Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų!

mort,akvariumo neturim schmoll.gif gyvena musu gaidelis dvieju litru stiklainyje. Nupirko ne todel,kad pigiausia,tiesiog pasakiau as jam,kad mergaitei labai patinka zuvytes,kad einam i kika visada paziureti i gyvunus. Tai taip ir gavosi,kad jis ekspromtu eme ir nupirko.
annomis ir puupi postus pakomentuosiu ryt,nes siandien jau tingiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <imelda>: 22 spalio 2012 - 22:00
Buvau siandien susirinkim mokykloj. Niu jau tiek gyre mano vaika ax.gif Sakau visai ne i mane atsigime lotuliukas.gif baisulingai domisi kompiuteriais ir skaiciais, ne ka maziau rasymu ir skaitymu... Ryt eis pas mokyklos direktoriu atsiimt pirmo pagyrimo (surenka 10 zvaigduciu uz visokius gerus darbus ir gauna sertifikata). Ech... labai visliuosi, kad bent iki mokyklos baigimo isliks toks domejimasis mokslais, o jei sieks dar toliau, bus isvis super thumbup.gif

Va, pasigyriau blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif

Saunuolis koks Pupiukas thumbup.gif

Imeldaoho pokyciai g.gif Norisi tiketi,kad nuosirdus,bet kazkaip g.gif Gal su saviske issiskyre? g.gif Na,bus matyt,tik linkiu tvirtybes,kad nesuskystum ir nenusileistum jam teisme,kas liecia alimentus ir kt. 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(raimukas84 @ 2012 10 22, 08:18)
labas visoms!

Upjora, lagaminai tik guli nukelti nuo palepes, viskas, ne daigtelio juose  ax.gif
suknes neturiu. rudens sezonas seniausiai prasidejes, retenybe toks drabuzis, turiu dar pora dienu, uzsiimsiu nemegstama veikla - apsipirkimu.
lupa.... stadija-zaizdos. viliuos penktadieni pavyks uzmaskuoti.

Sekmes 4u.gif O kaip ten oras?Maciau H&M tokia megzta dailia balta suknele,pabandysiu nuoroda surast
Papildyta:
http://www.hm.com/se...article=04925-D
sita,realybej graziau atrodo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(annomis @ 2012 10 22, 18:41)
Skaitau, skaitau ir kilo tokios mintys. Vienos vt pareiškė norą su vaiku bendraut, kitos, o kažkodėl visi komentarai ne džiugūs, o kažkokie pikti, pašiepiantys. Suprantu, kad tie vyrai nėra kažkokie angelai ir gal nesielgia taip, kaip, kad jūs norėtumėte, kad elgtųsi ir dėl to pykstate ant jų, tačiau juk jie yra jūsų vaikų tėvai ir matyt turi kažką savyje ir gero, jei jūs nusprendėte su šiais žmonėmis susilaukti vaikų. Na, nebendravo su savo vaikais  - tai nebendravo, ką padarysi, bet jei dabar nori bendrauti, kodėl užuot leidus jiems tai daryti ir nuoširdžiai pasidžiaugus (ir ne dėl jų džiaugtis, o dėl savo vaikų, nes paprastai vaikai nori bendrauti su savo tėčiais), visvien reikia juos kaltinti ir pykti dėl praeities klaidų?  Juk tokiu elgesiu tik kuriat negatyvą ir pačios statot sieną tarp tų vyrų ir jūsų vaikų.

Labai saunu,kad tu sugebi tiek pozityvo izvelgti 4u.gif Na,bet o ka galvoti,kai visai neseniai norejo irodineti,jog yra nevaisingas,o stai dabar teviski jausmai doh.gif Aisku,nesakau,kad reikia ta bendravima drausti,bet iskarto puoseleti tusciu vilciu irgi schmoll.gif Jau geriau blaiviai zvelgti i situacija,negu po to skaudziai nusivilti ax.gif
As irgi nepriemiau tokio sprendimo tureti vaiku su VT.Kaip ir Skierkutei,"taip gavosi",o daryt aborto mano moralines normos neleidzia.Dabar dziaugiuosi,aisku,kad juodu daznai ir graziai bendrauja,bet man vistiek neuzsimirsta ko man pridirbes yra ir daznai apie ji kalbu su ironija(aisku,ne vaiko akivaizdoj),o pas Imelda viskas dar taip sviezia ax.gif
Papildyta:
Tiesa,nepasigyriau,kad ketvirtadieni isplaukiu i LT thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klasta @ 2012 10 22, 19:35)
blush2.gif , su dukra vyksi?
----
Suskius, ne kitaip.....

taip
----
drinks_cheers.gif

QUOTE(Mort @ 2012 10 22, 21:54)
Skierkute, Imelda bet gi tikrai kažkoks atsivertimų metas  blink.gif
----
o akvariumą turite? ar stiklainyje laikote? nes toks augintinis tiesiog pigiausiais tėveliui pasirodė   g.gif

kur jau ne irnesakyk.gif
-----
laugh.gif

QUOTE(annomis @ 2012 10 22, 22:41)
Skaitau, skaitau ir kilo tokios mintys.

taip, jie yra vaiku tevai, bet kodel jie nesielgia taip? tvarkoj, abejoja del tevystes, imk darykis ta dnr, pilna teise turi, tik kam issidirbinet?

niekas jiems netrukdo su vaikais matytis, bet kaip greit tas noras uzejo, taip greit ir praeis, matyt, o jei ne, tai bus labai saunu, vaikas tures pastovu teva.
tas ale teviskas prabudimas kol kas atrodo dirbtinas. pagaliau, jie gauna ko nusipelne, prie ko patys vede. lai jie stengias, o mes pasisaipykim tyliai, veliau gal tikrai pasidziaugsim, kad vaikai normalius tevus turi, ko ir linkiu.

QUOTE(<imelda> @ 2012 10 22, 23:59)
Tai taip ir gavosi,kad jis ekspromtu eme ir nupirko.

pamirso eksprontu akvariuma prigriebt tongue.gif

QUOTE(puuupi @ 2012 10 23, 00:20)
Va, pasigyriau  blush2.gif  biggrin.gif

optimiste laugh.gif

o siaip, saunuolis sunelis! 4u.gif

QUOTE(linausius @ 2012 10 23, 01:15)
Sekmes 4u.gif O kaip ten oras?Maciau H&M tokia megzta dailia balta suknele,pabandysiu nuoroda surast

ten apie 28 dabar.
aciu linausiau! 4u.gif

na ka, atradau keleta sviesesniu sukneliu, matavaus, fotkinau ir siunciau sesei ivertinti, neradau ne vienos, kad butu ''viskas! imu sita!'' maciau tikrai dailiu sukneliu, bet ne nesimatavau, nes kaina baisiai kandziojos, mama siule prisideti, atsisakiau ax.gif

ketinu pirkti sita, net paciai keista kad ji visai neblogai atrode ant manes, nes paprastai tokio stiliaus sukneles (uzdara iskirpte, be rankovyciu ir liemniu toje vietoje) man netinka g.gif nevelu, dar galit atkalbeti lotuliukas.gif
http://www.johnlewis...22/Product.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimukas84: 23 spalio 2012 - 00:12
QUOTE(annomis @ 2012 10 22, 21:41)
Juk tokiu elgesiu tik kuriat negatyvą ir pačios statot sieną tarp tų vyrų ir jūsų vaikų.

Būtų labai labai gerai, jei ir tie vyrai (neangelai, ką mes visos puikiai žinom) neskleistų to negatyvo, nestatytų tų sienų, o tėviškai ir gražiai bendrautų su vaikais.
Ir iš vis, kad žemėje būtų taika visur ir tarp visų 4u.gif

QUOTE(raimukas84 @ 2012 10 23, 01:09)

Neatkalbinėsiu, manau, atrodysi gražiai 4u.gif
Užsimaniau ir aš kokios naujos suknelės flirt.gif

puuupi, koks šaunus tavo berniukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 23 spalio 2012 - 07:17
QUOTE(annomis @ 2012 10 22, 21:41)
o kažkodėl visi komentarai ne džiugūs
----
  Na, nebendravo su savo vaikais  - tai nebendravo, ką padarysi, bet jei dabar nori bendrauti, kodėl užuot leidus jiems tai daryti ir nuoširdžiai pasidžiaugus (ir ne dėl jų džiaugtis, o dėl savo vaikų, nes paprastai vaikai nori bendrauti su savo tėčiais), visvien reikia juos kaltinti ir pykti dėl praeities klaidų?
------
  Juk tokiu elgesiu tik kuriat negatyvą ir pačios statot sieną tarp tų vyrų ir jūsų vaikų.

blush2.gif komentarai kandūs, nes paremtu patirtimi ir praktika....
-----
tik, kažkodėl toks nerealus noras atsiranda pries teisma...Arba tik per gimtadieni...Kažkodėl pamirštama, kad vaiko auginimas susideda ne vient tik iš kelių valandų pasimatymo.
------
Tingiu daugiau plėstis, nes , manau, praktiškai visos čia stengiames, kad tie mūsų vaikai matytų tuos "tėčius"..Taip, kad siena statoma tikrai ne mūsų rankomis...
QUOTE(PŪKITAS @ 2012 10 22, 22:43)
Pukitukas antra saviete namie su sloga ir kosuliu, be antibu manau ir si karta praslinksim 

verysad.gif
QUOTE(<imelda> @ 2012 10 22, 22:59)
[Nupirko ne todel,kad pigiausia,tiesiog pasakiau as jam,kad mergaitei labai patinka zuvytes,kad einam i kika visada paziureti i gyvunus. Tai taip ir gavosi,kad jis ekspromtu eme ir nupirko.

vėl Annomis apkaltins mane nesidžiaugimu, bet pvz. maniškei patinka katinai ir šunys, tai, ką gerumo įrodymas nupirkti jai gyvuną?
Manau, prieš tokius pirkinius, reikėtu bent pasitarti, nes visgi priežiūra bus ne vaiko, o mamos rupestis .

QUOTE(puuupi @ 2012 10 22, 23:20)
Niu jau tiek gyre mano vaika

thumbup.gif thumbup.gif , malačius žentas.....
QUOTE(raimukas84 @ 2012 10 23, 01:09)
ketinu pirkti sita,

thumbup.gif ,man patiko
Atsakyti
Oooo,kokios diskusijos.Man irgi sarkazmas lindo,paskaičiau Annomis mintis,norėjau pakeist nuomonę,bet nepakeičiau.... blush2.gif Savo atveju išsigąsčiau jei atsirastų T dabar.

Raimuk,imk.Imk.Daili.

Imelda,garino kuom?Hormonais ar tik fiziologiniu skysčiu?Ot pristojau. biggrin.gif

Puuupi,nepergyvenk,išaugs. hihihi.gif Iš draugių patirties sakau. Bet malačius tavo vaikis.Peduok jam.

Pūkita,laukiu naujienų fotki.Perduok Pūkitukui kad sveiktų kuo greičiau.

Linausiau,pavydžiu. cool.gif

Skierktute,būk stipri.
Atsakyti
Labas,
Upjora kai tik atvykom i ligonine tai dave (bijau nusisneket) bet berods adrenalinu inhaliuoti. Po to visas kita dienas - fiziologiniu tirpalu, o hormonu viena syki suleido. Ir tris dienas laseline state,skyscius,kad atsatyti,nes dama nei valge,nei gere,matomai gerklyte labai jai skaudejo,nes buvo ne tik,kad raudona,bet ir paberta.

O kas del ex atsivertimu ir tapimu gerieciais istikruju tingiu per daug issiplesti. Bet bent jau mano ex tai cia nei pirmas,nei antras ir net ne trecias toks atsivertimas. Ir visi jie buvo laikini. Todel nemanau,kad si karta ivyks kazkoks tai stebuklas. Aisku duok Dieve,kad klysciau,bet...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <imelda>: 23 spalio 2012 - 09:51
merginos, jau lagaminai supakuoti, kaukiu kol mama nuvez i autobusu stoti... parasysiu gal is uk, jei laiko turesiu, o gal Upjora mestels kokia zinute, juk susitiksim ane smile.gif sus ese atleksim, nes ji turi nuolaidu jusu akvariumui ar ka ten turit tongue.gif ruosiuosi daug fotkinti, tu man i az mestelk savo tel, kai busiu uk pasuksiu
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2012 10 23, 12:53)
merginos, jau lagaminai supakuoti, kaukiu kol mama nuvez i autobusu stoti... parasysiu gal is uk, jei laiko turesiu, o gal Upjora mestels kokia zinute, juk susitiksim ane smile.gif sus ese atleksim, nes ji turi nuolaidu jusu akvariumui ar ka ten turit tongue.gif ruosiuosi daug fotkinti, tu man i az mestelk savo tel, kai busiu uk pasuksiu

Gero skrydzio!!!
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 10 23, 08:50)
Labas,
Upjora kai tik atvykom i ligonine tai dave (bijau nusisneket) bet berods adrenalinu inhaliuoti. Po to visas kita dienas - fiziologiniu tirpalu, o hormonu viena syki suleido. Ir tris dienas laseline state,skyscius,kad atsatyti,nes dama nei valge,nei gere,matomai gerklyte labai jai skaudejo,nes buvo ne tik,kad raudona,bet ir paberta.

Aišku,ačiū.

Julioške,parašiau.

Sėdėjau ant sofos,atbėgo Staska,patapšnojo per galvą ir sako-Mummy you`re so clever boy. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Eilini sykį tingiu dirbti - reikia man ar implantų, ar injekcijos darbingumo doh.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 10 23, 10:36)
Man irgi sarkazmas lindo,paskaičiau Annomis mintis,norėjau pakeist nuomonę,bet nepakeičiau....  blush2.gif

Aš tai iš vis pagalvojau, kad paskutiniais metais tokia pesimistė pasidariau, tokia niekuo netikinti cray.gif Seniau buvau nepataisoma optimistė. Atsimenu net ex sakydavo, kad aš viską pro rožinius akinius matau. O dabar kartais net pati savęs nepažįstų, kad tiesiog niekuo netikiu ir nieko nesitikiu... Čia aš plačiąja prasme, ne tik apie vyrus ar santykius kalbu.
Dabar pagalvojau, gal kas galvą man pakeitė ph34r.gif

QUOTE(Upjora @ 2012 10 23, 15:54)
-Mummy you`re so clever boy.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif Fainuolė Staska
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 23 spalio 2012 - 15:18