Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(inuska @ 2013 01 28, 14:06)
Aš kaip tik šiuo metu audioknygą klausau Lisa Kleypas Prince of Dreams anglu kalba smile.gif

Judith MCnaught knygu
http://booksdownload.....Mcaught books
http://www.epubbud.c....php?g=QJ6W28X9

Aciu!!! 4u.gif Negaliu patiketi, pulsiu skaityti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2013 01 28, 14:30)
O kaip epub konvertuojate į mobi?

http://ebook.online-.../convert-to-pdf
Atsakyti
Tai va savatgalį sukramčiau pirmąją Makenzių knygą. Nu įdomu kuom sublizgės kiti broliai. Šiaip tai man atrodo kad aš jau apsisotinusi knygom, tik negaliu sustoti skaičiusi. Nu nepasakyčiau kad sugriebė iki širdies gelmių, bet knyga tikrai gera. Kaip ir Alijap sakė-labai neįprastas pagrindinis herojus. Dar ir detektyvinė linija. Pats siužetas toks dinamiškas, neištęstas, kai kurios vietos tokios erotiškos, kad net šiurpai lakstė hihihi.gif Tiesa nemažai tokių posakių kurių nėjo suprasti, ypač tie kurie ale škotiški.
Esmė-vertinu puikiai, skaitysiu toliau. Tik klausimas pasistojo apie ką paskutinė knygą-kas tas Elijas, nes broliai yra 4, o knygos 5.

Beje pastaruoju metu skaitau tik istorines, kartais net pasigendu tų paprastų šiuolaikinių svajonių romaniukų lotuliukas.gif Reikės ko gero bandyti ir tų angliškų kelias susiveikti - tiesiog kaip sakoma" aplinkos pakeitimui" biggrin.gif

"Suvedžiotoji" niekas dar neskaitė?
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 01 28, 16:15)

Esmė-vertinu puikiai, skaitysiu toliau. Tik klausimas pasistojo apie ką paskutinė knygą-kas tas Elijas, nes broliai yra 4, o knygos 5.

Beje pastaruoju metu skaitau tik istorines, kartais net pasigendu tų paprastų šiuolaikinių svajonių romaniukų  lotuliukas.gif Reikės ko gero bandyti ir tų angliškų kelias susiveikti - tiesiog kaip sakoma" aplinkos pakeitimui"  biggrin.gif

"Suvedžiotoji" niekas dar neskaitė?

Elliot McBride yra vieno iš Makenzių, Kamerono, žmonos brolis. 5 knyga apie jį. 4u.gif
Aš irgi pakeičiau aplinką biggrin.gif Persimečiau nuo istorinių ant paranormalios romantikos. Liuks seriją skaitau apie pavidalo keitėjus - liūtus, vilkus, meškas, ir jų hibridus. Na, kaip man patinka - daug gero humoro, įdomių, savotiškų pagrindinių veikėjų ir daug veiksmo. thumbup.gif
Atsakyti
Paklausiu beveik ne į temą, nes kažkaip tema pasikeitė palaipsniui g.gif

Skaitant naująją DŽ. Devero trilogiją: Levandų rytas, Aukso dienos, Purpurinės naktys ar būtinas eiliškumas?
Perskaičiau pirmąją labai užkabino bigsmile.gif Bibliotekoj gavau trečią dalį ir noriu skaityti, bet nemėgstu skaityti apie praeitį, tai ar bus kažkas antroje dalyje iš šių dienų? Nes kiek supratau Aukso dienos tai miestelio susikūrimo istorija g.gif
Atsakyti
QUOTE(Daina @ 2013 01 29, 19:46)
Paklausiu beveik ne į temą, nes kažkaip tema pasikeitė palaipsniui  g.gif

Skaitant naująją DŽ. Devero trilogiją: Levandų rytas, Aukso dienos, Purpurinės naktys ar būtinas eiliškumas?
Perskaičiau pirmąją labai užkabino  bigsmile.gif  Bibliotekoj gavau trečią dalį ir noriu skaityti, bet nemėgstu skaityti apie praeitį, tai ar bus kažkas antroje dalyje iš šių dienų? Nes kiek supratau Aukso dienos tai miestelio susikūrimo istorija  g.gif

Ne, antra dalis vien apie praeitį, tad gali drąsiai iškart trečia skaityt smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal parekomenduosit ka nors is siu knygu smile.gif

http://www.skaitykle...meiles-romanai/
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 01 30, 14:04)
Sveikos  4u.gif

Gal parekomenduosit ka nors is siu knygu  smile.gif

http://www.skaitykle...meiles-romanai/

"Milijono vertas laimikis" - ten 3 knygos. Man labai patiko, pasilikau bibliotekoje. Kažkada skaičiau, kai buvo po vieną išleista, iškeičiau, ir pasigailėjau. Pirkau, kai išleido visas kartu.

Guvernantės kerai - labai patiko, turiu bibliotekoje.

Tik ne tu - viena mano mėgstamiausių

Aš išvis Crusie knygas mėgstu thumbup.gif

Kilnus pasiūlymas... Brolių Ferų trilogija visai nieko. Susan Mallery Buchananų serija labai labai wub.gif
Atsakyti
oj negaliu. pagaliau Mb pribrendo isbandyt dovana - skaitykle. kadangi nepavyko is pirmo karto kazko padaryt, padeta i sali. jauciu bus man zaislas, tik as tai dar didesne tundra sitoj vietoj.

Aciu Song, pabande pagal permestas nuorodas, nepavyko. reiks man prisest kada ir po zingsni bandyt ir cia is kart konsultuotis.

nu bet suskaiciau Gibson, Beprotiskai tavo. labai patiko. tik gaila, kad per greit susiskaite.
Atsakyti
O kas nesigavo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 01 31, 19:42)
O kas nesigavo? g.gif

pastrigo formatuojant kazkodel. arba Mb nezinojo i koki formata daryt arba gal tiesiog siaip pastrigo pats tinklapis. issveiks jaunimas, prisesiu pati pasinagrinet jauciu. nes tai jau akys i skaityma kompe krypsta, kas nu juodai nepatogu butu.
Atsakyti
Song, dar karta labai labai aciu. viskas pavyko. ir performatuot, ir nusikelt.

aisku, as talentas, sugebejau sugadint usb jungti, bet puikiai pritaikem mobilaus. pakrovejas kaip speju irgi tinka nuo mobiliuko. dabar tik reiks kokio dekliuko paieskot, nes kaisiot i deze biski nepatogu, o su tokia armija vaiku namie palikt siaip - nesaugu. mazius atrado stovejima, tai kencia viskas, kas yra jo ranku lygi. knygos masina labiausiai.
Atsakyti