Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Tinka @ 2013 03 13, 18:53)
nu va, o man Vulfu antra dalis visai nepatiko. tokia jau gumos tempimas, kad negaliu. suskaiciau, kad pabaigt.
dabar Kinselos Trecio desimtmecio panele skaitau.
ir vis dar stoviu eilej prie skaitykles.  doh.gif labai tikiuos, kad vyras susipras pats del kaledines dovanos. ir dar gerokai avansu. kokiom velykom.  lotuliukas.gif

kaip ta Kinselso knyga? Aš ją per tortadienį iš kolegės gavau, bet kol kas neskaityta stovi. Iš pažiūros-ne mano stiliaus knyga lotuliukas.gif

QUOTE(inuska @ 2013 03 14, 07:47)
Isila - NOOK
Mikki - Kindle atrodo
Inuska - Pocketbook 613

aha, mikki turės Kindle kai Song atvažiuos į Kauną lotuliukas.gif Tada papasakoti ką nors galėsiu.

O kol kas kompe vargstu skaitydama paskutinę brolių Makenzių dalį. Ilgai kaupiausi aš jai po pirmų keturių dalių biggrin.gif

Beje ačiū už Vulfų nuorodą-knygutės jau USB tupi cool.gif Dabar tikslas parsisųsti daugiau-reikia susirasti visas naujas Svajonių knygas. Visos giria Beprotiškai tavo. Noriu lotuliukas.gif Tik klaikiai nervina kad pavadinimų vertimai dažnai nei į tvorą nei į mietą, tai apsunkins paieškas
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 03 15, 08:54)
kaip ta Kinselso knyga? Aš ją per tortadienį iš kolegės gavau, bet kol kas neskaityta stovi. Iš pažiūros-ne mano stiliaus knyga  lotuliukas.gif

nu rasymo stilius kaip Parduotuviu manjakes. man patinka.
Atsakyti
Nu žinuoCia, sugedo mano naujoji skaityklė blink.gif Vešiu į garantinį. Pirkau prieš dvi savaites. Va ir pirk tokius daiktus amazone, ką reiktų daryt? doh.gif
Atsakyti
O su garantiniu totalūs cirkai-pirma, man buvo paaiškinta, kad aš nieko nesuprantu apie skaitykles ir čia viskas su ja gerai. Antra-nu gerai, paimsim, bet greičiausiai bus jūsų kaltė ir tada reiks siųsti į Angliją taisyti, o tai kainuoja laaaabai daug ir moka kientas. Dar norit ją palikti? bigsmile.gif Norėjau. Bet net įdomu, kuo istorija baigsis. Skaityklei lygiai pusantros savaitės wub.gif
Atsakyti
Song, nu bliamba. cia kur taip klientus 'myli"?
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 03 15, 18:25)
Song, nu bliamba. cia kur taip klientus 'myli"?

Pigu. Šiaip čia priėmėjo bėda-jaunas bičas, skaityklę mato gal antrą kartą gyvenime, net įjungti nemoka biggrin.gif Esmė bus, ką pasakys meistrai. Nes jei pareikš, kad mano kaltė, tai ką aš žinau...
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 03 15, 21:50)
Pigu. Šiaip čia priėmėjo bėda-jaunas bičas, skaityklę mato gal antrą kartą gyvenime, net įjungti nemoka biggrin.gif Esmė bus, ką pasakys meistrai. Nes jei pareikš, kad mano kaltė, tai ką aš žinau...

ndaaaa. as tai bandau isivaizduot, kurioj ten vietoj kliento kalte gali but. nu nebent ekrana sudauzyt. o visa kita doh.gif musiske jau krito, bet tfu tfu tfu, nu veikia kol kas. as irgi Pigu pirkau,. blyn, daba baisu bus, jei ka.
Atsakyti
Nus, turiu grąžintus pinigus iš interneteinės pardos, sugedo programinė įranga, netaisoma. Nors kai atėjau pasiimt, pateikė kaip pataisytą. Nepavyko, nes žinau, kaip turi veikt doh.gif
Būtų pakeitę, bet nebeturi. Gal iš JAV siųsiuos, nežinau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 03 22, 17:30)
Nus, turiu grąžintus pinigus iš interneteinės pardos, sugedo programinė įranga, netaisoma. Nors kai atėjau pasiimt, pateikė kaip pataisytą. Nepavyko, nes žinau, kaip turi veikt doh.gif
Būtų pakeitę, bet nebeturi. Gal iš JAV siųsiuos, nežinau verysad.gif

bet tai kaip tipo pataisyta? mazdaug sutaisem imkit. blyn.

kiek laiko mazdaug pas naudojancias Kindle akumas laiko? ziuriu kotais daznokai Mb kraut pradejo.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 03 22, 18:47)
bet tai kaip tipo pataisyta? mazdaug  sutaisem imkit. blyn.

kiek laiko mazdaug pas naudojancias Kindle akumas laiko? ziuriu kotais daznokai Mb kraut pradejo.

Jep. pateikė kaip pataisytą. Kadangi žinau, akip turi veikti Kindlas, vietoj įjungiau ir pasišaikinom truputį apie mano ir priėmėjo supratimą apie teisingai veikiančią skaityklę su demonstracine medžiaga ant senosios cool.gif Dar bandė aiškint, kad jūsų turimas modelis senas, bet ne ant tos užsirovė biggrin.gif
Va šitas lietuviškas biznis mane užmušė.

Man laiko ilgai g.gif
Atsakyti
Sveikutes, sakykit, ar yra galimybe parsisiusti lietuvisku versiju "svajoniu knygu" i e-skaitykle (nemokamai biggrin.gif )? Is kur jus siunciates? 4u.gif
Atsakyti
antra kart skaitau Vitne. pagalvojau, kad reiktu atgaivint atminti pries pradedanrt Kol nebuvo taves. nu smaguma. labai dziaugiuos, kad pasilikau savo bibliotekoj.

teko pora dienu pragulet lovoj, tai susisiskaite visos atsargos ir dar senos pasiliktos. "Per geras, kad butu tikras" labai patiko. nu ir is naujo perskaiciau lietuviskai isleistas Phillips knygas. myliu visgi sita autore as. wub.gif
Atsakyti