Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

O man tos akcijso acirūgo-vakar įšokau į Maximą ir op, nuolaidos. Ir paėmiau kelias plonas knygutes-vakaram stumti. Ogi pasirodo abi jau namie turėjau tik neskaičiusi doh.gif Keikiausi juodai.
Gal kuri norėtumėt keistis į neskaitytas kokias?. Turiu:
J.Bennet "Pasirįžęs laimėti"
L.Kelly "Lėti prisilietimai"
Atsakyti
Buvau šiandien Maxima bazėj, visos populiariosios čia aptartos knygos yra pardavime rolleyes.gif
Atsakyti
Gavau knygutes Hyper Maximoj thumbup.gif tik po paskutinį egzempliorių paėmiau thumbup.gif pataikiau laiku, bet jaučiu jie papildo, vyras pamatęs knygas sakė tikrai tokių nebuvo biggrin.gif

"Naktis su Čarliu" man visai patiko thumbup.gif

o jei naujos knygutės ir turi čekį manau galima grąžint ar pakeist g.gif
Atsakyti
perskaiciau Svajoniu karalyste. mmmmmm skaniai susiskaite. jauciu ta proga Vitne pakartosiu.
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 12 19, 17:58)
perskaiciau Svajoniu karalyste. mmmmmm skaniai susiskaite. jauciu ta proga Vitne pakartosiu.

aš ir šiandien baigiau bigsmile.gif tą patį apie Vitnę pgalvojau lotuliukas.gif lotuliukas.gif Svajonių karalystė nebuvo kažkas VAU, bet maloniai susiskaitė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 12 19, 18:58)

Aš taip pat vakar vakare pabaigiau. Nors kažkada labai seniai esu ją skaičiusi rusų kalba, vistiek gerai skaitėsi. drinks_cheers.gif Vitnę aš skaičiusi senesnį vertimą (ją turiu). Svajonių knygų leistojo nesu skaičiusi, tačiau kažkodėl netraukia. Jei pakliūtų į rankas perskaityčiau, tačiau pirkti - ne. Įdomu, ar labai ji skiriasi nuo senojo vertimo?
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 12 19, 18:58)

as ir pabaigiau skaityti kaip tik Svajoniu karalyste bigsmile.gif biggrin.gif o cia pirmoji sios autores knyga?Nes kazkuom skirias nuo kitu.Idomi, itraukianti, bet vistiek kitokia rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(daivak30 @ 2012 12 21, 09:52)
Vitnę aš skaičiusi senesnį vertimą (ją turiu). Svajonių knygų leistojo nesu skaičiusi, tačiau kažkodėl netraukia. Jei pakliūtų į rankas perskaityčiau, tačiau pirkti - ne. Įdomu, ar labai ji skiriasi nuo senojo vertimo?

Lyg merginos minejo, kad pabaigoje isplesta labiau nei senajame variante.Mna ir pinigeliu gaila naujai "Vitnei" smile.gif nes senaji leidima turiu.
Atsakyti
neskaičius pirmojo vertimo, tai nieko negaliu pasakyt, bet antrajam Kleitonas dar susipyksta su nestuke.gif Vitne, dėl kilusių nesusipratimų ir ji palieka Kleitoną ... biggrin.gif t.t. ar yra tas variantas pirmam vertime biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 21 gruodžio 2012 - 20:47
QUOTE(Nikoleta @ 2012 12 21, 20:45)
neskaičius pirmojo vertimo, tai nieko negaliu pasakyt, bet antrajam Kleitonas  dar susipyksta su  nestuke.gif Vitne, dėl kilusių nesusipratimų ir ji palieka Kleitoną ... biggrin.gif  t.t. ar yra tas variantas pirmam vertime biggrin.gif

Yra. Naujajam aprašyta gabaliukas tolesnio Vitnės ir Kleitono gyvenimo po susitaikymo, vaiko gimimas ir jau paminėti Svajonių šalies veikėjai, nes ši knyga buvo parašyta po Vitnės.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 12 21, 21:32)
Yra. Naujajam aprašyta gabaliukas tolesnio Vitnės ir Kleitono gyvenimo po susitaikymo, vaiko gimimas ir jau paminėti Svajonių šalies veikėjai, nes ši knyga buvo parašyta po Vitnės.

aišku tai paskutinis skyriukas pridėtas thumbup.gif bet Svajonių karalystei pasigedau, to laiškučio ir portretuko aprašymo, galėjo paminėti tai biggrin.gif vietos būtų užtekę biggrin.gif visgi knyga ne Vitnės apimties, kūdoka cool.gif
Atsakyti
Sveikos
su šventėm 4u.gif

Aš per laisvas dienas perskaičiau "Svajojant apie tave". Tikrai labai patiko. Sukramčiau nė nemirktelėjusi wub.gif Tinka man Kleypas.

Dabar suku galvą ką skaityti, nes nieko nebeturiu. Gal reikia Kleypas kokių angliškų susiveikti mastau.gif Įlindau į Svajonių knygas- nėra dar naujų jokiu, ką skaityti? doh.gif
Atsakyti
su šventėm 4u.gif kokius skaitymo lobius po eglute radot? aš tai radau Divergentė (ne meilė, bet tinka), senai norėjau, surijau nė nemirktelėjus irnesakyk.gif dabar noriu antros, bet kad kaina beveik 40lt doh.gif lauksim akcijų. O meilės romaniukų neturiu nei vieno. laukiu savo skaityklės, kuri prieš apt naujus ar iškart po naujų pas mane atsiras wub.gif
Atsakyti