Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Song @ 2013 01 24, 13:24)
Gal didesniu šriftu išspausdino biggrin.gif

drinks_cheers.gif ir gal tarpus tarp eilučių padidino biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 24 sausio 2013 - 13:30
QUOTE(mikki @ 2013 01 24, 13:16)

Vakar baigiau Wallflowers pirmąją knygą. Nežinau-kažko tooookio ten neradau. Kai kur net nuobodu buvo. Gal dėl anglų kalbos-nė nežinau. Patiko pabaiga. bet manau kad tikrai suskaitysiu visas dalis  lotuliukas.gif

matai kaip g.gif nes man ta wallflower serija super suėjo.. Nu labai labai. Ta hataway serija gal net ne taip labai, bet ir nieko, dabar skaitai kleypas kitas knygas, tai kažkaip jau ne taip, tai net susiradau, kad pačias pirmasias jos knygas skaitau, tai gal todėl nelabai smile.gif
Bet šiaip pirmosios anglų kalba knygos tikrai taip neįtraukdavo, kažkaip vis tiek ne taip pradžioje įsiskaitydavau, kaip lietuvių kalbą, bet dabar jau nieko smile.gif toks jausmas, kad net nepastebiu, kad anglų kalba skaitau, nes į tarpą tai kokią nors ir lietuvių kalba vis dar suskaitau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2013 01 24, 19:04)
matai kaip  g.gif  nes man ta wallflower serija super suėjo.. Nu labai labai. Ta hataway serija gal net ne taip labai, bet ir nieko, dabar skaitai kleypas kitas knygas, tai kažkaip jau ne taip, tai net susiradau, kad pačias pirmasias jos knygas skaitau, tai gal todėl nelabai smile.gif
Bet šiaip pirmosios anglų kalba knygos tikrai taip neįtraukdavo, kažkaip vis tiek ne taip pradžioje įsiskaitydavau, kaip lietuvių kalbą, bet dabar jau nieko smile.gif toks jausmas, kad net nepastebiu, kad anglų kalba skaitau, nes į tarpą tai kokią nors ir lietuvių kalba vis dar suskaitau smile.gif

aš dar kažkaip tos Walflower nenurašau. Gali būti kad sunkiau ėjo nes angliška. Nors ne pirma mano angliška knyga mastau.gif

Skaitant angliškai mane labiausiai nervina kad kol kas negaliu tos knygos "valgyti" ir lėtėja tempas. Aš ir lietuviškų knygų labai nerakinėju-kur kokie aprašymai tai tik prabėgu. Angliškai man reikia skaityti lėčiau ir tai ne viską pagaunu, nes pilna nežinomų žodžių. Padeda tik tiek-kad po tiek metų romanų skaitymo atpažįstu tuos pačius išsireiškimus, būdingus absoliučiai visoms rašytojoms hihihi.gif Tada jau nė verstis nereikia biggrin.gif

Va vakar atsidariau Makenzius paskaityti. Buvo smalsu kas per naujoviškas personažas. Tikrai neįprastas labai, net sunku numatyti kaip elgsis vėliau. Bet kol kas tik 40psl įveikta - skaitysiu toliau rolleyes.gif ir bendrai ten visi broliai eksentriški kažokie.
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2013 01 25, 14:41)

Va vakar atsidariau Makenzius paskaityti. Buvo smalsu kas per naujoviškas personažas. Tikrai neįprastas labai, net sunku numatyti kaip elgsis vėliau. Bet kol kas tik 40psl įveikta - skaitysiu toliau  rolleyes.gif ir bendrai ten visi broliai eksentriški kažokie.

O kas čia tie Makenziai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2013 01 25, 17:49)
O kas čia tie Makenziai?  g.gif

Va:

QUOTE(alijap @ 2013 01 19, 22:50)
Na, štai, pagaliau po daugybės vidutinišku knygų ir vėl atradau kažką iš ties gero thumbup.gif Pastaruoju metu skaitau daugiausia istorinius meilės romanus, tad knyga kurią parekomenduosiu bus viena iš jų.
Jennifer Ashley "The Madness of Lord Ian Mackenzie" man labai patiko.  wub.gif  wub.gif  wub.gif Pagrindinis knygos veikėjas daugybė metų praleido beprotnamyje, jis veikėjas toks savotiškas - genijus su autistiškais ar sociopato bruožais. Net pati nežinau kaip ji apibūdint. Tokio gilaus ir tikro personažo jau seniai netek sutikti knygose. Heroje irgi labai savotiška, sugebanti priimti jį tokį koks jis yra. Plius knygoje  knygoje su kaupu intrigos, įdomių antraeilių personažų bei  humoro.

http://www.goodreads...d-ian-mackenzie

Atsisiųsti:
http://www61.zippysh...88735/file.html
Atsakyti
Zinau kad buvo berods jau imesta nuoroda is kur siunciates knygas anglu kalba, tai gal galit pakartoti jei netingit ax.gif

Ir apie ka ta Walflower serija? Kokios rasytojos?

Bandysiu skaityti angliskai, nes LT neberandu kuri kabintu, paskutine kuria skaiciau angliskai buvo Maknot "Paradise" pries kelis metus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2013 01 26, 00:35)

aaaa, dar nepradėjau šitos smile.gif
Atsakyti
"Wallflower" yra Kleypas, as tai dar tikiuos, kad isleis Lt, jei ne, gal ir parsisiusiu smile.gif

Kol kas skaitau S. E. Phillips - Amerikietiskieji kalneliai, si rasytoja tikrai super.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 01 27, 14:59)
"Wallflower" yra Kleypas, as tai dar tikiuos, kad isleis Lt, jei ne, gal ir parsisiusiu smile.gif

Kol kas skaitau S. E. Phillips - Amerikietiskieji kalneliai, si rasytoja tikrai super.

Vis "Amerikietiškųjų kalnelių" dar nepaėmiau, bet ta Cruiser "Lažinamės" knyga kur panačiu metu išleista, tai man labai patiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2013 01 27, 13:59)

Labai smagi knyga smile.gif man AK labiau patiko nei L, bet skonio reikalas 4u.gif
Papildyta:
Perskaiciau Lisa Kleypas Prince of Dreams anglu kalba. Buvo daug nezinomu zodziu, bet esme aiski, ypac dialogai smile.gif bet taip noretusi Judith MCnaught knygu anglu kalba, niekur nerandu ax.gif arba Jude Deveraux. Gal kas nors turit 4u.gif
Atsakyti
Aš kaip tik šiuo metu audioknygą klausau Lisa Kleypas Prince of Dreams anglu kalba smile.gif

Judith MCnaught knygu
http://booksdownload.....Mcaught books
http://www.epubbud.c....php?g=QJ6W28X9
Atsakyti
O kaip epub konvertuojate į mobi?
Atsakyti