko mirksiukas.gif

O kodėl lauki eilėj, jei paperwhite sau pirkai? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Song: 08 liepos 2013 - 11:59
QUOTE(Song @ 2013 07 08, 11:57)
Dalas serija- detektyvai, man per vienodi, greit atsibodo, įveikiau kelis. Ne serijinės įvairios, o iš serijų pavardinsiu, kurių nėra lietuviškai:
Mano mylimiausia Broliai Kvinai (nereali), toliau Raganų sala, Seserys Konkenan, Templtonai. Liuks, turėsi daug gero laiko mirksiukas.gif

O kodėl lauki eilėj, jei paperwhite sau pirkai? g.gif

aciu,

laukiu, nes pazadejau leist isbandyt nauja pirmam. Vidurinelis ligoninej nusivemes gulejo, tai skaitykle man ten issigelbejimas tiesiog. Vyrui teko likt be skaitalo slaugant dicki namie. zodz, atostogos vadinasi. nu bet vaikai sveiksta, svarbiausia.
Atsakyti
aš dabar kramčiau tas pasakos serijos kygas. "When the beuty tamed the beast" buvo nieko, "Once upon a tower" prailgo, bet "Kiss at midnight" buvo laaabai faina. Dar liko kelios paskaityti, bet jau ieškau ko nors tokio kad užkabintų. Net buvau Vitnę pagriebusi patikrinti gal atbukau visiškai unsure.gif

Turiu klausimą-gal kuri turit S.Mallery "Quinns women" (čia iš naujų knygų Svajonėse atkasiau, bet nerandu parsisiuntimui). Galvoju gal nuotaikinga padės. Vulfų neskaitau, nebent badas ištiktų.Nelimpa man jie nors tu ką.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 07 08, 11:52)

Man Dreams trilogija patiko wub.gif Dabar skaičiau In the garden, bet jei tai vaiduokliai ne itin, gal netiks, bet šiaip smagios thumbup.gif

dabar galvoju katrą čią dabar skaityti.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 07 08, 12:57)
  g.gif kurių nėra lietuviškai:)
Mano mylimiausios Broliai Kvinai ir Raganų sala, toliau Seserys Konkenan, Templtonai, Galaheriai neb biggrin.gif  bigsmile.gif loga. Liuks, turėsi daug gero laiko mirksiukas.gif

Apie seseris Konkenan yra isleista lietuviskai pirma knyga apie Mege ir vadinas "gimusi ugnyje", del antros "born in ice" lyg irgi yra jei nemaisau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Simbulis @ 2013 07 08, 23:27)
Apie seseris Konkenan yra isleista lietuviskai pirma knyga apie Mege ir vadinas "gimusi ugnyje", del antros "born in ice" lyg irgi yra jei nemaisau  g.gif

Gal, neieškojau lietuviškai. Jei nėra visų, neskaitau.
Atsakyti