Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(doruta @ 2013 04 29, 13:00)
Ryt pasiimsiu "Penkiasdešimt pilkų atspalvių", gal dar kokia lengvai itraukianti romaniuksti pasiulytumete?  blush2.gif  Prigriebciau prie to paties smile.gif

Antrą atspalvių dalį pasiimk.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 04 29, 14:03)
Antrą atspalvių dalį pasiimk.

Imciau, nera kol kas bibliotekoje..
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 04 29, 14:12)
Imciau, nera kol kas bibliotekoje..

Aaa, aš supratau, kad maximkoj, per nuolaidas biggrin.gif
Maknot visos geros, Nora Roberts, jei rasi.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 04 29, 14:50)
Aaa, aš supratau, kad maximkoj, per nuolaidas biggrin.gif
Maknot visos geros, Nora Roberts, jei rasi.

Dekui, paieskosiu 4u.gif
Atsakyti
pagaliau gavau skaitykle isbandyt. nu nerealu. kai man rusiskai skaityt nu visgi biski yra darbo, nes kalba ne gimtoji kaip ne kaip, tai skaityklej zymiai patogiau nei popierinius variantus. Aciu Song, kremtu 50 pilkos atspalviu. 4u.gif
Atsakyti
Atspalvių garantuotai reikės visų dalių, ne spo pirmos jaučiausi kaip apvogta lotuliukas.gif Suvalgiau visas dalis-puikus meilės romanas.

Dar savaitgalį paskaičiau N.Roberts Magregorų Grantą. Eilinį kartą Roberts nusiviliu. Miegas ėmė skaitant tą knygą. Dar turiu Robertą, bet nežinau kada pasiimsiu.
Jaučiu girebsiu Delinsky "Išlaisvinti audros" ar panašiai ji vadinasi. Parsisiunčiau originalo kalba ir ji vadinasi "T.L.C". Dar Vulfai visi neskaityti-marios knygų. Neatsimenu kada taip buvo kad tiek neskaitytų turėčiau.

Beje kas liečia skaityklę-man tai nerealus atradimas. Tik vienas trūkumas-reikia labai daug šviesos. Lovoj negaliu skaityti, nes pilkam ekrane žiūrint vargsta akys, o miegamajame neryškus apšvietimas. Sekanti tikrai paperwhite tapšnoklė bus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 05 06, 07:58)
Atspalvių garantuotai reikės visų dalių, ne spo pirmos jaučiausi kaip apvogta  lotuliukas.gif Suvalgiau visas dalis-puikus meilės romanas.

Beje kas liečia skaityklę-man tai nerealus atradimas. Tik vienas trūkumas-reikia labai daug šviesos. Lovoj negaliu skaityti, nes pilkam ekrane žiūrint vargsta akys, o miegamajame neryškus apšvietimas. Sekanti tikrai paperwhite tapšnoklė bus  lotuliukas.gif

o happy end'as bus paskutinej daly?

o pas mus kaip ne pas visus, miegamajam vis dar nera sviestuvu prie lovos, nors jau ir remontas padarytas po atsikraustymo dar karta. skaitom prie ryskaus didelio sviestuvo apsvietimo. maziaus lovyte chalatu uzmetam, kad jam nebutu rysku ir skaitom sitaip lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 05 06, 07:58)
Beje kas liečia skaityklę-man tai nerealus atradimas. Tik vienas trūkumas-reikia labai daug šviesos. Lovoj negaliu skaityti, nes pilkam ekrane žiūrint vargsta akys, o miegamajame neryškus apšvietimas. Sekanti tikrai paperwhite tapšnoklė bus  lotuliukas.gif

o vat šiuo punktu savo skaitykle esu patenkinta - gerai skaitosi ir prie mažo apšvietimo, kartais atrodo, kad išvis nuo popieriaus (ypač tokio kaip svajonių romaniukų) nesiskiria.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 05 06, 08:46)
o happy end'as bus paskutinej daly?

o pas mus kaip ne pas visus, miegamajam vis dar nera sviestuvu prie lovos, nors jau ir remontas padarytas po atsikraustymo dar karta. skaitom prie ryskaus didelio sviestuvo apsvietimo. maziaus lovyte chalatu uzmetam, kad jam nebutu rysku ir skaitom sitaip  lotuliukas.gif

bus, saldus saldus hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 05 06, 10:49)
bus, saldus saldus hihihi.gif

O kiek tu daliu? Dvi?
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2013 05 06, 09:54)
O kiek tu daliu? Dvi?

trys. Lietuviškai nežinau, o originalo kalba:
50shades of Grey
50shades darker
50 shades freed