QUOTE(Isila @ 2012 12 27, 20:13)
su šventėm kokius skaitymo lobius po eglute radot? aš tai radau Divergentė (ne meilė, bet tinka), senai norėjau, surijau nė nemirktelėjus dabar noriu antros, bet kad kaina beveik 40lt lauksim akcijų. O meilės romaniukų neturiu nei vieno. laukiu savo skaityklės, kuri prieš apt naujus ar iškart po naujų pas mane atsiras
Oi sveiki, visas su šventėmis Kalėdų senis dosnus buvo?
Aš tai užsikasus knygose Po eglute radau Crusie "Lažinkimes", Dvi Deveraux knygas, McNaught "Svajonių karalystė", Brown "Pergalės svaigulys", Gerittsen iš tauputės bibliotekos kažką, dar Gibson"Beprotiškai tavo" ir dar ne meilės romanų gavau Martin "Sostų žaidimas", King "Tamsoje be žvaigzdžių", Jo Nesbo "Gelbėtojas" žodžiu draugai, bendradarbiai ir šeima kaip reikiant pasistengė Bet dar spėjau perskaityt tik "Svajonių karalystė" - man graži pasirodė, bet jausmų giliai nepakabino. Ir Deveraux "Aukso dienos" - ši nusivylimas didžiulis. Kažkaip man ten nesirišo niekas. Veikėjai kažkokie keisti, vieną kart protingi, čia staiga jau buki, kažkaip man perdaug chaotiškai parašyta knyga. Baigiau galima sakyt per prievartą. Man tai apskritai viena prasčiausių Deveraux knygų.