Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Song @ 2013 03 04, 19:24)
250 rolleyes.gif

Parsinešiau naują ir insimylėjau kindlus darkart biggrin.gif

Oi gundo ji mane devil.gif

Parašiau AŽ rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 03 05, 08:43)
Oi gundo ji mane  devil.gif

Parašiau AŽ  rolleyes.gif

Mačiau, atsakysiu išsamiai į vakarą, ok? Neturiu laiko dabar plėstis.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif na va, perskaiciau S.E.P Pirmaja dama bei Vulfu pirmaja knyga smile.gif abi patiko, jau gailiuosi, kad is karto antros Vulfu dalies nenusipirkau biggrin.gif na bet turiu ka skaityti. Ilgasis savaitgalis, tai galiu pradeti naujaja J. Mcnaught knyga.

Ka jus siuo metu skaitote? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 03 09, 10:18)
Ka jus siuo metu skaitote? 

Per geras, kad būtų tikras thumbup.gif
Galima sakyti surijau per šiąnakt blush2.gif Naktį sunku skaityti, nes reikia tvardytis arba eiti į kitą kambarį kai užeina juoko priepuoliai ir negali juoktis balsu biggrin.gif Man patiko, kažkuo primena Gibson rašymo stilių.
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 03 11, 09:03)
Per geras, kad būtų tikras  thumbup.gif
Galima sakyti surijau per šiąnakt  blush2.gif Naktį sunku skaityti, nes reikia tvardytis arba eiti į kitą kambarį kai užeina juoko priepuoliai ir negali juoktis balsu  biggrin.gif Man patiko, kažkuo primena Gibson rašymo stilių.

aš irgi šią knygutę tik ką perskaičiau thumbup.gif man ir priminė Gibson biggrin.gif dabar kartoju "Beprotiškai tavo" blush2.gif
Atsakyti
Aš suskaičiau Suvedžiotoji. Nu tokia nebloga. Siužetas geras,bet kaip ir visos A.J.krenz (arba kitaip Quick) knygos man tokios neišbaigtos, trūksta kibirkštėlių. Dabar dusauju prie Kol nebuvo tavęs.Mąstau ar skaityti ar pataupyti lotuliukas.gif

Noriu dar daug naujų knygų išbandyti. Ryškiai bus bankrotas doh.gif
Beje pasiėmiau pramogai kelias naujas plonas knygutes. Nu viena tai tikras S.Brown Svetimas veidas plagiatas doh.gif Šiek tiek pakeista bet esmė ta pati doh.gif . Žiauriai nusivyliau.

Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 03 09, 10:18)
Sveikos  4u.gif  na va, perskaiciau S.E.P Pirmaja dama bei Vulfu pirmaja knyga smile.gif abi patiko, jau gailiuosi, kad is karto antros Vulfu dalies nenusipirkau  biggrin.gif  na bet turiu ka skaityti. Ilgasis savaitgalis, tai galiu pradeti naujaja J. Mcnaught knyga.

Ka jus siuo metu skaitote?  bigsmile.gif

gal gali parašyti Vulfų knygos originalų pavadinimą? Gal anglišką rasiu parsisiųsti. Pažiūrėjau ten didžiulė serija. Visai ji mane domina. Bet dabar tikiuosi savaitgalį gauti iš Song skaityklę, tai reikės per ją skaityti hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 03 12, 15:02)
gal gali parašyti Vulfų knygos originalų pavadinimą? Gal anglišką rasiu parsisiųsti. Pažiūrėjau ten didžiulė serija. Visai ji mane domina. Bet dabar tikiuosi savaitgalį gauti iš Song skaityklę, tai reikės per ją skaityti hihihi.gif

Juo juo, kaupk archyvus, turėsi ką veikt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 03 12, 16:02)

Sios serijos knygos:

http://www.goodreads...58982-bad-blood

Jei kur rasi, pasidalink bigsmile.gif
Atsakyti
As turiu Vulfu serija. ax.gif Pirmasias dvi lietuviskai, o nuo treciosios jau angliskai. Siuo metu penktaja jau skaitau smile.gif

Man buvo kazkoks knygu badas. niekaip neradau kazko tokio paskaityt, tai visas McNaught knygas is naujo pavariau. Ah... biggrin.gif Dabar Vulfai, o paskui SEP jau imsiuosi. biggrin.gif

"Per geras, kad butu tikras" per para, beje, suskaiciau. Balsu juokiausi. Nebloga knygute. Parasyta nenuobodziai. biggrin.gif

"Suvedziotoji" nepirkau, nes pas anyta radau senaji leidima "gundymas", suskaiciau, bet kazkaip net nezinau... neprilipo. Labiau patiko "pralaimejimas" apie kraicio medziotoja. biggrin.gif O dar eileje laukia "kerai".

Dar skaiciau Kleypas sena knyga, kazkada isleista "su tavim amzinai". Pradzioje skaiciau ir galvojau, kad nelabai limpa, kazkaip "neKleypiska", bet skyrius po skyriau Vau... Surijau. bigsmile.gif
Kleypas knygas jau beveik visas suskaiciau kiek internete radau anglisku variantu parsisiust. McNaught irgi... jezau, ka reiks skaityt unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktė.: 13 kovo 2013 - 13:53
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 03 09, 11:18)
Sveikos  4u.gif  na va, perskaiciau S.E.P Pirmaja dama bei Vulfu pirmaja knyga smile.gif abi patiko, jau gailiuosi, kad is karto antros Vulfu dalies nenusipirkau biggrin.gif  na bet turiu ka skaityti. Ilgasis savaitgalis, tai galiu pradeti naujaja J. Mcnaught knyga.

Ka jus siuo metu skaitote?  bigsmile.gif

antroji dalis daug geresne, bent jau man asmeniskai smile.gif o labiausiai tai laukiu pacios paskutines apie Dzeikoba......bet,kad nebutu nusivylimas,kad jau buvo su viena serija (apie Australijos deimantu gamintoju seima).....
Atsakyti
Na va, visos Vulfu knygos, tik anglu kalba

http://failai.in/sho...i_BAD_BLOOD.zip
Papildyta:
Vikte, o antra V knyga turi skaitmeniniu ar popieriniu formatu? smile.gif
Atsakyti