Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 01 07, 16:56)
Ir dar klausimelis, gal kuri atpazins knyga. Pries kokia 10 metu skaiciau istorini romana, tiksliau jie buvo du apie dvynes seses. Veiksmas vyksta Amerikoje mazame miestelyje. Pagrindinis susisiekimas traukiniais. Kazkuri is dvyniu verciame teketi. Kita sesuo, noredama ja isgelbeti, uzima jos vieta prie altoriaus. Jei gerai pamenu, jaunikis atskyre, kad ne ta nuotaka smile.gif

O čia kartais ne Judith Deveraux "Liepsnos dvynė" ir "Ledo dvynė" g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2013 01 07, 16:00)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2013 01 07, 17:00)

Aciu!!! bigsmile.gif dabar belieka surasti kas parduoda internete smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulėgrąža_ @ 2013 01 07, 16:56)
Ir dar klausimelis, gal kuri atpazins knyga. Pries kokia 10 metu skaiciau istorini romana, tiksliau jie buvo du apie dvynes seses. Veiksmas vyksta Amerikoje mazame miestelyje. Pagrindinis susisiekimas traukiniais. Kazkuri is dvyniu verciame teketi. Kita sesuo, noredama ja isgelbeti, uzima jos vieta prie altoriaus. Jei gerai pamenu, jaunikis atskyre, kad ne ta nuotaka smile.gif

Džudi Devero "Ledo dvynė" ir "Liepsnos dvynė" 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Salinga @ 2013 01 08, 13:10)
Džudi Devero "Ledo dvynė" ir "Liepsnos dvynė" 4u.gif

Blyn esu skaičiusi šitas, nu bet nieko neprisimenu doh.gif gal skaitydama atgaminčiau turinį. Jazau jau rimtai per daug knygų kemšu, nes nebeatsimenų nei ką skaičiau, nei apie ką g.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2012 12 27, 20:06)
Martin "Sostų žaidimas",

MB baigia trecia ar ketvirta dali rusiskai isleista suskaityt. skae yra dar dvi. bet tiek kablys, kad su mumis net nesneka grizes, i darba veluoja ir dovanu gautos skaitykles dar nebande.

vaiku mokyklos atostogos yra blogis mamoms. nu nebuvo kada net pabandyt skaityt. siaubas.
Atsakyti
ar matėt bigsmile.gif

user posted image

įdomu kaip ši autorė biggrin.gif tik puslapių mažokai cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 11 sausio 2013 - 14:54
QUOTE(Nikoleta @ 2013 01 11, 15:53)
ar matėt  bigsmile.gif

user posted image

įdomu kaip ši autorė biggrin.gif tik puslapių mažokai  cool.gif

Apsidžiaugiau ir perskaičius aprašymą iškart nusivyliau doh.gif galvojau kažkas naujo, o čia ta pati Amandos Kvik knyga kur jau buvo anksčiau išleista kaip "Gundymas" - superinė knyga, kas be ko, bet jau n-kartų skaityta. Kas toms svajonių knygoms užplaukė?
http://www.sena.lt/m...o...as&id=46834 verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2013 01 11, 18:12)
Apsidžiaugiau ir perskaičius aprašymą iškart nusivyliau doh.gif galvojau kažkas naujo, o čia ta pati Amandos Kvik knyga kur jau buvo anksčiau išleista kaip "Gundymas" - superinė knyga, kas be ko, bet jau n-kartų skaityta. Kas toms svajonių knygoms užplaukė?

ir dar apie 40lt kainuos kokioj Maximoj doh.gif turiu as "Gundymas"-tai man ji neypatinga schmoll.gif nepirkciau uz 40lt......beje ir aprasymas "Gundymo" visiskai kitoks,o as jau apsidziaugiau,kad dar vienas naujas geras istorinis meiles romanas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2013 01 11, 19:28)
ir  dar apie 40lt kainuos kokioj Maximoj doh.gif  turiu as "Gundymas"-tai man ji neypatinga schmoll.gif  nepirkciau uz 40lt......beje ir aprasymas "Gundymo" visiskai kitoks,o as jau apsidziaugiau,kad dar vienas naujas geras istorinis meiles romanas  doh.gif

Man tai ji labai patinka thumbup.gif Daug gero humoro, įdomūs personažai, o ir intrigos netrūksta biggrin.gif Tai aš labai gerai ją atsimenu. Perskaičiau vardus aprašyme ir iškart pagalvojau, kad kažkas čia netaip pasitikrinau Autorės knygų herojų sąrašą žiūriu akurat tą pati knyga. doh.gif O aš taip tikėjaus kad išleis jos knyga "Scandal" wub.gif http://www.fictiondb...dal~30093~b.htm man labai patiko kai angliškai skaičiau, aš beveik visas jos knygas esu skaičiusi. Bet vis tiek labai laukiau, o čia toks nusivylimas. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alijap: 11 sausio 2013 - 19:02
na va verysad.gif bet yra ir gera pusė, gal nereiks pirkt, o pasidairyt bibliotekoj biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2013 01 11, 17:12)

Pffff, jaunajai kartai leidžia, mes jau TOKIOS senos, kad tas knygas, seniai išleistas, skaitę biggrin.gif
Atsakyti