o aš blaškausi ar skaityklę ar vis tik planšetinį... nieko tuose dalykuose nesuprantu
QUOTE(Isila @ 2012 12 11, 10:43)
o aš blaškausi ar skaityklę ar vis tik planšetinį... nieko tuose dalykuose nesuprantu
Skaityklę. Planšetiniam skaičiau knygas visą vasarą, skaityklę turiu antras mėnuo, išties verta.
QUOTE(Song @ 2012 12 11, 16:38)
Skaityklę. Planšetiniam skaičiau knygas visą vasarą, skaityklę turiu antras mėnuo, išties verta.
Beto baterija laiko daug daug ilgiau Ir akys , bent jau man , ne taip greit pavargsta
ačiū už pagalbą
gausinsit savo bibliotekas Maximos nuolaidų dėka?
QUOTE(Isila @ 2012 12 11, 22:59)
Vyras jau vakar buvo, bet mūsų Maximoje nebuvo "Svajonių karalystė" (jos norėjau), tai prigriebė man Lucinda Riley "Orchidėjų namai" (pastarosios taip pat norėjau).
aš ir bandysiu gaut savoj Maximoj Svajonių karalystės ir Amerikietiškų kalnelių sekmadienį mačiau buvo tikiuosi dar bus
Baigiau "Beprotiškai tavo" labai patiko net pora nakties valandų miego paaukojau net šiurpuliukai lakstė nuo išprotėjusio Nikiuko
Baigiau "Beprotiškai tavo" labai patiko net pora nakties valandų miego paaukojau net šiurpuliukai lakstė nuo išprotėjusio Nikiuko
QUOTE(Nikoleta @ 2012 12 12, 11:08)
aš ir bandysiu gaut savoj Maximoj Svajonių karalystės ir Amerikietiškų kalnelių sekmadienį mačiau buvo tikiuosi dar bus
"Amerikietiški kalneliai" ir "Beprotiškai tavo" nuostabios knygos. Abi liko mano namų bibliotekoje.
Aš dabar skaitau "Savaitė dviese". Na nežinau, kažko ji manęs netraukia
QUOTE(daivak30 @ 2012 12 12, 10:27)
"Amerikietiški kalneliai" ir "Beprotiškai tavo" nuostabios knygos. Abi liko mano namų bibliotekoje.
jaučiu aš ir pasiliksiu
Gal skaitėte "Šokoladinis pabėgimas"?
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2012 12 12, 12:04)
neskaičiau
vyras nerado mano knygų jaučiu pati važiuosiu reik kelias Maximas aplankyt, vakar manęs neišleido
aš noriu "lažinamės" reiks eiti ieškoti
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2012 12 12, 14:04)
Skaiciau, prie svajoniu romanu neprisikirciau.Bet idomi istorija, kaip draugu pora tampa meiluziais ir slepia tai nuo bendru draugu, o vienas nakties nuotykis perauga i rimtesnius santykius
Per akcija tikiuosi pagaut J. Deveraux naujausia knyga, vien del to, kad dvi ankstesnes apie Edilina skaiciau. O Kate Morton Maūioj turbut nebutu