Labuka
Saunuolis koks Pupiukas
Imeldaoho pokyciai

Norisi tiketi,kad nuosirdus,bet kazkaip

Gal su saviske issiskyre?

Na,bus matyt,tik linkiu tvirtybes,kad nesuskystum ir nenusileistum jam teisme,kas liecia alimentus ir kt.
Papildyta:
QUOTE(raimukas84 @ 2012 10 22, 08:18)
labas visoms!
Upjora, lagaminai tik guli nukelti nuo palepes, viskas, ne daigtelio juose
suknes neturiu. rudens sezonas seniausiai prasidejes, retenybe toks drabuzis, turiu dar pora dienu, uzsiimsiu nemegstama veikla - apsipirkimu.
lupa.... stadija-zaizdos. viliuos penktadieni pavyks uzmaskuoti.
Sekmes

O kaip ten oras?Maciau H&M tokia megzta dailia balta suknele,pabandysiu nuoroda surast
Papildyta:
http://www.hm.com/se...article=04925-D
sita,realybej graziau atrodo
Papildyta:
QUOTE(annomis @ 2012 10 22, 18:41)
Skaitau, skaitau ir kilo tokios mintys. Vienos vt pareiškė norą su vaiku bendraut, kitos, o kažkodėl visi komentarai ne džiugūs, o kažkokie pikti, pašiepiantys. Suprantu, kad tie vyrai nėra kažkokie angelai ir gal nesielgia taip, kaip, kad jūs norėtumėte, kad elgtųsi ir dėl to pykstate ant jų, tačiau juk jie yra jūsų vaikų tėvai ir matyt turi kažką savyje ir gero, jei jūs nusprendėte su šiais žmonėmis susilaukti vaikų. Na, nebendravo su savo vaikais - tai nebendravo, ką padarysi, bet jei dabar nori bendrauti, kodėl užuot leidus jiems tai daryti ir nuoširdžiai pasidžiaugus (ir ne dėl jų džiaugtis, o dėl savo vaikų, nes paprastai vaikai nori bendrauti su savo tėčiais), visvien reikia juos kaltinti ir pykti dėl praeities klaidų? Juk tokiu elgesiu tik kuriat negatyvą ir pačios statot sieną tarp tų vyrų ir jūsų vaikų.
Labai saunu,kad tu sugebi tiek pozityvo izvelgti

Na,bet o ka galvoti,kai visai neseniai norejo irodineti,jog yra nevaisingas,o stai dabar teviski jausmai

Aisku,nesakau,kad reikia ta bendravima drausti,bet iskarto puoseleti tusciu vilciu irgi

Jau geriau blaiviai zvelgti i situacija,negu po to skaudziai nusivilti
As irgi nepriemiau tokio sprendimo tureti vaiku su VT.Kaip ir Skierkutei,"taip gavosi",o daryt aborto mano moralines normos neleidzia.Dabar dziaugiuosi,aisku,kad juodu daznai ir graziai bendrauja,bet man vistiek neuzsimirsta ko man pridirbes yra ir daznai apie ji kalbu su ironija(aisku,ne vaiko akivaizdoj),o pas Imelda viskas dar taip sviezia
Papildyta:
Tiesa,nepasigyriau,kad ketvirtadieni isplaukiu i LT