Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 21

QUOTE(*ABC* @ 2012 11 28, 22:29)
Na, reikės užsisakti, gal tas dangtelis galėtų būti ne juodas, bet nieko smile.gif
Šitas šiandien gavau  thumbup.gif Aš jas šiek tiek riebesnes įsivaizdavau, bet vis tiek labai labai  wub.gif
Dar FEJKA eglutė atkeliavo  wub.gif  Man tie dirbtiniai dalykai nelabai, bet sūnui buvo didesnis džiaugsmas, nei kinderį gaut, sakė bus didelės eglės vaikas  doh.gif  lotuliukas.gif 
Gaila, kad dar ne visas prekytes gavau, bet vis tiek labai džiaugiuosi smile.gif
Einu dar ARSTID lempukų pakuot  ax.gif
Tiesa, Yngaren dozatorius nemažas ir labai labai visiems patiko. Ir buteliukai wub.gif tik, ką su purkštuku daryt žinau, o va ką su kitais - kol kas nesugalvoju  biggrin.gif

Papildyta:

Šita?
http://www.ikea.com/...uery=102.255.89

Ir kiek mazdauga kainavo visi sie gerumai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akvilchikas @ 2012 11 29, 15:27)
Ir kiek mazdauga kainavo visi sie gerumai? blush2.gif

Sudekit kainas, nurodytas zlotais, ir gausit wink.gif Ziurint per koki tarpininka, bet dazniausiai zlotas=litui
Atsakyti
QUOTE(Medulis @ 2012 11 29, 12:41)
ir gal kas turi vaikiska hamaka kur ant lubu kabinasi - tai iki kokio amziaus butu naudojamas?
http://www.ikea.com/...ucts/S19809351/

Na, jei atlaiko 100 kg, tai turbut numatyta, kad Rimtas vaikas turi buti g.gif
Ilgokai uztenka.
user posted image
Pavyzdys 2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atige: 29 lapkričio 2012 - 15:28
QUOTE(Ga-aP @ 2012 11 29, 16:03)
Sudekit kainas, nurodytas zlotais, ir gausit wink.gif Ziurint per koki tarpininka, bet dazniausiai zlotas=litui

Aisku, tai kai kurios prekes ne ka pigiau g.gif Maniau, kad zlotas*litas+ procentas tiekejui...Aciu uz info, Ga-aP mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, pribrendo reikalas isirengt darbo kambari.

Gal kuri turit sita stala, kaip atsliepimai? ax.gif
http://www.ikea.com/...uery=301.036.76
beje, pasidalinsiu foto, kaip atrodo musu namuose hemnes komoda, as lb ja patenkinta thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liniuxxx: 29 lapkričio 2012 - 17:16
QUOTE(Liniuxxx @ 2012 11 29, 16:45)
beje, pasidalinsiu foto, kaip atrodo musu namuose hemnes komoda, as lb ja patenkinta thumbup.gif

Labai gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*ABC* @ 2012 11 28, 22:29)
Šitas šiandien gavau  thumbup.gif Aš jas šiek tiek riebesnes įsivaizdavau, bet vis tiek labai labai  wub.gif

As jas irgi riebias isivaizduoju... galima realia nuotrauka? smile.gif

QUOTE(Avėja @ 2012 11 29, 11:21)
Kažin kaip jie laiko? Kokį svorį atlaiko?

Gerai sie laiko, prisesti galima. Geriausiai laiko sundvik. Blogiausiai latt, ant siu kedziu suaugusiam geriau nesesti.

QUOTE(Ga-aP @ 2012 11 29, 14:06)
Tas hamakas, man atrodo, ir suaugusi lengvai atlaikytu, jei gerai prie lubu pritvirtintas  g.gif

Jei tik suauges i ji ilistu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 11 29, 19:18)
As jas irgi riebias isivaizduoju... galima realia nuotrauka?  smile.gif

user posted image
Čia gal didesnė nuotrauka bus Pirmą kartą bandžiau įkelt per čia blush2.gif
Tik nekreipkit dėmesio į eglutės vietą, fotkinau "ant greičio", kad parodyt draugei smile.gif Eglutė keliaus į kitą vietą, o paukštukai ten irgi netupės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ABC*: 29 lapkričio 2012 - 19:40
QUOTE(*ABC* @ 2012 11 29, 20:29)
Pirmą kartą bandžiau įkelt per čia  blush2.gif
Tik nekreipkit dėmesio į eglutės vietą, fotkinau "ant greičio", kad parodyt draugei smile.gif Eglutė keliaus į kitą vietą, o paukštukai ten irgi netupės.

Tai kad cia visai pavalgiusios sniegenos biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 11 29, 20:32)
Tai kad cia visai pavalgiusios sniegenos  biggrin.gif  thumbup.gif

Aš ir nesakiau, kad alkanos tongue.gif hihihi.gif Na, man atrodė, kad didesnės jos bus, o šiaip, tai pilveliai tikrai prikimšti biggrin.gif Man jos labai mielos wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *ABC*: 29 lapkričio 2012 - 20:41
Labas vakaras smile.gif

Gal kuri realiai čiupinejot audini CECILIA ?
va toki : http://www.ikea.com/...ducts/20153983/
Nesuprantu, raso kad yra ivairiu variantu, tai jei uzsakysiu toki koks parodytas internete, tai galiu gauti visai kitoki, su kitokiu piešiniu ? Galvoju ji panaudoti romanetei, kazin ar audinys neperskystas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitalijaxx: 29 lapkričio 2012 - 21:09
QUOTE(eufrozina @ 2012 11 29, 17:39)
Labai gražu wub.gif

Pritariu 100 proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaivaj: 29 lapkričio 2012 - 21:40