Įkraunama...
Įkraunama...

IKEA Nr. 21

QUOTE(Hennessy @ 2012 10 25, 10:19)

O, ačiū labai, dar savaitę reikės išlaukti, vadinasi... Mėnesį aš jau laukiu  verysad.gif  Smulkmenos, neskubu, nu bet...  ax.gif

aha as irgi laukiu, nors pas mane ne smulkmenos, bet jau labai nekantrauju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 10 25, 10:54)
aha as irgi laukiu, nors pas mane ne smulkmenos, bet jau labai nekantrauju smile.gif

O jūs BESTA jau laukiate, ane? bigsmile.gif
Kaip noriu ir aš, bet kad kitų dabar yra išlaidų doh.gif doh.gif doh.gif

AnAngel, Ikeamarket vienu momentu lyg rašė, jog užsakymams virš 1000 lt mažesnį procentą taiko, bet kad dabar neberandu jų tinklapyje bigsmile.gif Negi susapnavau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 10 25, 11:03)
O jūs BESTA jau laukiate, ane?  bigsmile.gif
Kaip noriu ir aš, bet kad kitų dabar yra išlaidų  doh.gif  doh.gif  doh.gif

AnAngel, Ikeamarket vienu momentu lyg rašė, jog užsakymams virš 1000 lt mažesnį procentą taiko, bet kad dabar neberandu jų tinklapyje  bigsmile.gif  Negi susapnavau  g.gif

aha laukiu BESTA rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2012 10 24, 13:48)
baltas virtuvinis stalas irgi is ikea?

taip 4u.gif

http://www.ikea.com/...ducts/70221423/
Atsakyti
QUOTE(grmarti @ 2012 10 23, 13:23)
Labai gražu wub.gif

Pastebėjau, kad nemažai naudojama ikejos baldų yra baltos spalvos (čia kalbu ne tik apie šį interjerą), geriau atrodo? g.gif

Kadangi tai yra dazyta, tai baltus ar juodus baldus lengviau pritaikyti namie nei kad zalius ar melynus smile.gif

QUOTE(gitulia @ 2012 10 23, 13:29)
Ar yra kas uzsisakineja ikea prekes is kitu LT miestu, ne Vilnius, Kaunas, Klaipeda?  4u.gif
Kaip su pristatymu? Vieno vezejo psl skaiciuokle man skaiciuoja dviguba kaina - jei prekiu perku uz 400 lt, tai su pristatymu 800  doh.gif Ar jie nesiuncia per kurjerius?  g.gif  Uzklausiau el. pastu, tai bakstelejo pirksu i skaiciuokle, o pagal skaiciuokles kainas man jau ir i individualiai gaminamu baldu kainas panasios gaunasi  g.gif

QUOTE(saule @ 2012 10 24, 14:16)
Prašau patarimo dėl čiužinuko. Renkuosi Kritter lovytei.
Šito turbūt nerekomenduotumėt? Jis su bonell tipo spyruoklėm?: http://www.ikea.com/...ducts/20155086/

As butent sita vyssa vinka ir rekomenduociau. Toki turim, jokiu priekaistu. O kas gali buti blogai su juom? Mano manymu, neverta pirkti brangesnio, nes vaikai greit lovytes issauga.

QUOTE(lugne @ 2012 10 25, 10:06)
Ar kas nors bandėte virtuvę dėliotis su planeriu? Nu niekaip man jo neatidaro. Vakar pusdienį krovė, vis rašo "plaukit...." bet toks vaizdas, kad niekas nevyksta...

Is vieno kompo ir man niekaip neatidare, kazkas buvo blogai su nustatymais, taip ir neissiaiskinau, kas. Bet jokia narsykle netiko

QUOTE(motce @ 2012 10 25, 10:12)
As deliojau virtuve, normaliai man gavos, bet kaina gavos didesne nei lt g.gif  arba kazko nemoku  blush2.gif

Ka jus turite minty? Kaina priklauso nuo to, ka jus pasirenkate.

QUOTE(Hennessy @ 2012 10 25, 10:19)
O, ačiū labai, dar savaitę reikės išlaukti, vadinasi... Mėnesį aš jau laukiu  verysad.gif  Smulkmenos, neskubu, nu bet...  ax.gif

Idomu, jei pas Jurga 12 proc, o zloto kursas 0.85( pagal Olego skaiciuokle, ne banke ziurejau), tai kiek jus sutaupote pvz nuo 100lt? Man atrodo, kad cia ne daug gaunasi, ar as klystu? Nes jei del desimt litu, tai neverta stresintis
Atsakyti
QUOTE(meile_G @ 2012 10 25, 11:30)

As butent sita vyssa vinka ir rekomenduociau. Toki turim, jokiu priekaistu. O kas gali buti blogai su juom? Mano manymu, neverta pirkti brangesnio, nes vaikai greit lovytes issauga.

1,70 tai cia ne taip ir greitai
Atsakyti
QUOTE(Hennessy @ 2012 10 25, 10:10)
Mergos, kokių žinių iš Jurgos girdėti? Taip supratau, kad šią savaitę nebevažiuos? O kada?

vajej, negasdinkit blink.gif man turi viena dovana parvezti, kt savaitgaliui jau reiks unsure.gif

QUOTE(Forgete @ 2012 10 25, 10:14)
rase kad vaziuos 30 ar 31  4u.gif

Forgete, o tai kada tiketina, jog isvezios? Kaip manai, galiu tiketis, jog 11 03 turesiu viska? Nuplauks man dovana doh.gif unsure.gif

QUOTE(AnAngel @ 2012 10 25, 10:49)
Buvau pametusi tema, jau issigandau jog neliko... sad.gif
Mergaites, o tai ka neliko nei vieno vezejo kuris veztu uz 10 proc. lyg tai Olegas vezdavo jeigu uzsakymo suma virs 1000 PLN. 4u.gif
Tai Jurga lieka pigiausia kol kas?

o tai jums Jurga atodo brangu unsure.gif ? Man tai visai patinka tokios kainos thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rokile: 25 spalio 2012 - 10:33
skaiciavau konkreciai tokio tipo virtuve, tai man LT samata mazesne gavos g.gif bet lenkiskai nieko neikertu, gal ten ne plokste, o naturalus medis. Ir dar neradau indaplovei 45cm spinteles g.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 10 25, 11:31)
1,70 tai cia ne taip ir greitai

Net pagalvojau, kodel tuomet as netelpu biggrin.gif 1.60 ciuzinys. Bet vis tik, gal is tiesu ir ilgiau galima bus naudoti, nei man atrode
Atsakyti
QUOTE(Rokile @ 2012 10 25, 11:32)
vajej, negasdinkit blink.gif man turi viena dovana parvezti, kt savaitgaliui jau reiks unsure.gif
Forgete, o tai kada tiketina, jog isvezios? Kaip manai, galiu tiketis, jog 11 03 turesiu viska? Nuplauks man dovana doh.gif  unsure.gif
o tai jums Jurga atodo brangu unsure.gif ? Man tai visai patinka tokios kainos thumbup.gif

na tai ka as zinau, siaip jei vaziuos tai spes. Na o sveciai labai svarbus? Negali pasakyti kad pavede siuolaikines technologijos ir dovana bus vos vos veliau. as tai nieko tame blogo nematau.

QUOTE(motce @ 2012 10 25, 11:34)
skaiciavau konkreciai tokio tipo virtuve, tai man  LT samata  mazesne gavos  g.gif  bet lenkiskai nieko neikertu, gal ten ne plokste, o naturalus medis. Ir dar neradau indaplovei 45cm spinteles  g.gif

indaplovei spinteliu nebuna, tik priekine panele (kur dedasi ant dureliu). Paciai indaplovei jokios spintelesn ereikia.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 10 25, 11:36)
na tai ka as zinau, siaip jei vaziuos tai spes. Na o sveciai labai svarbus? Negali pasakyti kad pavede siuolaikines technologijos ir dovana bus vos vos veliau. as tai nieko tame blogo nematau.
indaplovei spinteliu nebuna, tik priekine panele (kur dedasi ant dureliu). Paciai indaplovei jokios spintelesn ereikia.

na zinoma,kad svarbus - sveciai is kitos temos lotuliukas.gif Galiu palaukt, bet zinai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(motce @ 2012 10 25, 11:34)
skaiciavau konkreciai tokio tipo virtuve, tai man  LT samata  mazesne gavos  g.gif  bet lenkiskai nieko neikertu, gal ten ne plokste, o naturalus medis. Ir dar neradau indaplovei 45cm spinteles  g.gif

Dabar supratau, ka jus lyginat. Tai bandykit ikea viska pigiausia i toki komplekta sudeti. Pigiausias baltas dureles, rankenas ir stalvirsi, idomu, kiek gautusi
Atsakyti