O kaip tokios vaikų spintos? Gal kas turit? Ir būtent tokios va plokštės?
Ar gyvai neatrodo ta plokštė labai jau tokia "fanerinė"? Kaip spalva?
QUOTE(braškytė @ 2012 11 26, 18:46)
Gal galėtumėte parašyti kokios spalvos yra Jūsų Bjursta stalai: brazowoczarny ar brazowy? Ačiū labai už atsakymą.
Taip-taip, mano stalas irgi brazowoczarny
Pirkome prie Venge virtuvės, bet nepataikėm,reikėjo imti brazowy
Bet dabar visiškai nesigailiu, nes kitus baldus derinu prie stalo, o brazowoczarny spalvos Ikėjoje daug didesnis pasirinkimas, tad man tik į naudą gavosi
Prie išskleisto stalo laisvai telpa 6 kėdės. Galima šiaip bei taip 8 sugrūsti. Mes įsigudrinam prie šio stalo pasodinti 12 žmonių (bet tuomet statom prie kampinės sofos, ten daugiau žmonių galima susodinti ).
Forgete, man tai laaabai viskas gražu Tik gal šaldytuvų per daug, ne?
Labai super pas tave baltos kėdės atrodo, net pagalvojau, kad gal ir pas mane įsipaišys kaip nors
QUOTE(Hennessy @ 2012 11 26, 19:29)
Forgete, man tai laaabai viskas gražu Tik gal šaldytuvų per daug, ne?
Labai super pas tave baltos kėdės atrodo, net pagalvojau, kad gal ir pas mane įsipaišys kaip nors
aha turiu cielus du nieko ryt jau atvaziuos meistrukai gal sudes pagaliau, laukiu nesulaukiu. Man va irgi patinka ikea tuo , kad jei perki stala brazowoczarny ir kedes brazowoczarny tai spalvos tikrai atitiks, taip su visais kitais ikea baldais. o pas mus jei perki riesuta, tai kitur tas riesutas jau visai kitoks dabar irgi kaip jus viska brazowoczarny destom
QUOTE(braškytė @ 2012 11 26, 19:27)
O kaip tokios vaikų spintos? Gal kas turit? Ir būtent tokios va plokštės?
http://www.ikea.com/...PE299399_S4.JPG
http://www.ikea.com/...PE299596_S4.JPG
http://www.ikea.com/...PE299399_S4.JPG
http://www.ikea.com/...PE299596_S4.JPG
Mūsų viena narė čia būtent šitą modelį turi, tai buvo labai patenkinta, kiek rašė. O ir nuotraukas dėjo (tik neatsimenu, ar yra albumuke, gal užeikite, prisijungimo duomenys pirmame psl.), labai gražu buvo
Aš irgi imsiu Stuva savo mažei, tik su kitais fasadais
Papildyta:
Visgi matau, kad nėra albume.. Bet gal atsilieps AnAngel, parašys, kaip sekasi jos Stuva naudoti
QUOTE(Sauluciux @ 2012 11 26, 19:44)
Gal kas pirkote sy daikciuka? nesuprantu, ar jis kazkaip prisiklijuoja prie kilimo apacios ir viskas?
kilimukas
kilimukas
Turiu
Jis pats yra toks kaip guminis. Prie kilimo neprisiklijuoja, tiesiog kilimas ant viršaus guli. Bet kadangi guma, tai ir neslankioja niekas. Pas mus laminatas, kilimėliai prie lovos tiesiog plaukiojo per visą kambarį. Dabar guli savo vietoje
QUOTE(Hennessy @ 2012 11 26, 19:29)
*Taip-taip, mano stalas irgi brazowoczarny
*Labai super pas tave baltos kėdės atrodo, net pagalvojau, kad gal ir pas mane įsipaišys kaip nors
*Labai super pas tave baltos kėdės atrodo, net pagalvojau, kad gal ir pas mane įsipaišys kaip nors
o tai cia nuotraukoj pas jus venge? Nes tas bariukas tai labiau i tamsu riesuta nesa Labai aciu, kad idejot foto Nes jei prie jusu venges stalas per tamsus, tai prie musu riesuto ryskiai reiks jamti brazovy Nes venge jau juk tamsiausia bent pas mus LT is ploksciu.
Jums irgi tiks baltos kedes, juk stalvirsis baltas, ar as klystu ?
QUOTE(Hennessy @ 2012 11 26, 19:49)
Turiu
Jis pats yra toks kaip guminis. Prie kilimo neprisiklijuoja, tiesiog kilimas ant viršaus guli. Bet kadangi guma, tai ir neslankioja niekas. Pas mus laminatas, kilimėliai prie lovos tiesiog plaukiojo per visą kambarį. Dabar guli savo vietoje
O kaip jis parsiduoda - metrais? Kaip man ji pirkti, jei pas mane Hampen kilimas 133*195, kokio dydzio ?
Beje, griztant prie kalbos apie stalcius tuos skyletus,( kargo krepsius) Tai db senukuose akcija - visas 4stalciu blokas su stovu - 79,90lt
Ar teisingai supratau kad šiti ratukai nebraižo grindų?
Matau brangesnės kėdės su jais ir yra...
Nes turiu kas tuos patiesimus pasiima ir pasideda kur patinka... D
http://www.ikea.com/...ducts/35093200/
Matau brangesnės kėdės su jais ir yra...
Nes turiu kas tuos patiesimus pasiima ir pasideda kur patinka... D
http://www.ikea.com/...ducts/35093200/
QUOTE(Rokile @ 2012 11 26, 20:28)
o tai cia nuotraukoj pas jus venge? Nes tas bariukas tai labiau i tamsu riesuta nesa Labai aciu, kad idejot foto Nes jei prie jusu venges stalas per tamsus, tai prie musu riesuto ryskiai reiks jamti brazovy Nes venge jau juk tamsiausia bent pas mus LT is ploksciu.
O kaip jis parsiduoda - metrais? Kaip man ji pirkti, jei pas mane Hampen kilimas 133*195, kokio dydzio ?
Beje, griztant prie kalbos apie stalcius tuos skyletus,( kargo krepsius) Tai db senukuose akcija - visas 4stalciu blokas su stovu - 79,90lt
Ten šonas yra laminuotas, dėl to labai gerai atspindi šviesą (nors gal laminato plokščių kita atspalvių gradacija, aš kažkaip nesigilinau). Realiai tai tos pačios spalvos, kaip ir fasadai, tik kad laminatas (biškutį pataupėme ant nugarėlių ). O fasadai yra ąžuoliniai, tai jie tikrai venge, nors pas mus Lietuvoje teko matyti kelis venge atspalvius, tai velnias žino, kuris yra tikrasis Žodžiu, čia buvo tamsiausias variantas, iš tamsiai rudų Bet stalas tikrai daug tamsesnis (virtuvės tokios nebūčiau pirkusi), tai jeigu pas jus virtuvė maždaug tokio atspalvio, kaip pas mane, ar netgi kiek šviesesnė (pvz., kaip tas mano laminuotas šonas nuotraukoje), tai imkite brazowy.
Pas mane praktiškai atvira erdvė, bet virtuvė yra pati sau, o stalas stovi erkeryje, tai dėl to man spalvų skirtumas nesutrukdė, nes erkeris pereina į svetainę, o ten jau baldai tokios spalvos, kaip ir stalas O stalviršis nebaltas virtuvėje, toks kreminis, sofa ir kėdės prie stalo irgi dramblio kaulo spalvos, kėdės tai net kažkiek į gelsvumą, dėl to aš tos baltos kėdės ir prisibijau Nors, sakau, lubos tai baltos, langų rėmai irgi, svetainėje baltos lempos - tai prie jų nebent priderinti Bet va sako, kad deficitas baltos kėdės
Dėl tų kilimėlių - Ikėjoje jie parduodami konkrečių išmatavimų (berods du variantai yra), tai arba tinka, arba ne O va Senukuose yra tokių irgi, tai ten metrais, galima paprašyti, kad atkirptų, kiek reikia. Tik aš dabar žiūriu, kad kai aš pirkau Ikėjoje juos, tai buvo kitų išmatavimų, nei dabar, nes mano kilimėliai yra 140x70 cm, tai tas guminis kilimukas kiek siauresnis ir trumpesnis, gal 120x60 ar kažkas tokio, o dabar 200 cm ir 235 cm ilgio jie
QUOTE(Hennessy @ 2012 11 26, 21:12)
Ten šonas yra laminuotas, dėl to labai gerai atspindi šviesą (nors gal laminato plokščių kita atspalvių gradacija, aš kažkaip nesigilinau). Realiai tai tos pačios spalvos, kaip ir fasadai, tik kad laminatas (biškutį pataupėme ant nugarėlių ). O fasadai yra ąžuoliniai, tai jie tikrai venge, nors pas mus Lietuvoje teko matyti kelis venge atspalvius, tai velnias žino, kuris yra tikrasis Žodžiu, čia buvo tamsiausias variantas, iš tamsiai rudų Bet stalas tikrai daug tamsesnis (virtuvės tokios nebūčiau pirkusi), tai jeigu pas jus virtuvė maždaug tokio atspalvio, kaip pas mane, ar netgi kiek šviesesnė (pvz., kaip tas mano laminuotas šonas nuotraukoje), tai imkite brazowy.
Pas mane praktiškai atvira erdvė, bet virtuvė yra pati sau, o stalas stovi erkeryje, tai dėl to man spalvų skirtumas nesutrukdė, nes erkeris pereina į svetainę, o ten jau baldai tokios spalvos, kaip ir stalas O stalviršis nebaltas virtuvėje, toks kreminis, sofa ir kėdės prie stalo irgi dramblio kaulo spalvos, kėdės tai net kažkiek į gelsvumą, dėl to aš tos baltos kėdės ir prisibijau Nors, sakau, lubos tai baltos, langų rėmai irgi, svetainėje baltos lempos - tai prie jų nebent priderinti Bet va sako, kad deficitas baltos kėdės
Dėl tų kilimėlių - Ikėjoje jie parduodami konkrečių išmatavimų (berods du variantai yra), tai arba tinka, arba ne O va Senukuose yra tokių irgi, tai ten metrais, galima paprašyti, kad atkirptų, kiek reikia. Tik aš dabar žiūriu, kad kai aš pirkau Ikėjoje juos, tai buvo kitų išmatavimų, nei dabar, nes mano kilimėliai yra 140x70 cm, tai tas guminis kilimukas kiek siauresnis ir trumpesnis, gal 120x60 ar kažkas tokio, o dabar 200 cm ir 235 cm ilgio jie
Aciu, kad nepatingejot tiek surasyti. Stalas itrauktas ir pirkiniu sarasa, tik va su kedem tai biesas zino Kaip reiks suderint. Be to juk nepasedesi, nepaziuresi, patogi ar ne, o mes virtuvej nemazai laiko praleidziam. Kazin dar kaip pasirinkimas prie brazovany stalo bus
Reiks vaziuot i senuku, nes kai jau bus baldai, reiks ir kilimuka tiesti, o kad jis slydines - tai faktas.
Va ratukai irgi mane sudomino Mums reikes ant stalo, kuris vazines, sakau, gal tiks
QUOTE(Rokile @ 2012 11 26, 22:01)
Aciu, kad nepatingejot tiek surasyti. Stalas itrauktas ir pirkiniu sarasa, tik va su kedem tai biesas zino Kaip reiks suderint. Be to juk nepasedesi, nepaziuresi, patogi ar ne, o mes virtuvej nemazai laiko praleidziam. Kazin dar kaip pasirinkimas prie brazovany stalo bus
Reiks vaziuot i senuku, nes kai jau bus baldai, reiks ir kilimuka tiesti, o kad jis slydines - tai faktas.
Va ratukai irgi mane sudomino Mums reikes ant stalo, kuris vazines, sakau, gal tiks
turesi pas vilnietes i svecius prasytis kad kedes pasimatuot
renren,
gal dar tušti baldeliai, todėl atrodo lyg nestabilūs
Forgete, labai gražu jūsų kampukyje
Hennessy, graži virtuvė
gal dar tušti baldeliai, todėl atrodo lyg nestabilūs
Forgete, labai gražu jūsų kampukyje
Hennessy, graži virtuvė