Įkraunama...
Įkraunama...

Skaitytojų svajoklių tema

labai tikiuosi mano dovana atkeliaus iki kalėdų, kitaip bus tik Sausį...

turiu iš bibliotekos paėmus kelias Noros Roberts knygas, bet net nerandu laiko paskaityt doh.gif

idea luxe, ačiū aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 12 06, 10:28)
labai tikiuosi mano dovana atkeliaus iki kalėdų, kitaip bus tik Sausį...

turiu iš bibliotekos paėmus kelias Noros Roberts knygas, bet net nerandu laiko paskaityt doh.gif

idea luxe, ačiū aciuks.gif

maloniai prasom - juk tiesa parasiau mirksiukas.gif
Atsakyti
tikiuosi naudos bus. ar jau gavot siuntinuką?
Atsakyti
Na va, gimtadienio proga užsiprašiau ir gavau Svajonių karalystę ir aišku iš karto suskaičiau.
Tiesą kažkuri rašė-prastesnė man už kitas lietuvių kalba verstas, bet vistiek gera. Jau vienu momentu žviegiau balsu ir pacitavau vyrui, nors jis alergiškas mano skaitiniams lotuliukas.gif Šiaip labai McNaughtiška knygutė su keletu įspūdingų momentų.

Dabar jau jaučiu griebsiu Svajojant apie tave. Ji jau kurį laiką laukai eilės biggrin.gif
Atsakyti
jeigu kas turi skaitykles, pasidalinkit, kokias. Gausiu dovanų, nežinau kokią pasinrinkti pagal kainos ir gerumo santykį.
Kažkur lyg temoj buvo, einu paieškosiu.... Bet gal galit pakartot? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 12 10, 12:24)
jeigu kas turi skaitykles, pasidalinkit, kokias. Gausiu dovanų, nežinau kokią pasinrinkti pagal kainos ir gerumo santykį.
Kažkur lyg temoj buvo, einu paieškosiu.... Bet gal galit pakartot?  blush2.gif

Aš turiu pačia paprasciau Kindle 6, apie 200 lt ji man kainavo. Labai labai džiaugiuosi ir gailiuosi, kodėl anksčiau jos neįsigijau smile.gif doh.gif
Man tinka ir teksto matymas ir puslapio dydis ir viskas, nors man rodos alijap buvo skaičius knygas planšetėje ir nusipirko el.skaitytuvą ir jai tarkim nelabai patiko.
Atsakyti
Svajoniu karalyste perskaiciau, didelio ispudzio nepaliko, pasirode iprastas istorinis meiles romanas. Tiesa, sios autores daugiau nesu skaicius. O kaip su sia knyga susijusi Vitne mano meile?
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 12 10, 20:00)
Svajoniu karalyste perskaiciau, didelio ispudzio nepaliko, pasirode iprastas istorinis meiles romanas. Tiesa, sios autores daugiau nesu skaicius. O kaip su sia knyga susijusi Vitne mano meile?

Vitnė labai gera thumbup.gif , bet ir iš tos pačios istorinės serijos 4u.gif Svajonių karalystės neskaičius dar biggrin.gif šiaip Mcnaught visas lt išleistas perskaičiau, man patinka jos rašymo stilius 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikoleta: 10 gruodžio 2012 - 20:07
QUOTE(Nikoleta @ 2012 12 10, 22:04)
Vitnė labai gera thumbup.gif , bet ir iš tos pačios istorinės serijos 4u.gif  Svajonių karalystės neskaičius dar biggrin.gif šiaip Mcnaught visas lt išleistas perskaičiau, man patinka jos rašymo stilius 4u.gif

man ir labai patinka McNaught... Dabar skaitau L.Kleypas. Visai ji man panaši į McNaught.
Gal McNaught knygos kaipo stiprenės smile.gif bet Kleypas tikrai neatsilieka daug smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2012 12 10, 12:24)
Kažkur lyg temoj buvo, einu paieškosiu.... Bet gal galit pakartot?  blush2.gif

Aš turiu šitą http://www.ebay.co.u...=item43adb041fa mirksiukas.gif Džiaugiuosi ir negaliu paleisti iš rankų thumbup.gif 4u.gif Pirkau lietuviškame tinklepyje ir mokėjau apie 340lt. Bet palyginus jau kiek sutaupiau ... doh.gif Aš kaip Deidra_6 gailiuosi, kad ankščiau neįsigijau rolleyes.gif

Abiga, klausė kuom susijusi su Vitne, mano meile? Svajonių karalystė, yra pirmoji Vestmorlendų serijoje, jei neklystu trilogijoje, o Vitne, mano meile antroji? g.gif O trečioji, lyg ir buvo išleista lietuviškai ankščiau Kas aš būčiau be tavęs? ax.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulegraza6: 10 gruodžio 2012 - 20:39
QUOTE(Deidra_6 @ 2012 12 10, 19:24)
Man tinka ir teksto matymas ir puslapio dydis ir viskas, nors man rodos alijap buvo skaičius knygas planšetėje ir nusipirko el.skaitytuvą ir jai tarkim nelabai patiko.

Aš rėkavau, kad man nepatiko po tabo biggrin.gif Ale pripratau, superinis dalykas, atsiimu žodžius ax.gif Telpa į rankinę, visada su manim, skaityti galiu bet kada ir bet kur.
Atsakyti
QUOTE(Song @ 2012 12 10, 22:51)
Aš rėkavau, kad man nepatiko po tabo biggrin.gif Ale pripratau, superinis dalykas, atsiimu žodžius ax.gif Telpa į rankinę, visada su manim, skaityti galiu bet kada ir bet kur.

aaa, aš galvoju, jog kažkas minėjo, jog nepatiko smile.gif
Aš ir su savimi visur. nusipirkau dekliuka kur saulegraza6 irgi užrodė, ir visur su manimi. man patinka, kad skaitant per diena po 2-3 valandas, tikrai neišsikrauna kas pora dienu, aš net nežinau kas kiek laiko kraunu, gal gaunas, kas 2-3 savaitės smile.gif
Tai va smile.gif mano geriausias metų pirkinys drąsiai ta skaityklė smile.gif
Atsakyti