QUOTE(grmarti @ 2012 10 23, 13:23)
Labai gražu
Pastebėjau, kad nemažai naudojama ikejos baldų yra baltos spalvos (čia kalbu ne tik apie šį interjerą), geriau atrodo?
Kadangi tai yra dazyta, tai baltus ar juodus baldus lengviau pritaikyti namie nei kad zalius ar melynus
QUOTE(gitulia @ 2012 10 23, 13:29)
Ar yra kas uzsisakineja ikea prekes is kitu LT miestu, ne Vilnius, Kaunas, Klaipeda?
Kaip su pristatymu? Vieno vezejo psl skaiciuokle man skaiciuoja dviguba kaina - jei prekiu perku uz 400 lt, tai su pristatymu 800
Ar jie nesiuncia per kurjerius?
Uzklausiau el. pastu, tai bakstelejo pirksu i skaiciuokle, o pagal skaiciuokles kainas man jau ir i individualiai gaminamu baldu kainas panasios gaunasi
QUOTE(saule @ 2012 10 24, 14:16)
Prašau patarimo dėl čiužinuko. Renkuosi Kritter lovytei.
Šito turbūt nerekomenduotumėt? Jis su bonell tipo spyruoklėm?:
http://www.ikea.com/...ducts/20155086/
As butent sita vyssa vinka ir rekomenduociau. Toki turim, jokiu priekaistu. O kas gali buti blogai su juom? Mano manymu, neverta pirkti brangesnio, nes vaikai greit lovytes issauga.
QUOTE(lugne @ 2012 10 25, 10:06)
Ar kas nors bandėte virtuvę dėliotis su planeriu? Nu niekaip man jo neatidaro. Vakar pusdienį krovė, vis rašo "plaukit...." bet toks vaizdas, kad niekas nevyksta...
Is vieno kompo ir man niekaip neatidare, kazkas buvo blogai su nustatymais, taip ir neissiaiskinau, kas. Bet jokia narsykle netiko
QUOTE(motce @ 2012 10 25, 10:12)
As deliojau virtuve, normaliai man gavos,
bet kaina gavos didesne nei lt arba kazko nemoku
Ka jus turite minty? Kaina priklauso nuo to, ka jus pasirenkate.
QUOTE(Hennessy @ 2012 10 25, 10:19)
O, ačiū labai, dar savaitę reikės išlaukti, vadinasi... Mėnesį aš jau laukiu
Smulkmenos, neskubu, nu bet...
Idomu, jei pas Jurga 12 proc, o zloto kursas 0.85( pagal Olego skaiciuokle, ne banke ziurejau), tai kiek jus sutaupote pvz nuo 100lt? Man atrodo, kad cia ne daug gaunasi, ar as klystu? Nes jei del desimt litu, tai neverta stresintis