Sveikutes, aptikau sia tema ir tuo dziaugiuosi . Megstu paskaitineti svajoniu romanus, tikrai daug labai turiu ir skaitau.
paskutines perskaitytos: "Lazinames", ""Amerikietiski kalneliai", "Auksine mergaite", siandien pabaigiau "Per geras, kad butu tikras".
SEP knygos man labai patiko, kol neperskaiciau "Amerikietisku kalneliu" ir "Auksines mergaites". Susidariau toki vaizda, kad jas parase visai ne SEP , todel kazkaip net bijau pirkti paskutine jos knyga, nes gali buti neskanu skaityti
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 02 27, 17:40)
O kuriai knygai prilygintum? man lb nepatiko Auksine mergaite, tikiuosi, kad nepanasi
labiau panašesnė į seniau išleistas SEP knygas, bet gal tiesiog ne tokia juokinga.
QUOTE(lince23 @ 2013 02 27, 17:39)
Sveikutes, aptikau sia tema ir tuo dziaugiuosi . Megstu paskaitineti svajoniu romanus, tikrai daug labai turiu ir skaitau.
paskutines perskaitytos: "Lazinames", ""Amerikietiski kalneliai", "Auksine mergaite", siandien pabaigiau "Per geras, kad butu tikras".
SEP knygos man labai patiko, kol neperskaiciau "Amerikietisku kalneliu" ir "Auksines mergaites". Susidariau toki vaizda, kad jas parase visai ne SEP , todel kazkaip net bijau pirkti paskutine jos knyga, nes gali buti neskanu skaityti
o man labai skaniai susiskaitė gal dėl to, kad buvau "pavargus" nuo saldžių romaniukų, bet man patiko ir galiu dėti riebų pliusą
QUOTE(abiga @ 2013 02 27, 21:18)
Pats siuzetas neitiketinas - pirmoji dama pabega, bet knyga skaitesi labai smagiai. Yra pansumu i kitas SEP knygas, o gal cia rasymo stlius atpazistamas, sunku pasakyt
Auksines mergaites neskaiciau, kuo nepatiko?
Auksines mergaites neskaiciau, kuo nepatiko?
Man pasirode liudna istorija suprantu, kad autore negali kurti vienodo tipo knygu, bet tai buvo pirmoji mano skaityta SEP knyga, kurioje nebuvo daug humoro, juokingu situaciju, kurias skaitant net balsu juokiesi o tikejausi visai ko kito
Paklausiu patarimo
Situacija tokia, kad gavau knygyno dovanų čekį, tačiau už ne didelę sumą, tai galiu sau leisti tik vieną knygą. turiu numačiusi kelias, kurių norėčiau, bet neišsirenku..
Kurios jums labiau patiko:
"Svajojant apie tave", "svajonių karalystė", "beprotiškai tavo" , "suvedžiotoji" ? Kurią pirktumėt jūs?
Situacija tokia, kad gavau knygyno dovanų čekį, tačiau už ne didelę sumą, tai galiu sau leisti tik vieną knygą. turiu numačiusi kelias, kurių norėčiau, bet neišsirenku..
"Svajojant apie tave", "svajonių karalystė", "beprotiškai tavo" , "suvedžiotoji" ? Kurią pirktumėt jūs?
QUOTE(Milledi* @ 2013 02 28, 08:51)
Kurią pirktumėt jūs?
Jei istorinis tai "Svajojant apie tave"
Šiuolaikinis "beprotiškai tavo"
QUOTE(lince23 @ 2013 02 27, 18:39)
O kokia nuomonė apie šią knygą? autorė negirdėta...
ir šiaip kažkuriuo metu mačiau kad minėjot knyga "50 pilkų atspalvių"? bet tik tada permečiau akimis Jūsų diskusija ir neįsidėmėjau, bet kas čia per naujas bajeris šitą knyga? čia mano rare yra draugių kurios per naktis skaistė? niekaip nesuprantu ar verta? nes kiek pažiūrėjau tai net nepigi.. kas čia per banga su ta knyga?
QUOTE(astute_k @ 2013 02 28, 19:21)
O kokia nuomonė apie šią knygą? autorė negirdėta...
Man patiko, lengvai skaitosi, uzkabina, yra vietu kur galima smagiai pasijuokti
QUOTE(Milledi* @ 2013 02 28, 09:51)
Paklausiu patarimo
"Suvedziotoji" visai nieko, toks lengvas su siokiu tokiu detektyvo prieskoniu istorinis romanas
"Beprotiskai tavo" siuolaikine, bet nezinau kodel man sunkiai skaitesi. Atrodo ir nesunki, siuzetas paprastas, rasymo stilius irgi nesudetingas, bet nezinau, nebuvo to kabliuko, kad imciau ir suryciau per pora dienu. Suskaiciau per savaite
Kazin, neplanuoja leidykla iselisti naujos Sarah Addison Allen knygos? Pasilgau sios autores knygu...
bet tai SEP ir Pabuciuok angela ner bais jau juokinga knyga gi. nezinau, man kol ka spatiko visos. naujoji laukia eiles, skaityklej nukrauta partija rusiskai jos knygu irgi. tik va eilej prie skaitykles stoviu gi namie. Mb zadejo paskolint man ja per atostogas. Birzeli
del 50 atspalviu pilkos, kiek supratau is atsiliepimum, nu tiesiog erotine knyga. kazkur istrauka buvau uzmacius, nuomones nesusidariau. palieku atostogoms, skaitysiu rusiskai visas tris dalis. Biciule skaito dabar lietuviskai, sake vyras dziaugias jau, kad jin skaito.
del 50 atspalviu pilkos, kiek supratau is atsiliepimum, nu tiesiog erotine knyga. kazkur istrauka buvau uzmacius, nuomones nesusidariau. palieku atostogoms, skaitysiu rusiskai visas tris dalis. Biciule skaito dabar lietuviskai, sake vyras dziaugias jau, kad jin skaito.