Miki, džiaugiuosi, kad tinka Sakiau, pirk kartu apvalkalą su lediniu šviestuvėliu
O paperwhite yra tobulumo viršūnė, liuks
QUOTE(Song @ 2013 05 06, 10:41)
Miki, džiaugiuosi, kad tinka Sakiau, pirk kartu apvalkalą su lediniu šviestuvėliu
o kiek kainavo paperwhite? kiek suprantu pirkaisi kitur, kai grazinai i pigu.lt sugedusia?
Mb jau rezga plana, kad jis atostogoms knygu pasikraus, as rezgu ta pati, tai bliamba, nu nepasidalinsim.
QUOTE(Tinka @ 2013 05 06, 12:52)
o kiek kainavo paperwhite? kiek suprantu pirkaisi kitur, kai grazinai i pigu.lt sugedusia?
Mb jau rezga plana, kad jis atostogoms knygu pasikraus, as rezgu ta pati, tai bliamba, nu nepasidalinsim.
Ne Lt dabar, neturiu šalia sąskaitos, bet gavosi pigiau nei čia. Pirkau iš Amerikos per tarpininkę, jei reiks papasakosiu smulkiau
QUOTE(Song @ 2013 05 06, 12:23)
Ne Lt dabar, neturiu šalia sąskaitos, bet gavosi pigiau nei čia. Pirkau iš Amerikos per tarpininkę, jei reiks papasakosiu smulkiau
nu panasu, kad reiks. brukstelsiu AZ kai jau "uzsidirbsiu" nuosavai.
QUOTE(Song @ 2013 05 06, 10:41)
tai kai privargau su dėkliuko paieška(nors prieš perkant jau buvau nužiūrėjusi) tai gailėjausi kad neėmiau iš tavęs. Bet kumščiais po mūšio nemojuosi. Mėgaujuosi kaip yra, nes daikčiukas pasiteisino visu 120proc. Tampausi su savim kur tik galiu-reik palaukti ir traukiu knygą į trasą
perskaiciau Atspalvius. Sogn, dar karta labai aciu. As vis dar pod vpecatlenijem.
atrodo nugi siuzetas banalus iki begalybes, bet nu vistiek. labiausiai patiko pirma dalis, del soko pirminio. ir pabaiga tokia uch. antra man nieko labai ypatingo, o trecia nu kaip finaline. ir pati pati pabaiga, ta vyriska pozicija i pazinties pradzia, taip nestandartiskai sakyciau. nu ir aisku atvirumas pribloskia.
jauciu reik dabar uzsiimt kokiais kitais hobiais bent trumpam, nes imt i rankas plonuti meiles romaniuka nu kazkaip nezinau
atrodo nugi siuzetas banalus iki begalybes, bet nu vistiek. labiausiai patiko pirma dalis, del soko pirminio. ir pabaiga tokia uch. antra man nieko labai ypatingo, o trecia nu kaip finaline. ir pati pati pabaiga, ta vyriska pozicija i pazinties pradzia, taip nestandartiskai sakyciau. nu ir aisku atvirumas pribloskia.
jauciu reik dabar uzsiimt kokiais kitais hobiais bent trumpam, nes imt i rankas plonuti meiles romaniuka nu kazkaip nezinau
Merginos gal kuri turit naują istorinį parsisiuntusios Marguerite Kaye "Rake with a Frozen Heart". Kiek ieškau negaliu rasti
Dabar bandau skaityti Vulfus. Pirma dalis nieko, nu antra nekabina. Skaitau, nesuprantu nieko. Jau senai turėjau tokią sunkiai suprantamą knygą anglų kalba. Kaži ar suskaitysiu...
Beje Barbaros Delinsky Audra širdyje" (TLC) buvo labai gerai. Gal pabaiga skystoka bet įdomiai susiskaitė. Kiek neįprastas siužetas
Pasidalinkit kas ką skaitot dabar
Dabar bandau skaityti Vulfus. Pirma dalis nieko, nu antra nekabina. Skaitau, nesuprantu nieko. Jau senai turėjau tokią sunkiai suprantamą knygą anglų kalba. Kaži ar suskaitysiu...
Beje Barbaros Delinsky Audra širdyje" (TLC) buvo labai gerai. Gal pabaiga skystoka bet įdomiai susiskaitė. Kiek neįprastas siužetas
QUOTE(mikki @ 2013 05 16, 15:43)
Merginos gal kuri turit naują istorinį parsisiuntusios Marguerite Kaye "Rake with a Frozen Heart". Kiek ieškau negaliu rasti
Aš dabar skaitau Vulfus, trečią knygą. Kol kas pirma geriausia. Įdomus siužetas. Tačiau ir antra visai gerai man susiskaitė. Kiek pastebėjau, šeimos istorijos man prie širdies. Su malonumu skaičiau apie Eliotus, Aštonus ir kt. Tiesa, aš tai skaitau lietuviškai. O Mikki angliškai, jei gerai supratau? Man tai angliškai būtų kančia, žaviuosi, kuriems nėra jokio skirtumo.
Marguerite Kaye "Melo pinklėse" turiu, tačiau skaitysiu po Vulfų 4-os knygos
as dabar mazuosius muiliukus skaitau. kol kas perskaiciau tik viena, is serijos apie vyrus mainams. tai nuuuu, dabar galvoju, kad tie 50 atspalviu nevelnia ne labai jau erotinis romanas , jei situos retkarciais pavartai. ne sirgi atvirokai meiles scenos isdestytos. nu bet cia siaip, nukrypimas i lankas.
Vulfus turiu nusipirkus, bet sau namie nepasiliksiu, nes nu kazkaip nezinau. antra dalis man tokia klampi pasirode. tikiuos trecia bus geresne nors per lasa.
Vulfus turiu nusipirkus, bet sau namie nepasiliksiu, nes nu kazkaip nezinau. antra dalis man tokia klampi pasirode. tikiuos trecia bus geresne nors per lasa.
QUOTE(darbiete @ 2013 05 20, 23:04)
Gal parduodat 2pirmas Makgregoru knygas?
Makgregorų neparduosiu nė vienos