Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

QUOTE(Isila @ 2012 12 27, 20:13)
su šventėm  4u.gif  kokius skaitymo lobius po eglute radot? aš tai radau Divergentė (ne meilė, bet tinka), senai norėjau, surijau nė nemirktelėjus irnesakyk.gif dabar noriu antros, bet kad kaina beveik 40lt  doh.gif  lauksim akcijų. O meilės romaniukų neturiu nei vieno. laukiu savo skaityklės, kuri prieš apt naujus ar iškart po naujų pas mane atsiras  wub.gif

Oi sveiki, visas su šventėmis biggrin.gif Kalėdų senis dosnus buvo? mirksiukas.gif
Aš tai užsikasus knygose biggrin.gif Po eglute radau Crusie "Lažinkimes", Dvi Deveraux knygas, McNaught "Svajonių karalystė", Brown "Pergalės svaigulys", Gerittsen iš tauputės bibliotekos kažką, dar Gibson"Beprotiškai tavo" ir dar ne meilės romanų gavau Martin "Sostų žaidimas", King "Tamsoje be žvaigzdžių", Jo Nesbo "Gelbėtojas" žodžiu draugai, bendradarbiai ir šeima kaip reikiant pasistengė smile.gif Bet dar spėjau perskaityt tik "Svajonių karalystė" - man graži pasirodė, bet jausmų giliai nepakabino. Ir Deveraux "Aukso dienos" - ši nusivylimas didžiulis. Kažkaip man ten nesirišo niekas. Veikėjai kažkokie keisti, vieną kart protingi, čia staiga jau buki, kažkaip man perdaug chaotiškai parašyta knyga. Baigiau galima sakyt per prievartą. schmoll.gif Man tai apskritai viena prasčiausių Deveraux knygų.
Atsakyti
Su sventemis newyear.gif
as tai senas Maknot skaitau, nzn po kelinta karta jau doh.gif kai baigsiu, Klypas rusiskai kompe skaitysiu...ir laukiu nauju svajoniu romaniuku bigsmile.gif
Atsakyti
knygų atžvilgiu ne hihihi.gif gavau tik 2 - Divergentė ir G.Ramsio "gaminti gali visi". Bet užtat skaityklę turėsiu yahoo.gif
Atsakyti
Gal kuri skaitet "Virpėjimas" Maggie Stiefvate ?
user posted image
apie knyga

pagal aprasyma turetu buti visai idomi, mistika, meile..... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(alijap @ 2012 12 27, 21:06)
Oi sveiki, visas su šventėmis biggrin.gif  Kalėdų senis dosnus buvo?  mirksiukas.gif
Aš tai užsikasus knygose biggrin.gif  Po eglute radau Crusie "Lažinkimes", Dvi Deveraux knygas, McNaught "Svajonių karalystė", Brown "Pergalės svaigulys", Gerittsen iš tauputės bibliotekos kažką, dar Gibson"Beprotiškai tavo" ir dar ne meilės romanų gavau Martin "Sostų žaidimas", King "Tamsoje be žvaigzdžių", Jo Nesbo "Gelbėtojas" žodžiu draugai, bendradarbiai ir šeima kaip reikiant pasistengė smile.gif Bet dar spėjau perskaityt tik "Svajonių karalystė" - man graži pasirodė, bet jausmų giliai nepakabino. Ir Deveraux "Aukso dienos"  - ši nusivylimas didžiulis. Kažkaip man ten nesirišo niekas. Veikėjai kažkokie keisti, vieną kart protingi, čia staiga jau buki, kažkaip man perdaug chaotiškai parašyta knyga. Baigiau galima sakyt per prievartą. schmoll.gif Man tai apskritai viena prasčiausių Deveraux knygų.

Su šventėmis 4u.gif
Labai jau dosnus Kalėdų senis thumbup.gif
Mano knygų lentyna pastaruoju metu pasipildė šiomis knygomis: Lucinda Riley "Orchidėjų namai", Veronica Roth "Divergentė", Judith McNaught "Svajonių karalystė", Christopher Paolini "Paveldėjimas" (4-a knyga), Camilla Lackberg "Pamokslininkas". thumbup.gif Kol kas perskaičiau tik "Svajonių karalystė", kuri patiko. Graži pasaka su laiminga pabaiga thumbup.gif thumbup.gif
Man Deveraux "Aukso dienos" visai nieko skaitėsi, daug geriau nei pirmoji iš šios serijos. Gal veikėjai kai kur ir nelogiškai elgėsi, tačiau tai tikrai ne prasčiausia šios rašytojos knyga. O jų esu perskaičiusi vos ne visas, kiek yra išleista lietuvių kalba. Bent jau man taip atrodo.
Atsakyti
Sveikos,

ką tik pakartojau Vitnę. Prisipažinsiu skaičiau vos ne kaip pirmą kartą-visai užmiršusi buvau rolleyes.gif Tik dabar klausimas-ar yra lietuviškai knyga apie Stiveną? Nesuvokiu ar galėjau skaityti ją ar su kažkokia panašia knyga maišau doh.gif Noriu perskaityti labai. Jei nėra LT gal bandyti angliškai pumpuotis mastau.gif

Dabar jaučiu kibsiu į Beveik rojus-nebeturiu ko skaityti doh.gif

Oi pala o kurią Kleypas seriją geriausia skaityti? Bandyčiau gauti tada-patiko man šita rašytoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(mikki @ 2012 12 29, 20:00)
ką tik pakartojau Vitnę. Prisipažinsiu skaičiau vos ne kaip pirmą kartą-visai užmiršusi buvau rolleyes.gif Tik dabar klausimas-ar yra lietuviškai knyga apie Stiveną? Nesuvokiu ar galėjau skaityti ją ar su kažkokia panašia knyga maišau  doh.gif Noriu perskaityti labai. Jei nėra LT gal bandyti angliškai pumpuotis mastau.gif

Oi pala o kurią Kleypas seriją geriausia skaityti? Bandyčiau gauti tada-patiko man šita rašytoja  cool.gif

Yra, seniai išleista knyga, Kas aš be tavęs, berods toks vertimas. Until you, je originalo kalba.

Man Kleypas labai patiko Wallflovers, Hathaways serijos, bet šaip visos nerealios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 12 29, 22:15)
Man Kleypas labai patiko Wallflovers

sita serija dabar kaip tik rusiskai skaitau, bet aisku nuo antro galo biggrin.gif t.y. paskutine knyga perskaiciau pirma , ir toliau skaitau atvirksciai blush2.gif
Gail,kad LT leidyklos neisleidzia daugiau jos romanu.Na gal 2013 kazkas keisis bigsmile.gif ir Maknot galetu visas knygas lietuviskai isleisti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 12 28, 20:01)
Gal kuri skaitet "Virpėjimas" Maggie Stiefvate ?
user posted image
apie knyga

pagal aprasyma turetu buti visai idomi, mistika, meile..... bigsmile.gif

Ir dar vilkolakiai... Paaugliu meile... Pakartokim saulelydzio sekme... Briedas, padejau I sona tik ipusejus, nesu tokia istverminga ar kokia mazochiste.
Atsakyti
QUOTE(svelni @ 2012 12 29, 23:18)
sita serija dabar kaip tik rusiskai skaitau, bet aisku nuo antro galo biggrin.gif  t.y. paskutine knyga perskaiciau pirma , ir toliau skaitau atvirksciai  blush2.gif
Gail,kad LT leidyklos neisleidzia daugiau jos romanu.Na gal 2013 kazkas keisis  bigsmile.gif  ir Maknot galetu visas knygas lietuviskai isleisti wub.gif

Aš perskaičiau Wallflowers, ir dabar skaitau Hataways. Aišku kol kas tik pirmą knygą, tai kol kas galvoju, kad man labiau patiko Wallflowers smile.gif Bet bus matyt, kai visas Hataways perskaitysiu. Bet šiaip man labai labai patinka Kleypas.. Perskaičiau Wallflower ir galvoju reikia į tarpą pasiimti ką nors kitą paskaityt ir pradėjau skaityt Maknot "Remember When" ir kažkaip pajutau, kad baisiau nesiskaito ir vėl grįžau prie Kleypas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2012 12 30, 16:01)
pradėjau skaityt Maknot "Remember When" ir kažkaip pajutau, kad baisiau nesiskaito ir vėl grįžau prie Kleypas  lotuliukas.gif

Tai šita irgi ne pati stipriausia Maknot knyga irnesakyk.gif Mane Kleypas irgi užbūrė, gaila, kad nebedaug jau liko neskaitytų knygų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Deidra_6 @ 2012 12 30, 17:01)
pradėjau skaityt Maknot "Remember When" ir kažkaip pajutau, kad baisiau nesiskaito ir vėl grįžau prie Kleypas  lotuliukas.gif

o rusu kalba yra isleista si knyga?Idomu koks pavadinimas jos rusiskai?
Aciu Isila uz atsiliepima apie "Virpejimas", vadinasi neskaitysiu..... schmoll.gif
Atsakyti