Sveikos
aš irgi perskaičiau pirmas dvi dalis Vulfų lietuviškai išleistas. Kaip iš plonesniųjų knygučių, tai visai patiko
Tik dabar teks ilgai laukt kitų dalių... reikia matyt apie el. skaityklę mąstyt... kad neatsilikt nuo jūsų
Nors jau šia tema kalbėta, bet priminkit prašau, kas kokias skaiykles turit? Reiks rimtai užssimt paieška.
ir gal kas pardavinėt žadat "Per geras, kad būtų tikras? "
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 03 13, 17:09)
Na va, visos Vulfu knygos, tik anglu kalba
http://failai.in/sho...i_BAD_BLOOD.zip
Papildyta:
Vikte, o antra V knyga turi skaitmeniniu ar popieriniu formatu?
Papildyta:
Skaitmeniniu. nes per skaitykle skaitau
nu va, o man Vulfu antra dalis visai nepatiko. tokia jau gumos tempimas, kad negaliu. suskaiciau, kad pabaigt.
dabar Kinselos Trecio desimtmecio panele skaitau.
ir vis dar stoviu eilej prie skaitykles. labai tikiuos, kad vyras susipras pats del kaledines dovanos. ir dar gerokai avansu. kokiom velykom.
dabar Kinselos Trecio desimtmecio panele skaitau.
ir vis dar stoviu eilej prie skaitykles. labai tikiuos, kad vyras susipras pats del kaledines dovanos. ir dar gerokai avansu. kokiom velykom.
QUOTE(uogelle @ 2013 03 13, 16:23)
www.sena.lt didelis pasirinkimas įvairiom kainom
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 03 13, 18:09)
Na va, visos Vulfu knygos, tik anglu kalba
Papildyta:
Papildyta:
Ačiū už knygas
QUOTE(uogelle @ 2013 03 13, 16:23)
Sveikos
aš irgi perskaičiau pirmas dvi dalis Vulfų lietuviškai išleistas. Kaip iš plonesniųjų knygučių, tai visai patiko
Tik dabar teks ilgai laukt kitų dalių... reikia matyt apie el. skaityklę mąstyt... kad neatsilikt nuo jūsų
Nors jau šia tema kalbėta, bet priminkit prašau, kas kokias skaiykles turit? Reiks rimtai užssimt paieška.
pas mane NOOK.
Tai kuri Vulfu dalis geriausia?
QUOTE(Daina @ 2013 03 13, 21:25)
www.sena.lt didelis pasirinkimas įvairiom kainom
Dėkui
kol kas nežiūrėjau dar tenai Bėgu paieškot.
O dėl skaityklės, dar kas pasisakys?
Isila - NOOK
Mikki - Kindle atrodo...
Isila - NOOK
Mikki - Kindle atrodo
Inuska - Pocketbook 613
Mikki - Kindle atrodo
Inuska - Pocketbook 613
QUOTE(inuska @ 2013 03 14, 08:47)
As Kindle turiu.
Isvis kartais pagalvoju kaip as gyvenau be skaitykles
Papildyta:
QUOTE(svelni @ 2013 03 14, 00:08)
Tai kuri Vulfu dalis geriausia?
Man pirmoji labiau patiko uz antraja, penktoji irgi visai nieko. Nors galvoju, kad paskutine is esmes turetu buti idomiausia, bet dar nepriejau iki jos
QUOTE(Viktė. @ 2013 03 14, 11:24)
As Kindle turiu.
Papildyta:
Man pirmoji labiau patiko uz antraja, penktoji irgi visai nieko. Nors galvoju, kad paskutine is esmes turetu buti idomiausia, bet dar nepriejau iki jos
Papildyta:
Aš ir Kindle turiu ir po šiai dienai nesuvokiu kaip be jos gyvenau
Eidavau i dvi bibliotekas, dabar liko viena ir tai po 1-2 knygas vien dėlto, kad lietuvių kalba dar paskaityt ką nors
Manoji - Pocketbook Basic 613
Pritariu, kad verta investuoti į skaityklę. Aišku lietuviškai tai sunku ką rasti paskaityti, bet angliškai ar rusiškai - PILNA
Pritariu, kad verta investuoti į skaityklę. Aišku lietuviškai tai sunku ką rasti paskaityti, bet angliškai ar rusiškai - PILNA