Laba,
kaip anksti pasirode naujausi svajoniu romaniukai perziurejau, tai yra keletas,kuriu tikrai noriu,o dauguma tai ne kokie
QUOTE(uogelle @ 2013 02 19, 16:03)
Pravalas ir kiek daug noriu jų Gaila tiek pinigų padėti- o kadangi kaune važiuoti į mugę neapsimoka. velnias ir plonų įdomiai saprašymais yra. jau šimtas metų neskaičiau.Ir McNaught aišku noriu.
O kiek naujų serijų- ir istorinis ir tie broliai kokie tai. O kiečiausia knyga apie "fėjūnus" Nu negi negalėjo išversti kaip nors kitaip?
Sveikos tikrai daug nauju knygu. Ech, suku galva, ar verta keliauti i knygu muge, pirkt bilieta ir stumdytis su zmonem. Kainos nebus nauju knygu mazesnes, tai gal geriau uzsisakyti i namus? Ir gauciau iki penktadienio taip laukiau J.M. naujo istorinio romano ir S.E.P tik pastarosios autores knygos aprasymas visai nevilioja... Kazin ar bus linksmo turinio knyga kaip man norisi is sios autores (megstamiausia - grazus, turtingas ir nevedes)
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 02 19, 17:48)
Sveikos tikrai daug nauju knygu. Ech, suku galva, ar verta keliauti i knygu muge, pirkt bilieta ir stumdytis su zmonem. Kainos nebus nauju knygu mazesnes, tai gal geriau uzsisakyti i namus? Ir gauciau iki penktadienio taip laukiau J.M. naujo istorinio romano ir S.E.P tik pastarosios autores knygos aprasymas visai nevilioja... Kazin ar bus linksmo turinio knyga kaip man norisi is sios autores (megstamiausia - grazus, turtingas ir nevedes)
Na sita SEP knyga pakankamai gerai vertinama. Ji is serijos berods 'Texas' yra.
As skaiciau knygas susijusias su sita. Paskutinioji SEP parasyta knyga yra apie pagrindines veikejos idukra. Labai smagi, su nerealiais dialogais ir kartu tokia jausminga.
Tai labai tikiuosi, kad isleistoji irgi bus ne prastesne.
Neiškenčiau ir užsisakiau keletą naujų knygų. Tame tarpe ir McNaught. Bet juokingiausia, kad mane kankina nuojauta, jog apie Stiveną aš jau esu skaičiusi. Nu siužetas mirtinai pažįstamas. Tik niekaip neįsivaizduoju kur galėjau gauti
As ir nauja Maknot esu skaiciusi seno leidimo, tai net nezinau ar pirksiu nauja Idomu sioje bus kokiu papildytu skyriu ir pan. kaip Vitneje...
Gal jau kas buvo mugeje, kazin kokios kainos svajoniu knygu, turbut kaip leidykloj
Skaitau Gibson knyga "Beprotiskai tavo". Knyga lyg ir nieko, tokia lengva ir nesudetinga, bet kazko sunkiai skaitosi, pasiziuriu i ja ir nekyla noras imti i rankas, o skaitau tik del to, kad noriu pabaigti ir nepalikti neperskaitytos...
Gal skaitet kuri nauja Higgins knyga?
Gal jau kas buvo mugeje, kazin kokios kainos svajoniu knygu, turbut kaip leidykloj
Skaitau Gibson knyga "Beprotiskai tavo". Knyga lyg ir nieko, tokia lengva ir nesudetinga, bet kazko sunkiai skaitosi, pasiziuriu i ja ir nekyla noras imti i rankas, o skaitau tik del to, kad noriu pabaigti ir nepalikti neperskaitytos...
Gal skaitet kuri nauja Higgins knyga?
QUOTE(mikki @ 2013 02 21, 16:52)
Neiškenčiau ir užsisakiau keletą naujų knygų. Tame tarpe ir McNaught. Bet juokingiausia, kad mane kankina nuojauta, jog apie Stiveną aš jau esu skaičiusi. Nu siužetas mirtinai pažįstamas. Tik niekaip neįsivaizduoju kur galėjau gauti
Aš irgi nubėgau ir kelias šiandien nusipirkau Pirmoji dama ir suviliok jai išdrįsi
Na o tą McNaught knygą ir aš esu skaičiusi, nes ji buvo anksčiau išleista kaip "Kas aš būčiau be tavęs..."
http://www.super.lt/...-be-taves/p8113
Is naujausiu sv.knygu ipusejau "Nerami siela"
neidomi visiskai pabaigsiu skaityti tam, kad tik perskaityti. Skaitant toks jausmas,kad autore parase ja tik tam, kad parasyti.Apie ta laikmeti isvis jokio ismanymo,vietose nusigrybauta ne taip kaip Maknot knygose ar Kleypas(issamiai aprasyta apie rubus, elgesi, manieras, taisykles ir t.t.). Tokiu stiliumi kokiu parasyta "Nerami siela" turbut ir as sugebeciau parasyti
neidomi visiskai pabaigsiu skaityti tam, kad tik perskaityti. Skaitant toks jausmas,kad autore parase ja tik tam, kad parasyti.Apie ta laikmeti isvis jokio ismanymo,vietose nusigrybauta ne taip kaip Maknot knygose ar Kleypas(issamiai aprasyta apie rubus, elgesi, manieras, taisykles ir t.t.). Tokiu stiliumi kokiu parasyta "Nerami siela" turbut ir as sugebeciau parasyti
O gal jau kas perskaitet pirmaja dama?
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 02 27, 00:32)
O gal jau kas perskaitet pirmaja dama?
perskaičiau. Toks dvejopas jausmas. Kaip ir patiko, ir smagių vietų buvo, bet baigiau knygą ir pagalvojau, jog tikėjaus kažko daugiau Man ten daug kabliukų knygoj buvo kai situacijos nerealios pasirodė. Bet šiaip tai vertą paskaityt manau
QUOTE(alijap @ 2013 02 27, 16:41)
perskaičiau. Toks dvejopas jausmas. Kaip ir patiko, ir smagių vietų buvo, bet baigiau knygą ir pagalvojau, jog tikėjaus kažko daugiau Man ten daug kabliukų knygoj buvo kai situacijos nerealios pasirodė. Bet šiaip tai vertą paskaityt manau
O kuriai knygai prilygintum? man lb nepatiko Auksine mergaite, tikiuosi, kad nepanasi