Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

Laba,

kaip anksti pasirode naujausi svajoniu romaniukai bigsmile.gif perziurejau, tai yra keletas,kuriu tikrai noriu,o dauguma tai ne kokie unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(uogelle @ 2013 02 19, 16:03)
Kiek naujienų Svajonių knygos prieš mugę išleido  wub.gif  wub.gif  wub.gif
Ir Phillips, ir McNaught  thumbup.gif

Pravalas ir kiek daug noriu jų doh.gif Gaila tiek pinigų padėti- o kadangi kaune važiuoti į mugę neapsimoka. velnias ir plonų įdomiai saprašymais yra. jau šimtas metų neskaičiau.Ir McNaught aišku noriu.

O kiek naujų serijų- ir istorinis ir tie broliai kokie tai. O kiečiausia knyga apie "fėjūnus" doh.gif Nu negi negalėjo išversti kaip nors kitaip?
Atsakyti
Sveikos bigsmile.gif tikrai daug nauju knygu. Ech, suku galva, ar verta keliauti i knygu muge, pirkt bilieta ir stumdytis su zmonem. Kainos nebus nauju knygu mazesnes, tai gal geriau uzsisakyti i namus? Ir gauciau iki penktadienio biggrin.gif taip laukiau J.M. naujo istorinio romano ir S.E.P tik pastarosios autores knygos aprasymas visai nevilioja... Kazin ar bus linksmo turinio knyga kaip man norisi is sios autores (megstamiausia - grazus, turtingas ir nevedes) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 02 19, 17:48)
Sveikos  bigsmile.gif  tikrai daug nauju knygu. Ech, suku galva, ar verta keliauti i knygu muge, pirkt bilieta ir stumdytis su zmonem. Kainos nebus nauju knygu mazesnes, tai gal geriau uzsisakyti i namus? Ir gauciau iki penktadienio  biggrin.gif taip laukiau J.M. naujo istorinio romano ir S.E.P tik pastarosios autores knygos aprasymas visai nevilioja... Kazin ar bus linksmo turinio knyga kaip man norisi is sios autores (megstamiausia - grazus, turtingas ir nevedes)  g.gif

Na sita SEP knyga pakankamai gerai vertinama. Ji is serijos berods 'Texas' yra.
As skaiciau knygas susijusias su sita. Paskutinioji SEP parasyta knyga yra apie pagrindines veikejos idukra. Labai smagi, su nerealiais dialogais smile.gif ir kartu tokia jausminga.
Tai labai tikiuosi, kad isleistoji irgi bus ne prastesne.
Atsakyti
Nesitikejau taip anksti nauju romanu, cia tikrai matyt pries knygu muge. Labai dziaugiuos del Susan Elizabeth Phillips knygos, man vienas malonumas jos romanus skaityt smile.gif Gal tik Amerikeitiskieji kalneliai ne tokienuotaikingi buvo del vaiku pedofilijos temos, o kitos skaitytos tikrai suzavejo bigsmile.gif
Atsakyti
Neiškenčiau ir užsisakiau keletą naujų knygų. Tame tarpe ir McNaught. Bet juokingiausia, kad mane kankina nuojauta, jog apie Stiveną aš jau esu skaičiusi. Nu siužetas mirtinai pažįstamas. Tik niekaip neįsivaizduoju kur galėjau gauti mastau.gif
Atsakyti
As ir nauja Maknot esu skaiciusi seno leidimo, tai net nezinau ar pirksiu nauja g.gif Idomu sioje bus kokiu papildytu skyriu ir pan. kaip Vitneje...

Gal jau kas buvo mugeje, kazin kokios kainos svajoniu knygu, turbut kaip leidykloj g.gif

Skaitau Gibson knyga "Beprotiskai tavo". Knyga lyg ir nieko, tokia lengva ir nesudetinga, bet kazko sunkiai skaitosi, pasiziuriu i ja ir nekyla noras imti i rankas, o skaitau tik del to, kad noriu pabaigti ir nepalikti neperskaitytos...

Gal skaitet kuri nauja Higgins knyga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simbulis: 21 vasario 2013 - 17:01
QUOTE(mikki @ 2013 02 21, 16:52)
Neiškenčiau ir užsisakiau keletą naujų knygų. Tame tarpe ir McNaught. Bet juokingiausia, kad mane kankina nuojauta, jog apie Stiveną aš jau esu skaičiusi. Nu siužetas mirtinai pažįstamas. Tik niekaip neįsivaizduoju kur galėjau gauti mastau.gif

Aš irgi nubėgau ir kelias šiandien nusipirkau Pirmoji dama ir suviliok jai išdrįsi biggrin.gif
Na o tą McNaught knygą ir aš esu skaičiusi, nes ji buvo anksčiau išleista kaip "Kas aš būčiau be tavęs..."
http://www.super.lt/...-be-taves/p8113
Atsakyti
Is naujausiu sv.knygu ipusejau "Nerami siela"
user posted image
neidomi visiskai schmoll.gif pabaigsiu skaityti tam, kad tik perskaityti. Skaitant toks jausmas,kad autore parase ja tik tam, kad parasyti.Apie ta laikmeti isvis jokio ismanymo,vietose nusigrybauta doh.gif ne taip kaip Maknot knygose ar Kleypas(issamiai aprasyta apie rubus, elgesi, manieras, taisykles ir t.t.). Tokiu stiliumi kokiu parasyta "Nerami siela" turbut ir as sugebeciau parasyti biggrin.gif
Atsakyti
O gal jau kas perskaitet pirmaja dama? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 02 27, 00:32)
O gal jau kas perskaitet pirmaja dama? smile.gif

perskaičiau. 4u.gif Toks dvejopas jausmas. Kaip ir patiko, ir smagių vietų buvo, bet baigiau knygą ir pagalvojau, jog tikėjaus kažko daugiau Man ten daug kabliukų knygoj buvo kai situacijos nerealios pasirodė. Bet šiaip tai vertą paskaityt manau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2013 02 27, 16:41)
perskaičiau.  4u.gif  Toks dvejopas jausmas. Kaip ir patiko, ir smagių vietų buvo, bet baigiau knygą ir pagalvojau, jog tikėjaus kažko daugiau Man ten daug kabliukų knygoj buvo kai situacijos nerealios pasirodė. Bet šiaip tai vertą paskaityt manau biggrin.gif

O kuriai knygai prilygintum? smile.gif man lb nepatiko Auksine mergaite, tikiuosi, kad nepanasi biggrin.gif
Atsakyti