Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Tinka @ 2013 06 13, 08:41)
Rusiskai? permesk meilu  4u.gif

Nea, angliškai. Bet tingiu prasidėt, lėtai skaitysis. Nori angliškų?
Atsakyti
Linkomanijoj Tobula PDF formate yra> Labai daug Deverox nei Roberts knygų įmetė.
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 06 13, 14:49)
Linkomanijoj Tobula PDF formate yra> Labai daug Deverox nei Roberts knygų įmetė.

O kaip prisijungti prie Linkomanijos? Kiek suprantu, reikalingas pakvietimas. Gal kas gali padėti?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 06 13, 14:49)

Ir aš pradėjau skaityti elektronines knygas rolleyes.gif Aišku nėra ką daug skaityti, nes skaitau tik lietuviškai, bet Deveraux ir Roberts daug neskaitytų radau ir gan naujų, pvz.: Deveraux "Aukso dienos".
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 06 13, 09:51)
Nea, angliškai. Bet tingiu prasidėt, lėtai skaitysis. Nori angliškų?

nea, angliskai man zodyno pasonej reiks. as gi sugebejau mokykloj vokieciu mokytis doh.gif tai dabar kaip suo ant sieno, nei vokieciu pamenu, nei anglu moku pakankamai.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 06 13, 15:26)
as gi sugebejau mokykloj vokieciu mokytis  doh.gif tai dabar nei vokieciu pamenu, nei anglu moku pakankamai.

Ir aš doh.gif dabar abiem kalbom laisvai šypsausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 06 13, 15:26)
nea, angliskai man zodyno pasonej reiks. as gi sugebejau mokykloj vokieciu mokytis  doh.gif tai dabar kaip suo ant sieno, nei vokieciu pamenu, nei anglu moku pakankamai.

Aš irgi, bey gyvenimas privertė į anglų įlipt. Bet skaityti nesusiruošiu.
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2013 06 13, 09:17)
Pabaigiau vakar šią knygą  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Alijap, o antroje dalyje veiksmas baigias ten pat, kur ir pirmoje? man noris dar kažko daugiau  biggrin.gif

Ne, yra antra pabaiga. Praėjus eilei metų po to kai baigės "Beautiful disaster" plius toj knygoj yra daug kitų scenų kur šalia Treviso nėra Ebės. Verta paskaityt tikrai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2013 06 13, 14:12)
O kaip prisijungti prie Linkomanijos? Kiek suprantu, reikalingas pakvietimas. Gal kas gali padėti?

taip, reikia pakvietimo, bet dabar neleidžia jų dalinti dėl per didelio vartotojų skaičiaus. Jei kam reikia knygų, parašykit až su el.paštu. Pasidalinsiu.
Atsakyti
o aš vakar pradėjau krimsti Elois James, Alijosp rekomenduotas. jau suskaičiau gražuolę su pabaisa. Rimtai kaip įdomu thumbup.gif Alijap kaip visada su perliukais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 06 13, 08:41)
Rusiskai? permesk meilu  4u.gif

Rusiška: Макгвайр Джейми. Мое прекрасное несчастье (formatas fb2)
Atsakyti
Dėl skaitymo angliškai, tai superinis dalykas elektroninėse knygose yra gėris -Žodynas - vietoje.
Paspaudi nežinomą žodį, o jau ir vertimą matai.

Pradžioj dažniau naudodavausi, o vėliau jau mažiau, tik svarbiausius žodžius. Super būdas ir kalbą mokintis, o ir meilės romanus skaityti wub.gif
Atsakyti