Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

kas turit Crusie knygų skaityklei ir pasidalintumėt? aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 02 04, 10:51)
Super smile.gif as sakiau palauksiu knygu muges ir ten su sarasiuku eisiu, ned lb laukiu J. Mcnaught naujausios knygos smile.gif

Gal kas buvo mugej pernai? Kaip kainos? Tokios pacios kaip ju psl ar dar sumazintos? smile.gif

Sveikos 4u.gif

Naujos knygos buvom tom pačiom kainom, senesnių buvo ir pigiau.
Ankstesniais metais būdavo pigiau ir naujos, ir plonosios knygutės po 5 lt, o pernai po 7 blink.gif
Atsakyti
O aš baldielinu skaitydama Makenzius. Knygoje apie kameroną net šokiruota buvau kad galima meilės romane tokius dalykus aprašyti. Dabar skaitau jau apie paskutinį brolį. Kažkaip labai laukiau šitos knygos bigsmile.gif

Bliamba dabar kai sergu ir tupiu namie, visą dieną į kompą spoksau, nes neina atsitraukti hihihi.gif Alijap tau 4u.gif už užrodytas ir pasidalintas šutas knygutes.
Atsakyti
Prašom, kad tik į sveikatą 4u.gif
Atsakyti
atradau kaip prailgint skaitymo malonuma - skaitau rusiskai. pas anyta radau Robets Moj geroj. po biskiuka stumiuos.kol kas visai skaniai einasi.
Atsakyti
aš dabar angliškai varau, rezultatas tas pats - šast - ir nebėr knygos doh.gif tik tiek, kad nebeskaitau vien meilės romaniukų, įterpiu ir kokią kitą. Kad solidžiau atrodytų cool.gif bet koks gėėėėėris ta skaityklė Dabar su malonumu suskaičiau Roberts Dreams trilogiją ir pribaigiau Mallery Saldžios svajos visas tris. Niam niam
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2013 02 07, 22:18)
Dabar su malonumu suskaičiau Roberts Dreams trilogiją

Nagi nagi, kas čia? bigsmile.gif
Atsakyti
Mano paskutinė perskaityta knyga buvo ilgai ieškota Sandros Brown "Paslėpta meilės liepsna". Labai patiko, surijau per pora dienų thumbup.gif O po jos nieko, kažkodėl dingęs noras skaityti. Jau pora savaičių, kai nepaėmiau knygos į rankas. O galima sakyti visą laiką buvau namie (sirgau), tai laiko skaityti turėjau. Tačiau nieks netraukė. Vis galvoju, ką reiktų prigriebti, kad vėl įsivažiuočiau. Gal nuo plonesnės pradėti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2013 02 08, 12:43)
ilgai ieškota Sandros Brown "Paslėpta meilės liepsna".

Nereali, ane? Aš ją vis paskaitau išsitraukus, nu superinė ji man wub.gif

Aš dabar N.Sparks "Amžinai tavo" skaitau. Įdomiai parašyta g.gif Galvojau jau bus kažkas tokiam stiliui kaip Brown "Svetimi laiškai" nes anotacija leido to tikėtis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 02 08, 14:11)
Nereali, ane? Aš ją vis paskaitau išsitraukus, nu superinė ji man  wub.gif

Aš dabar N.Sparks "Amžinai tavo" skaitau. Įdomiai parašyta  g.gif  Galvojau jau bus kažkas tokiam stiliui kaip Brown "Svetimi laiškai" nes anotacija leido to tikėtis  rolleyes.gif

Tikrai nuostabi. drinks_cheers.gif Liks ji mano namų bibliotekoje.

O N. Sparks aš nieko nesu skaičiusi. Kaip rašo, įdomiai?
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2013 02 08, 13:37)
O N. Sparks aš nieko nesu skaičiusi.  Kaip rašo, įdomiai?

Skoniui draugų nėra, bet man patiko. Jau antrą jo knygą skaitau.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 02 08, 00:22)
Nagi nagi, kas čia? bigsmile.gif

Ai, nežinau, gavau iš gero žmogaus krūvą N.Roberts knygų į skaityklę, o kai susikėliau dalį, šita trilogija pagal abėcėlę pirma buvo. Tai ir ėmiau skaityt. ten apie tris drauges.
Atsakyti