Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Tinka @ 2013 03 01, 21:42)
Biciule skaito dabar lietuviskai, sake vyras dziaugias jau, kad jin skaito.

Mano irgi džiaugėsi, kai visą trilogiją perskaičiau. Man patiko, bet antrąkart imti skaityti dar nenoriu.
Atsakyti
Radau "Too good to be true" angliskai, labai nuotaikingai parasyta, smagiai skaitosi mirksiukas.gif

O del ko vyrai taip dziaugesi, seksualini gyvenima paivairino ar kaip? Neketinu tos knygos skaityt, netraukia kazkaip, labai jau dielis aziotazas aplink ja padarytas, o dauguma atsiliepimu nekokie.
Atsakyti
Panos, gal kas norit mano Kindle pirkti? Naudotas apie tris mėnesius, veikiantis, jokių sužalojimų, labai saugotas, pirktas LT, su dviejų metų (berods) garantija. Parduosiu, nes pirksiu naujesnio modelio skaityklę ax.gif
Mano šitas.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 03 02, 21:28)
Panos, gal kas norit mano Kindle pirkti? Naudotas apie tris mėnesius, veikiantis, jokių sužalojimų, labai saugotas, pirktas LT, su dviejų metų (berods) garantija. Parduosiu, nes pirksiu naujesnio modelio skaityklę ax.gif
Mano šitas.

o naujesniam kas patogesnio bus?
as Mb sitokia dovanojau. jam tinka ir patinka. is ranku nepaleidzia.

kazkuria diena sako, blyn, skaitau knyga ir taip nelimpa, paguglino, rado kita vertina ir per dvi dienas suskaite. o butu popierine knyga, nugi liudesys.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 03 03, 13:06)
o naujesniam kas patogesnio bus?

Apšvietimas integruotas. Gal nori maniškio? Savo turėsi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 03 03, 13:35)
Apšvietimas integruotas. Gal nori maniškio? Savo turėsi biggrin.gif

aaa. noriu, bet jau visus avansus gimtadienio dovanai isnaudojau. ir i kaledinius ilindau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 03 02, 21:28)
Mano šitas.

aš vis svarstau ar merkti pinigus į skaityklę, nes vargstu kompe skaitydama. O kiek nori už saviškę? blush2.gif
Atsakyti
Perskaiciau SEP Pirmoji dama. nezinau, ka jinai daro rasydama, bet as i jos knygas ikrentu. sita suskaityta nuo vakar vakaro ikis ian pietu. patiko labai. ir pakikenau vietom ir graudu buvo. zodziu, kaip visada gerai.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2013 03 04, 14:04)
Perskaiciau SEP Pirmoji dama. nezinau, ka jinai daro rasydama, bet as i jos knygas ikrentu. sita suskaityta nuo vakar vakaro ikis ian pietu. patiko labai. ir pakikenau vietom ir graudu buvo. zodziu, kaip visada gerai.

Itikinai biggrin.gif einu uzsisakyti knygu biggrin.gif kas nepatiks, ta parduosiu smile.gif
Atsakyti
Vis gi, niekur nerandu J.Devero (Deveraux) knygu Ledo dvyne bei ugnies dvyne. Gal kas nors noretu keisti jas i Kristan Higgins "Per geras, kad būtų tikras"? 4u.gif arba atsirastu drasi vilniete, norinti man paskolinti paskaityti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 03 04, 10:05)
aš vis svarstau ar merkti pinigus į skaityklę, nes vargstu kompe skaitydama. O kiek nori už saviškę? blush2.gif

Merk pinigus į skaityklęęęęę smile.gif Aš dar dabar noriu daužyt galvą į sieną, kad taip ilgai skaičiau kompe.. net nėra ka lyginti. Man jaučiu skaiyklė bus kokių dar 3 ateinančių metų mano geriausias pirkinys. thumbup.gif kelionėse super - nieko nesveria, ilgai neišsikrauna, akių negadina biggrin.gif Nors pirmą kartą paėmus į rankas galvojau kaži kaip čia bus, kai kai ji tokia maža biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 03 04, 08:05)

250 rolleyes.gif

Parsinešiau naują ir insimylėjau kindlus darkart biggrin.gif
Atsakyti