Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

Picout yra pora knygų, N.Roberts ir daug iš fantastikos lobyno biggrin.gif King'as yra biggrin.gif
Atsakyti
Panos matėt-svajonės paleido knygų po 6Lt. Kurios skaitėt Magregorus?Ar įdomu? Keletas aprašymų sudomino, bet Noros knygos kai kurios yra tikrai prastos. Galvoju dabar ką čia daryti, nes apsimokėtų keletą pagriebti paskaityti, aišku jei tik nebūtina visą seriją sekti mastau.gif
Atsakyti
Kažkaip nepastebėjau diskusijos apie lietuviškus meilės romanus g.gif
Perskaičiau "Sulaužyta priesaika" kadangi jau gerai neprisimenu "Atostogų romano" šita atrodo geresnė rolleyes.gif
Ar skaitėt kuri Andrėjos "Dvigubas žaidimas"?

QUOTE(mikki @ 2013 04 12, 10:12)
Panos matėt
Kurios skaitėt Magregorus?

Matėm biggrin.gif
Makgregorai man patiko, pasilikus, tai kartais pakartoju rolleyes.gif

Atsakyti
mane irgi šita akcija masina - norisi turėt, dauguma skaityto, bet bibliotekoj nepasiliko, nes iškeičiau į kitas, o dabar visai norisi turėt. Bet mąstau, jei turiu skaityklėj, gal nereikia? blink.gif tiesgio moralinė dilema hihihi.gif Noriu BUchananų serijos, Kalounų moterų...
Atsakyti
Klausykit merginos, kurios skaitot skaityklėse. Kaip įskaityti tokias mažas raides?Jei nustatau didesnį šriftą-netelpa į ekraną, šokinėja eilutės-koks tai nepatogumas.

Aplamai man su ta skaitykle tieeeek klausimų...
Atsakyti
Sveikos, gal turit kuri Makgregoru pirmas 2dalis? Noreciau nusipirkti, nes svajoniu knygose jau nebus verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif gavau ledo ir liepsnos dvynes (J. Devero), tik nzn nuo kurios pradeti skaityti, kazkur radau, kad nuo ledo dvynes, bet pagal aprasyma butu logiska, kad nuo ugnies d smile.gif gal kas pades? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 04 23, 22:40)
gal kas pades? biggrin.gif

Veiksmas vyksta tuo pačiu metu rolleyes.gif
Aš pradėjau nuo Liepsnos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 04 23, 23:46)
Veiksmas vyksta tuo pačiu metu  rolleyes.gif
Aš pradėjau nuo Liepsnos  ax.gif

Aš taip pat Liepsnos dvynę pirmiau skaičiau. Super knygos, kelis kartus esu jas skaičiusi.
Dabar pradėjau skaityti Lindos Howard "Viskas arba nieko". Įsiskaičiau ir kol kas visai gerai skaitosi.
Papildyta:
QUOTE(Daina @ 2013 04 12, 12:11)
Kažkaip nepastebėjau diskusijos apie lietuviškus meilės romanus  g.gif
Perskaičiau "Sulaužyta priesaika" kadangi jau gerai neprisimenu "Atostogų romano" šita atrodo geresnė  rolleyes.gif
Ar skaitėt kuri Andrėjos "Dvigubas žaidimas"?

Lietuviškus meilės romanus aš perskaitau. "Sulaužytos priesaikos" dar neskaičiau, tačiau norėčiau, planuose yra. O "Atostogų romanas" man labai patiko. thumbup.gif
Andrėjos knygas aš taip pat skaičiau. Tiek "Dvigubas žaidimas", tiek "Spalvotas sniegas" būdinga meilė + detektyvinė linija (kažkiek tai, t. y. yra nusikaltėliai). Labiausiai iš lietuviškų man mažiausią įspūdį paliko Nijolės Rinkevičiūtės-Gilaitienės "Lotoso žiedas". Gal ir idėja nieko, tačiau skaitai, ir atrodo, kad ne romanas, o laikraščio straipsnis. Na nežinau, toks mano įspūdis
Atsakyti
Sveikos,

Žiūriu visa niekas nieko neskaito unsure.gif

Aš dabar paskendusi 50-yje pilkų atspalvių lotuliukas.gif Perskaičiau pirmą dalį lietuviškai, užkabino. Dabar kramtau antrą angliškai, trečia jau laukia eilėje. Nežinau ką kiti mano, bet man tai geras meilės romanas su daugiau neįprasto sekso lotuliukas.gif Dramos, siužeto pilna. Skaitosi lengvai, meilė per kraštus liejasi. Plius aišku yra vietų kur jau nei mano fantazija neneša, bet tai visiškai netrukdo, netgi sakyčiau intriguoja.

kai jau atitoksiu nuo šitos laukai Vulfai eilėje. Dirba mano nauja skaityklė kaip bitutė.
Atsakyti
Sveikos,
Pankiasdesimt pilku atspalviu neskaiciau, bet sakiau reiks perskaityti, jau cia is sportinio intereso, kaip sakant, visos skaito reikia ikr man lotuliukas.gif
Beje maciau si knyga yra Linkomanijoje, galite parsisiusti mirksiukas.gif
Dabar perskaiciau Vitne, mano meile, nu baisiai patiko, tik baigus aisku nubegau ir nusipirkau Kol nebuvo taves, uzkabino Maknot knygos, labai noreciau nusipirkti jos Tobula, bet niekur nerandu unsure.gif
Nuo rytojaus 30 proc nuolaida maximoje knygoms thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, skaitytojos 4u.gif
Ryt pasiimsiu "Penkiasdešimt pilkų atspalvių", gal dar kokia lengvai itraukianti romaniuksti pasiulytumete? blush2.gif Prigriebciau prie to paties smile.gif
Atsakyti