Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 21

sveikos merginos

prasau patarimo 4u.gif

noriu indaplove ir kriaukle pakisti po stalvirsiu vienu bet nerandu indaplovei skirtos spinteles,o gal ten tik dedasi priekine plokste ir apacioj lentute? g.gif 4u.gif sorry jei pasirodysiu neismanele bet nesusigaudau unsure.gif

man reik 60 cm indaplove ir kriaukle sutalpinti i 1,40m 4u.gif
buciau dekinga uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(EmIeJu @ 2012 10 27, 13:17)
sveikos merginos

prasau patarimo  4u.gif

noriu indaplove ir kriaukle pakisti po stalvirsiu vienu bet nerandu indaplovei skirtos spinteles,o gal ten tik dedasi priekine plokste ir apacioj lentute?  g.gif  4u.gif sorry jei pasirodysiu neismanele bet nesusigaudau  unsure.gif

man reik 60 cm indaplove ir kriaukle sutalpinti i 1,40m  4u.gif
buciau dekinga uz patarimus  4u.gif

taip tik plokste dedasi, spinteliu indaplovem nebuna
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 10 27, 13:21)
taip tik plokste dedasi, spinteliu indaplovem nebuna

drinks_cheers.gif arba jei norit "spinteles", na, kad is priekio butu dureles(pas mus namuose tokia), tada jau reik pas baldininkus gamintis 4u.gif
Atsakyti
Patarkit, prašau, dėl virtuvės spintelių priekinių panelių. Noriu baltos virtuvės ir kad neatrodytų plastmasinė. Susidėliojau su RAMSJÖ, bet gal dar kokios yra, kur normaliai atrodo, nelabai aš ten susigaudau, turbūt reikia būt mačius gyvai...
Atsakyti
QUOTE(EmIeJu @ 2012 10 27, 13:17)
sveikos merginos

prasau patarimo  4u.gif

noriu indaplove ir kriaukle pakisti po stalvirsiu vienu bet nerandu indaplovei skirtos spinteles,o gal ten tik dedasi priekine plokste ir apacioj lentute?  g.gif  4u.gif sorry jei pasirodysiu neismanele bet nesusigaudau  unsure.gif

man reik 60 cm indaplove ir kriaukle sutalpinti i 1,40m  4u.gif
buciau dekinga uz patarimus  4u.gif

Det indaploves 60 cm spintele, tada 30 cm siaura atidaroma spintele-stalciukus http://www.ikea.com/...514/#/S79877375
Ir tada kriauklei 50 cm spintele
Atsakyti
Sveikos,
greiciausiai simta kartu apie tai diskutuota, bet gal atsakysite, ar perkant Kritter lovyte groteles reikia uzsisakyti atskirai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Deja Vu @ 2012 10 27, 23:49)
Sveikos,
greiciausiai simta kartu apie tai diskutuota, bet gal atsakysite, ar perkant Kritter lovyte groteles reikia uzsisakyti atskirai?  4u.gif

ne
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 10 27, 23:50)

Aciu 4u.gif o per kiek laiko mazdaug sulaukiate savo prekiu nuo uzsakymo dienos?
Atsakyti
QUOTE(Deja Vu @ 2012 10 28, 14:38)
Aciu  4u.gif o per kiek laiko mazdaug sulaukiate savo prekiu nuo uzsakymo dienos?

na tai ziurint per koki vezeja uzsisakote ir kada tas vezjas vaziuoja.
Atsakyti
aciu uz patarimus 4u.gif

vakar susiradau netycia ta projektavimo programele,bandziau kazka ten iveikti pasidariau bet issaugot nemokejau ir dingo sad.gif ir vel nerandu kur ta programele yra,lyg atsisiunciau kazka kazkur bet nerandu
gal padetumete?

p.s. nei lenkiskai nei angliskai nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(EmIeJu @ 2012 10 28, 20:20)
aciu uz patarimus  4u.gif
vakar susiradau netycia ta projektavimo programele,bandziau kazka ten iveikti pasidariau bet issaugot nemokejau ir dingo sad.gif ir vel nerandu kur ta programele yra,lyg atsisiunciau kazka kazkur bet nerandu
gal padetumete?

p.s. nei lenkiskai nei angliskai nemoku  blush2.gif

Visi planeriai yra čia, pasirinkite, kurio reikia 4u.gif
Jeigu tikrai išsisaugojote, tai kai atidarysite planerį, viršuje bus žodis "Otworz", ten duos pasirinkti jūsų išsaugotus ankstesnius projektus (į kompą atskirai neduoda išsaugoti).
Aš atradau būdą, kaip išsaugoti kompe - spaudžiu "Drukuj" (Spausdinti), bet kadangi printerio neturiu, tai spaudžiu "OK" ir pasirenku, kad išsaugotų spausdinimo dokumentus PDF formate. Bet pas mane Mac'as, net nežinau, ar Windows'ai leidžia taip padaryti unsure.gif
Atsakyti
Nu surinkom Expedit..aisku as vis dar apraudu, kad nenusipirkau savo laiku Traby, nes nepalyginti kokybe..ale talpu bigsmile.gif
Tik atrodo as per daug stalciu uzsisakiau i Expedit doh.gif turiu 3 atliekamus baltus, ale jauciu reiks skambinti berniukams, kad priduotu atgal i Jankius unsure.gif
Atsakyti