Sveikos ikea ekspertes! Net matau, kad jau kai kuriu namus puosia STUVA sistemos spinteles. Ishsirinkau spinta vaikuciui http://www.ikea.com/...733/#/S09876652 tik niiiieeekaip nesuprantu, kaip tokia uzsisakyti -kaip foto ir kas yra viduje tidarius spintos duris.
Ar cia reikia uzsisakyti isores kiauta, tada duris, tada stalcius ir t. t.
Ar gausiu tai ka matau...
Keisiu nicka i Tundra.
QUOTE(sinjora_ragana @ 2012 10 24, 21:06)
Sveikos ikea ekspertes! Net matau, kad jau kai kuriu namus puosia STUVA sistemos spinteles. Ishsirinkau spinta vaikuciui http://www.ikea.com/...733/#/S09876652 tik niiiieeekaip nesuprantu, kaip tokia uzsisakyti -kaip foto ir kas yra viduje tidarius spintos duris.
Keisiu nicka i Tundra.
Keisiu nicka i Tundra.
jei uzsisakysite ta kuria parodete, gausite tai ka matote, bet galite ir pati susideti kaip norite viska, spalvas sukeisti vietomis, vietoje plataus stalciausu, imti 2 siaurus, arba atvirksciai, 2 placius, ir t.t. imate rema ir dedate ko reik Galite visa stalciuota padaryt...
QUOTE(DaivaVe @ 2012 10 24, 13:36)
Merginos, gal kuriai teko neseniai daryti uzsakyma pas Ksistofa? Parasiau jam emaila pries 2 dienas, bet tyla, jokio atsakymo tai nzn ar cia dar laukti ar jau kam nors kitam rasyti
Man tas pats buvo kelis laiškus rašiau-nulis reakcijos pirmadienį sumokėjau, o šeštadienį turėjo atvešti - tai biški išsigandau, ale nieko-pats ketvirtadienį paskambino, pranešė kad atveš ir pan detales
Palaukit, girdėjau kad patikimas jis ale tik neatsakinėja į laiškus
QUOTE(zizelius @ 2012 10 24, 20:43)
Man tas pats buvo kelis laiškus rašiau-nulis reakcijos pirmadienį sumokėjau, o šeštadienį turėjo atvešti - tai biški išsigandau, ale nieko-pats ketvirtadienį paskambino, pranešė kad atveš ir pan detales
Atsake jau as jam vel parasiau, tai dabar matyt vel reiks kelias dienas atsakymo laukt
QUOTE(gėlužė @ 2012 10 24, 13:45)
Sveiki,o gal galite pakuomentuoti vaikiškas lovas. dabar jau tvirtai apsisprendėme daryti užsakymą, bet vis abejoju dėl šios http://www.ikea.com/...ucts/S59827956/ ir galvojau tikrai baltą imti, bet tamsi foto geriau žiūrisi Ir po mergaičių komentarų, kad nejauku tie geležys kažkaip pasimečiau Dar galvoju iki kelių metų tokioje lovelėje vaikas miegotų, nes mums jau 5, tai ar nebus keliem metam ji
Jau šios lovytės pas mane namie, džiaugiuosi, grožiuosi ir laukiu čiužinukų.
Dėl spalvos, tai priklauso nuo interjero. Jeigu lyginant be interjerų - man juoda "krūčiau" Pas mane baltos. O geležys, tai čia požiūrio klausimas.
Papildyta:
QUOTE(DaivaVe @ 2012 10 24, 14:36)
Merginos, gal kuriai teko neseniai daryti uzsakyma pas Ksistofa? Parasiau jam emaila pries 2 dienas, bet tyla, jokio atsakymo tai nzn ar cia dar laukti ar jau kam nors kitam rasyti
Teko. Irgi atsakė ne iškart. Pabandykit pasiskambint, viskas labai greitai susidėlioja į vietas
QUOTE(Vi.Kri. @ 2012 10 24, 22:14)
Jau šios lovytės pas mane namie, džiaugiuosi, grožiuosi ir laukiu čiužinukų.
Dėl spalvos, tai priklauso nuo interjero. Jeigu lyginant be interjerų - man juoda "krūčiau" Pas mane baltos. O geležys, tai čia požiūrio klausimas.
Viskas, jau noriu ir aš jos
Sakykite, o groteles jai reikia atskirai pirkti, ar įeina kartu su lovyte
Ir kokį čiužinuką ėmėte
QUOTE(lugne @ 2012 10 25, 10:06)
Ar kas nors bandėte virtuvę dėliotis su planeriu? Nu niekaip man jo neatidaro. Vakar pusdienį krovė, vis rašo "plaukit...." bet toks vaizdas, kad niekas nevyksta...
Bandykit su kita naršyklę gal Čia ne tik, kad bandė dėliotis, bet kai kurios pilnai sau virtuves susikomplektavo ir jau jomis džiaugiasi
Mergos, kokių žinių iš Jurgos girdėti? Taip supratau, kad šią savaitę nebevažiuos? O kada?
QUOTE(Hennessy @ 2012 10 25, 10:10)
Bandykit su kita naršyklę gal Čia ne tik, kad bandė dėliotis, bet kai kurios pilnai sau virtuves susikomplektavo ir jau jomis džiaugiasi
Mergos, kokių žinių iš Jurgos girdėti? Taip supratau, kad šią savaitę nebevažiuos? O kada?
rase kad vaziuos 30 ar 31
QUOTE(sinjora_ragana @ 2012 10 24, 20:06)
Keisiu nicka i Tundra.
Keisiu nicka i Tundra.
Jūs užeikite į STUVA planerį. Ten pačioje pradžioje reikia pasirinkti bazinį spintos modelį, nuo kurio pradėsite deliotis. Kai pasirenkate, rodo tos spintos standartinę vidaus komplektaciją (tokia ji ir bus, jei užsakinėsite spintą iš savo nuorodos).
Bet jeigu standartinė netinka/nepatinka ar šiaip norėtųsi kažko daugiau, tai planeryje galite susidelioti vidų, kaip tik norite. Tada jau reikėtų užsakinėti pagal kodukus, kuriuos išmes planeris
Papildyta:
QUOTE(Forgete @ 2012 10 25, 10:14)
rase kad vaziuos 30 ar 31
O, ačiū labai, dar savaitę reikės išlaukti, vadinasi... Mėnesį aš jau laukiu Smulkmenos, neskubu, nu bet...
Buvau pametusi tema, jau issigandau jog neliko...
Mergaites, o tai ka neliko nei vieno vezejo kuris veztu uz 10 proc. lyg tai Olegas vezdavo jeigu uzsakymo suma virs 1000 PLN.
Tai Jurga lieka pigiausia kol kas?
Mergaites, o tai ka neliko nei vieno vezejo kuris veztu uz 10 proc. lyg tai Olegas vezdavo jeigu uzsakymo suma virs 1000 PLN.
Tai Jurga lieka pigiausia kol kas?