Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

Kas čia per negirdėta S.Brown knyga? Jau smalsu, reik gauti hihihi.gif

Aš damušiau apie brolisu makenzius, bet paskutinė mane kažkaip paveikė, kad nebegalėjau paskutinės apie Elijotą skaityti. Atidėjau. Dabar kramtau Wallflowers. Nu jau knyga apie Evie-nereali. Nebūčiau patikėjusi kad toks neigiamas personažas ir tokia tyki nematoma būtybė bus nerealūs thumbup.gif
Atsakyti
Parsisiunčiau į ihpną knygų, kai dar skaityklės neturėjau. ta vai, sukramčiau knygą "Billionaire wins the game". Labai labai patiko. Dabar pradėjau Ehoes from the past - vaiduokliai, meilė, mistika, prisiminimai iš praeities. Įdomu.
Atsakyti
Ieškojau S.Brown "Paslėpta meilės aistra" Čia turbūt ta pati "Hiden fires"? Lietuviškai net aprašymo nerandu, o va angliška gal net parsisiuntimui būtų mastau.gif Tiek išgyrėt-noriu paskaityti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 02 13, 15:21)
Ieškojau S.Brown "Paslėpta meilės aistra" Čia turbūt ta pati "Hiden fires"? Lietuviškai net aprašymo nerandu, o va angliška gal net parsisiuntimui būtų mastau.gif Tiek išgyrėt-noriu paskaityti  lotuliukas.gif

bandyk siųstis, paskaitysi ar veikėjų vardai tie.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 02 13, 16:21)
Ieškojau S.Brown "Paslėpta meilės aistra" Čia turbūt ta pati "Hiden fires"? Lietuviškai net aprašymo nerandu, o va angliška gal net parsisiuntimui būtų mastau.gif Tiek išgyrėt-noriu paskaityti  lotuliukas.gif

Turėtų būti ši.
Atsakyti
norėčiau paskaityti S.Brown detektyvų, vis atidėliojau, bet manau jau reikia biggrin.gif gal galėtumėt rekomenduot kurias, nes kiek matau išleista nemažai knygučių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikoleta @ 2013 02 14, 08:32)
norėčiau paskaityti S.Brown detektyvų, vis atidėliojau, bet manau jau reikia  biggrin.gif  gal galėtumėt rekomenduot kurias, nes kiek matau išleista nemažai knygučių  biggrin.gif

Aš Sandrą pradėjau nuo "Svetimo veido". Man ji po šiai dienai geriausia. Po to "Šalčio faktorius". Dar labai daug kam patinka "Pavydas", tos man tokios iš lengvesnių. "Sveika tamsa" labai niūri man pasirodė. Įdomu kai ta nauja "Prancūziškas šilkas" g.gif Aš dabar norėčiau paskaityti "Susikeitimas" tik kol kas negavau niekur.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 02 14, 09:14)
Aš Sandrą pradėjau nuo "Svetimo veido". Man ji po šiai dienai geriausia. Po to "Šalčio faktorius". Dar labai daug kam patinka "Pavydas", tos man tokios iš lengvesnių. "Sveika tamsa" labai niūri man pasirodė. Įdomu kai ta nauja "Prancūziškas šilkas"  g.gif Aš dabar norėčiau paskaityti "Susikeitimas" tik kol kas negavau niekur.

dėkui pasidairysiu šių pradžiai thumbup.gif perskaičiau neseniai "Nutylėta tiesa" nedetekvyvą, rašymo stilius patiko thumbup.gif dėl to susigundžiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 14 vasario 2013 - 09:24
Mergaitės tik nesijuokit, bet turiu kvailą klausimą. Vakar bandžiau siųstis tą Hiden fires iš 2shared.com. Bet prieš tai man kišo parsisiųsti programėlę. Ir jau ne primą kartą pastebėjau, kad prieš siunčiant knygą reikia ką nors parsisiųsti pirma. Ar aš kažko nesuprantu, nes vakarykštė programa man tiek kompe reikalų prikėlė, naršyklę pakeitė, žodžiu. Ar galima siųstis knygas neprisisiunčiant visokių nesąmonių? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 02 15, 13:22)
Mergaitės tik nesijuokit, bet turiu kvailą klausimą. Vakar bandžiau siųstis tą Hiden fires iš 2shared.com. Bet prieš tai man kišo parsisiųsti programėlę. Ir jau ne primą kartą pastebėjau, kad prieš siunčiant knygą reikia ką nors parsisiųsti pirma. Ar aš kažko nesuprantu, nes vakarykštė programa man tiek kompe reikalų prikėlė, naršyklę pakeitė, žodžiu. Ar galima siųstis knygas neprisisiunčiant visokių nesąmonių?  blush2.gif

aš atidžiai skaitau, ko prašo, kad parisiųsčiau. jei man įtartina, nesisiunčiu schmoll.gif ir ieškau kitų galimybių.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 02 15, 15:22)
Mergaitės tik nesijuokit, bet turiu kvailą klausimą. Vakar bandžiau siųstis tą Hiden fires iš 2shared.com. Bet prieš tai man kišo parsisiųsti programėlę. Ir jau ne primą kartą pastebėjau, kad prieš siunčiant knygą reikia ką nors parsisiųsti pirma. Ar aš kažko nesuprantu, nes vakarykštė programa man tiek kompe reikalų prikėlė, naršyklę pakeitė, žodžiu. Ar galima siųstis knygas neprisisiunčiant visokių nesąmonių?  blush2.gif

šiaip ir aš nesisiunčiu jei papildomai prašo ką nors instaliuoti..
Atsakyti
Linkomanijoj įdėta krūva N.Roberts knygų lietuviškai ir didelis meilės romanų rinkinukas thumbup.gif
Atsakyti