Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

merginos, helppppp
situacija tokia, kad gi laiminga susikonvertavus SEP Cikagos serija nusikroviau skaityklen ir atsidarisu ten randu kruva hieroglifu. visas ruysisikas zodynas nezinia kokiais zenklais. kame saknys? perkonvertavau dar karta, tas pats briedas. kas gali but?
kajuk skaityklei? online konverteris nekonvertuoja word formato?

gal kas turit sitas knygas sukonvertuotas tinkamai ir el pastu apsidalintu? atostogos ant nosies, skaityt nebus ka, o diedukai kartu vaziuoja, pagulet ant smeliuko gausiu.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 06 10, 21:20)
merginos, helppppp
situacija tokia, kad gi laiminga susikonvertavus SEP Cikagos serija nusikroviau skaityklen ir atsidarisu ten randu kruva hieroglifu. visas ruysisikas zodynas nezinia kokiais zenklais. kame saknys? perkonvertavau dar karta, tas pats briedas. kas gali but?

gal kas turit sitas knygas sukonvertuotas tinkamai ir el pastu apsidalintu? atostogos ant nosies, skaityt nebus ka, o diedukai kartu vaziuoja, pagulet ant smeliuko gausiu.

http://www_4shared_c..._had_to_b.html#

Cia pdf 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 06 10, 21:20)
merginos, helppppp

http://www.sendspace.com/file/r591sl

pdf ir epub smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 06 10, 22:01)

aciu.
bet angliskai, o as rusiskai skaitau ax.gif

su Mb bendrompastangom isprievartavom kompa permest worda i pdf ir gavos viskas. ale tai kol atknisau, kas ir kur mano kompe po remonto. nu bet zinosiu daba. jau skaitau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 06 11, 08:34)
su Mb bendrompastangom isprievartavom kompa permest worda i pdf ir gavos viskas. ale tai kol atknisau, kas ir kur mano kompe po remonto. nu bet zinosiu daba. jau skaitau  wub.gif

Permesk man į meilą tą seriją, ką ax.gif Turi adresą?
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 06 11, 08:11)
Permesk man į meilą tą seriją, ką ax.gif Turi adresą?

permeciau, sukonvertuotas. 4u.gif
Atsakyti
na ką, važinėdama į darbą labai greitai suskaičiau "Bridesmates lotto". Labai patiko, smagiai skaitėsi. Parašyta, kad yra pratęsimas apie tolesnius pagrindinės veikėjos nuotykius.

Dar ėmiau skaityt "Cowboy's wish", suintrigavo, o ten tik 21psl., daugiau nėra.. uch, kad susinervinau, dabar ieškosiu tos knygos.

dar labai suskaičiau "A holiday to remember".

Kaži, kas dar gero telefone yra, reiks dar paskaitinėt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2013 06 10, 19:19)
Aš va pastaruoju metu vėl grįžau prie istorinių meilės romanų. Mėgaujuosi Eloisa James talentu.  thumbup.gif It maža mergaitė žavėjausi ir aikčiojau naujoviškomis pasakų interpretacijomis  blush2.gif. Jos "Fairy Tales"  serija man labai prie širdies. Visos penkios super, bet "When Beauty Tamed the Beast" ir "Once Upon a Tower" mano mėgstamiausios. wub.gif  wub.gif  wub.gif

ačiū,parsisiunčiau visas. Nelabai nutuokiu ką čia skaitysiu, bet šiuo metu esu nusivylusi tuom ką skaitau. Nu tokios nekabinančios knygos, paskaitau ir pamirštu iš karto doh.gif O pasakos man visada patiko... wub.gif

Dar vis neprisiruošiu nete pakuisti tos juokingos, net pavadinimą jau pamiršau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2013 06 04, 21:46)
Kita irgi apie jaunus amžiumi, bet suaugusius dvasia herojus  Jamie McGuire "Beautiful Disaster" Pagrindinis herojus man  wub.gif  wub.gif  wub.gif  savo cinišku mąstymu. P.s.dar nė vienoj knygoj nemačiau, jog vyras taip desperatiškai mylėtų moterį. Tiesiog ties manijakiškumo riba tiesą sakant. Iš pradžiu jis nervina ,tada ima patikti, vėliau imi jo neapkęsti, o galiausiai tiesiog pamilsti.
Citatos:
“I clinked my bottle against his. “To being the only girl a guy with no standards doesn’t want to sleep with.” I said, taking a swig.
..............

Gerai baigiu su citatom, nes žiūriu visą knygą išcituosiu. Geras dalykas ir tame, jog ši knyga parašyta iš jos pozicijos, bet yra ir kita parašyta iš jo. Kai aną perskaitai  tai herojų norisi užbučiuot negyvai. wub.gif

Sveikos svajoklės smile.gif

Prisiskaičiau citatų šios knygos ir taip ji suviliojo wub.gif
Tai pradėjau skaityt lietuvišką variantą, viena iš geresnių paskutiniu metu skaitytų knygų, nors perskaičiau dar tik daugiau nei pusę, bet kadangi pradėjo švist tai teko palikt kitam vakarui knygą biggrin.gif
Labai taikliai alijap apibūdino šią knygą thumbup.gif
Ačiū kad dalinatės įpūdžiais ir rekomenduojat 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Alijap, o kokia ten antra dalis? g.gif ta pati istorija, tik jo akimis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uogelle: 12 birželio 2013 - 14:50
QUOTE(uogelle @ 2013 06 12, 15:40)
Sveikos svajoklės smile.gif

Prisiskaičiau citatų šios knygos ir taip ji suviliojo  wub.gif
Tai pradėjau skaityt lietuvišką variantą, viena iš geresnių paskutiniu metu skaitytų knygų, nors perskaičiau dar tik daugiau nei pusę, bet kadangi pradėjo švist tai teko palikt kitam vakarui knygą  biggrin.gif
Labai taikliai alijap apibūdino šią knygą   thumbup.gif
Ačiū kad dalinatės įpūdžiais ir rekomenduojat  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Alijap, o kokia ten antra dalis?  g.gif  ta pati istorija, tik jo akimis?

Taip ta pati, bet ten daug dalykų ir įvykių iš Treviso pusės, kurių nematėm "Beautiful diasaster". Paskaitai šią ir staiga imi į Trevisą tarsi žvelgt kitom akim wub.gif
http://www.goodreads...alking-disaster
http://www59.zippysh...98548/file.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 12 birželio 2013 - 15:33
Nu ok, parsisiunčiau ir aš abu disasterius, skaitysiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 06 12, 21:54)
Nu ok, parsisiunčiau ir aš abu disasterius, skaitysiu biggrin.gif

O kaip lietuviskai, nerandu blush2.gif
Radau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo doruta: 12 birželio 2013 - 21:16