Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

Sveikos smile.gif su isibegejancia vasara 4u.gif as po truputi skaitau. Gaila, neturiu daug laiko smile.gif pries menesiuka iveikiau SEP "nobody's baby but mine", neseniai JM "Tobula" (tobulu tobula) ir siandien Wulfu "Restless billionaire". Lb itrauke, teks rasti laiko kitai knygai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 07 02, 09:05)
Sveikos smile.gif su isibegejancia vasara  4u.gif  as po truputi skaitau. Gaila, neturiu daug laiko smile.gif pries menesiuka iveikiau SEP "nobody's baby but mine", neseniai JM "Tobula" (tobulu tobula)  ir siandien Wulfu "Restless billionaire". Lb itrauke, teks rasti laiko kitai knygai smile.gif

JM "Tobula" lietuviška skaitėt ar angliškai, kaip norėčiau paskaityti, ale niekur nerandu pirkti, gal kas parduodat bigsmile.gif
Atsakyti
Perskaičiau Howard "Daugiau neverk". Užkabino juodai - labai puiki knyga thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Perskaičiusi anotaciją, truputį bijojau, kad knyga bus rimta, sunki (ne meilės romano tipo), bet viskas susukta gerai, siužetas įdomus, veikėjai nuostabūs wub.gif (pradžioje verkiau, pabaigoje verkiau, o per viduriuką juokiausi.. - ne dažnai taip būna tongue.gif ). Labai rekomenduoju drinks_cheers.gif Man labai patiko tongue.gif

Gal pasidaliname įspūdžiais kurie meilės romai prakuokino iki ašarų arba pravirkdė??? ax.gif

Dabar arčiau pasidėjau "Per geras, kad būtų tikras" - bet gąsdina knygos storumas. Skaitymo nebijau, bet laikyti rankose tokiąąąą knygąąąą - ilgiau skaitant turėtų būtų sunku išlaikyti - oi kaip to nemėgstu...... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astute_k: 02 liepos 2013 - 18:48
QUOTE(Tesa. @ 2013 07 02, 17:16)
JM "Tobula" lietuviška skaitėt ar angliškai, kaip norėčiau paskaityti, ale niekur nerandu pirkti, gal kas parduodat  bigsmile.gif

Yra PDF variantas Linkomanijoje, Lietuviskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astute_k @ 2013 07 02, 18:46)
Perskaičiau Howard "Daugiau neverk". Užkabino juodai - labai puiki knyga  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Perskaičiusi anotaciją, truputį bijojau, kad knyga bus rimta, sunki (ne meilės romano tipo), bet viskas susukta gerai, siužetas įdomus, veikėjai nuostabūs  wub.gif  (pradžioje verkiau, pabaigoje verkiau, o per viduriuką juokiausi.. - ne dažnai taip būna tongue.gif ). Labai rekomenduoju  drinks_cheers.gif Man labai patiko  tongue.gif

Gal pasidaliname įspūdžiais kurie meilės romai prakuokino iki ašarų arba pravirkdė???  ax.gif

Dabar arčiau pasidėjau "Per geras, kad būtų tikras" - bet gąsdina knygos storumas. Skaitymo nebijau, bet laikyti rankose tokiąąąą knygąąąą - ilgiau skaitant turėtų būtų sunku išlaikyti - oi kaip to nemėgstu......  doh.gif

vat del to sunkumo rankose skaitykle geriu geris. ir dar puslapius verciant nesnara. man aktualu, nes as vaikiuza migdant skaitau, tai nesizadina.

as dabar SEP Cikagos zvaigzdziu serija skaitau, nu pakikenu vis.
Atsakyti
QUOTE(Simmis @ 2013 07 02, 19:49)
Yra PDF variantas Linkomanijoje, Lietuviskas  mirksiukas.gif

Vis paskaitinėju temą ir randu ne vieną rekomendaciją ieškoti knygų Linkomanijoje. Tik kad ten patekti ir tas knygas pasiimti, tai nėra taip paprasta blink.gif Ten pakvietimo reikia?
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 07 03, 08:23)
Vis paskaitinėju temą ir randu ne vieną rekomendaciją ieškoti knygų Linkomanijoje. Tik kad ten patekti ir tas knygas pasiimti, tai nėra taip paprasta  blink.gif  Ten pakvietimo reikia?

Reikia, turiu viena pakvietima. Parasykit man savo el. Pasta AZ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Simmis @ 2013 07 03, 09:24)
Reikia, turiu viena pakvietima. Parasykit man savo el. Pasta AZ smile.gif

Aš parašiau į AŽ ax.gif
Papildyta:
QUOTE(astute_k @ 2013 07 02, 18:46)
Dabar arčiau pasidėjau "Per geras, kad būtų tikras" - bet gąsdina knygos storumas.

O man labai patinka storos knygos, ypatingai tokios kaip "Vitnė" bigsmile.gif O "Per geras, kad būtų tikras" nieko knyga, vieni sako, kad prisijuokia aš nelabai mačiau iš ko ten juoktis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tesa.: 03 liepos 2013 - 10:33
Sveikos, dažnokai užsuku pas jus paskaitinėti ką gero perskaitėte ir ką rekomenduojate skaityti, bet į pokalbius nesikišu rolleyes.gif Ar galiu prisijungti flirt.gif
Dabar žadu užsisakyti knygą A. J. Malloy "X istorija" turbūt dar LT kalba niekas nėra skaitę, gal kas angliškai skaitė? kaip atsiliepimai? Kiek girdėjau aistros verda kaip ir "pilkų atspalvių" ar "aš+jis tikra katastrofa" knygose g.gif

dar norėjau paskaityti kelias J. McNaught knygas, bet pirkti randu tik naujas, 2012 -2013 m išleistas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Tesa. @ 2013 07 03, 10:40)
Aš parašiau į AŽ  ax.gif

Tai gražu! Vienai pasiūlė, kita nudžiovė doh.gif
Atsakyti
Nda, merginos, gražu jauku biggrin.gif

jbs, kokios knygos norėjai iš linkomanijos? Vieną kitą galiu parpūsti ir tau į meilą permest, kam nėščias moteris nervuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 07 03, 12:03)
Nda, merginos, gražu jauku biggrin.gif

jbs, kokios knygos norėjai iš linkomanijos? Vieną kitą galiu parpūsti ir tau į meilą permest, kam nėščias moteris nervuot biggrin.gif

o ka turi? maz ir man ko reik.

jetau, greiciau jau mano skaitykle parvaziuotu, o tai vel namuos kalames su vyru. vaikai enterovirusa is atostogu parsiveze, tai tusinames visi namuos, gulincius glostinejam.
Atsakyti