Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

o aš blaškausi ar skaityklę ar vis tik planšetinį... doh.gif nieko tuose dalykuose nesuprantu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 12 11, 10:43)
o aš blaškausi ar skaityklę ar vis tik planšetinį...  doh.gif  nieko tuose dalykuose nesuprantu  doh.gif

Skaityklę. Planšetiniam skaičiau knygas visą vasarą, skaityklę turiu antras mėnuo, išties verta.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 12 11, 16:38)
Skaityklę. Planšetiniam skaičiau knygas visą vasarą, skaityklę turiu antras mėnuo, išties verta.

Beto baterija laiko daug daug ilgiau mirksiukas.gif Ir akys , bent jau man , ne taip greit pavargsta ax.gif
Atsakyti
ačiū už pagalbą aciuks.gif

gausinsit savo bibliotekas Maximos nuolaidų dėka?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 12 11, 22:59)
gausinsit savo bibliotekas Maximos nuolaidų dėka?

Vyras jau vakar buvo, bet mūsų Maximoje nebuvo "Svajonių karalystė" verysad.gif (jos norėjau), tai prigriebė man Lucinda Riley "Orchidėjų namai" (pastarosios taip pat norėjau). thumbup.gif

Atsakyti
aš ir bandysiu gaut savoj Maximoj Svajonių karalystės ir Amerikietiškų kalnelių sekmadienį mačiau buvo biggrin.gif tikiuosi dar bus 4u.gif

Baigiau "Beprotiškai tavo" labai patiko net pora nakties valandų miego paaukojau cool.gif net šiurpuliukai lakstė nuo išprotėjusio Nikiuko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 12 gruodžio 2012 - 10:08
QUOTE(Nikoleta @ 2012 12 12, 11:08)
aš ir bandysiu gaut savoj Maximoj Svajonių karalystės ir Amerikietiškų kalnelių sekmadienį mačiau buvo  biggrin.gif tikiuosi dar bus  4u.gif

Baigiau "Beprotiškai tavo" labai patiko net pora nakties valandų miego paaukojau  cool.gif net šiurpuliukai lakstė nuo išprotėjusio Nikiuko  biggrin.gif

"Amerikietiški kalneliai" ir "Beprotiškai tavo" nuostabios knygos. thumbup.gif Abi liko mano namų bibliotekoje. thumbup.gif
Aš dabar skaitau "Savaitė dviese". Na nežinau, kažko ji manęs netraukia
Atsakyti
QUOTE(daivak30 @ 2012 12 12, 10:27)
"Amerikietiški kalneliai" ir "Beprotiškai tavo" nuostabios knygos.  thumbup.gif  Abi liko mano namų bibliotekoje. thumbup.gif
Aš dabar skaitau "Savaitė dviese". Na nežinau, kažko ji manęs netraukia

jaučiu aš ir pasiliksiu biggrin.gif
Atsakyti
Gal skaitėte "Šokoladinis pabėgimas"?
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2012 12 12, 12:04)

neskaičiau schmoll.gif

vyras nerado mano knygų cool.gif doh.gif jaučiu pati važiuosiu biggrin.gif reik kelias Maximas aplankyt, vakar manęs neišleido gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 12 gruodžio 2012 - 13:01
aš noriu "lažinamės" ax.gif reiks eiti ieškoti lens.gif
Atsakyti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2012 12 12, 14:04)

Skaiciau, prie svajoniu romanu neprisikirciau.Bet idomi istorija, kaip draugu pora tampa meiluziais ir slepia tai nuo bendru draugu, o vienas nakties nuotykis perauga i rimtesnius santykius smile.gif

Per akcija tikiuosi pagaut J. Deveraux naujausia knyga, vien del to, kad dvi ankstesnes apie Edilina skaiciau. O Kate Morton Maūioj turbut nebutu rolleyes.gif
Atsakyti