sveiki, pirma karta pirkau is Ikea per Kšištof Import&Export, idomu per kiek laiko mazdaug pristato prekes i kitus miestus. Saskaitoje raso, kad artimiausias prekiu pristatymas 11/27, bet siandien nesulaukiau, o labai nekantru
Gal kas turit kurį nors iš šių dviejų česnakų spaustukų ?
Vat, pasirodo, neturiu, o reikalingas visgi
Ar vertas bent vienas ar ieškoti kažko panašaus "Maximose"?
Vat, pasirodo, neturiu, o reikalingas visgi
Ar vertas bent vienas ar ieškoti kažko panašaus "Maximose"?
QUOTE(~Beauty~ @ 2012 11 27, 17:11)
Gal kas turit kurį nors iš
as turi pirmaji, labai labai patenkinta, kiek pirkau lietuviski tai visi issiskesdavo (isskyrus ta tarybini), o sitas maniskis tai super. man patinka kad jis issiardo ir galima isplauti. Tiesa ta antraji irgi merginos gyre, tik jo indaploveje plauti negalima. isviso man 365+ serija labai patinka, viskas patikima. kainos ir kokybes santykis tikrai geras.
QUOTE(Vilhelmina @ 2012 11 27, 16:10)
viskas normaliai su ta aspelund pakuote. as ta spinta sau i kaima pirkausi, tai su nissan micra ramiausiai nusiveziau 150km uz vilniaus. tai i kokia didesne massina tikrai tilps
o kaip kokybe? ar labai popierine??? kas po durelem slepiasi??? ty kiek kabyklu kiek lentynu?
QUOTE(Forgete @ 2012 11 27, 18:18)
as turi pirmaji, labai labai patenkinta, kiek pirkau lietuviski tai visi issiskesdavo (isskyrus ta tarybini), o sitas maniskis tai super. man patinka kad jis issiardo ir galima isplauti. Tiesa ta antraji irgi merginos gyre, tik jo indaploveje plauti negalima. isviso man 365+ serija labai patinka, viskas patikima. kainos ir kokybes santykis tikrai geras.
http://www.ikea.com/...PE304630_S4.JPG[/img]
http://www.ikea.com/...PE304630_S4.JPG[/img]
Aciuks puiki dovanele kaledoms
QUOTE(Hennessy @ 2012 11 27, 14:24)
Pagal viską turi tilpti, tik nelengvas daikčiukas
QUOTE(Cobre @ 2012 11 27, 17:41)
Na ir man ne taip susirode, tai pasikuiciau internete. Tikrai pakuotes ismatavimai neteisingi.
QUOTE(Vilhelmina @ 2012 11 27, 17:10)
viskas normaliai su ta aspelund pakuote. as ta spinta sau i kaima pirkausi, tai su nissan micra ramiausiai nusiveziau 150km uz vilniaus. tai i kokia didesne massina tikrai tilps
aciu merginos...na jei butu vasara ir ne 7val kelio i viena puse tai ir as galvos nesukciau del ismatavimu... mums laisvai telpa 180 ipakavimas- tai reiks kazkaip ar priekine sedyne lenkti,ar skersai deti -nu gal tilpsim
QUOTE(akvilyte @ 2012 11 27, 18:21)
o kaip kokybe? ar labai popierine??? kas po durelem slepiasi??? ty kiek kabyklu kiek lentynu?
po durelem stai kas:
http://makkeboome.fi.../photo06941.jpg
kiek skaiciau, tai nesuper kokybe- bet man i palepe reikia- tai sueis
QUOTE(Alchemie @ 2012 11 27, 14:28)
stalas labai geros kokybes, pirkom tik didesni, reguliuojasi koju aukstis
del spinteles negaliu nieko pasakyti, nes neturim
del spinteles negaliu nieko pasakyti, nes neturim
aciu na ziuriu stalui garantija 10metu- tai turetu buti tikrai ne popierinis.. o spinteles mazasis uzsimane, nes su kodiniu uzraktu
Papildyta:
merginos, zinau,kad jau simta kartu apkalbeta- bet kai tiksliai nereikejo, tai ir nesusikonspektavau galvoj kaip yra su apmokejimu ikejoj- kaip geriausiai moketi- kortele? grynais? kur geriau keistis grynus? ir ka keisti-LT, EUR, USD? Ka gero galima gauti su ta family kortele? tik nuolaidas pazymetoms prekems, ar visoms kazkokia nuolaida gaunasi? is anksto labai aciu visoms kurios atsakys
QUOTE(akvilyte @ 2012 11 27, 19:21)
na kokybe pagal kaina. bet as kitokios ir nesitikejau. man vasarines spintos reikejo sodyboj. lengviem drabuzia susikabint, kai ten bunam. siaip tai spinta gana popierine, tvirtinom prie sienos kad nepargriutu. kailinius ar sunkius daiktus det i ja bijociau . uz dureliu -- viena lentyna ir vienas vamzdis pakabinimui. mes dar pirkom deze daiktam susidet. kaip kazkas jau minejo, aspelundo komodos atrodo tvirtesnes-- as irgi dvieju stalciu pirkau. tai puikiai laiko.
QUOTE(Forgete @ 2012 11 27, 17:18)
isviso man 365+ serija labai patinka, viskas patikima. kainos ir kokybes santykis tikrai geras.
O kaip šitie naudojasi? Man atrodo, Jūs turit
INDELIAI
MALŪNELIS
Ir dar klausimukas...
Kažin ar tilptų FEJKA mažoji eglutė į ŠITĄ daiktą Nu, čia sumąsčiau tik galvoju ar ne per aukštas jis
QUOTE(*ABC* @ 2012 11 27, 21:04)
O kaip šitie naudojasi? Man atrodo, Jūs turit
INDELIAI
MALŪNELIS
Ir dar klausimukas...
Kažin ar tilptų FEJKA mažoji eglutė į ŠITĄ daiktą Nu, čia sumąsčiau tik galvoju ar ne per aukštas jis
INDELIAI
MALŪNELIS
Ir dar klausimukas...
indeliu as neturiu, o maluneli kaimyne pirko, tai as pas ja uzklausiu kaip jai tas malunas. I ta balta as irgi galvojau kisti fejka, bet pernai buvo nuotraukos tai jis toks aukstokas ir apatines sakos i virsu lenkiasi. Nezinau man nepasirode labai graziai ir po siai dienai galvoju i ka cia ta fejka graziai istacius
QUOTE(Forgete @ 2012 11 27, 21:08)
indeliu as neturiu, o maluneli kaimyne pirko, tai as pas ja uzklausiu kaip jai tas malunas. I ta balta as irgi galvojau kisti fejka, bet pernai buvo nuotraukos tai jis toks aukstokas ir apatines sakos i virsu lenkiasi. Nezinau man nepasirode labai graziai ir po siai dienai galvoju i ka cia ta fejka graziai istacius
Ai, tai gal interneto platybėse tuos indukus maciau
O už fejka - ačiū Turbūt reikės kokiais rankdarbiais užsiimti Gal šiaip į koki gražų Kalėdinį vazonėlį galima įdėti (lyg šiandien Maxėj mačiau tokių geltonų blizgančių, bet irgi nepamenu ) arba apsukt kokį audinį Eglutė graži, bet tas juodas vazonėlis man nelabai patinka
QUOTE(*ABC* @ 2012 11 27, 21:44)
Ai, tai gal interneto platybėse tuos indukus maciau
Tikrai-tikrai tuos indukus kažkas pirko čia neseniai, nes pasigyrė, ir aš užsimaniau jų