Įkraunama...
Įkraunama...

everything5pounds.com

QUOTE(Claire* @ 2013 04 16, 20:34)
labas vakaras,
noriu paklausti
ar siuntimo kaina priklauso nuo svorio? ax.gif

Ne
Atsakyti
QUOTE(Apriliuke85 @ 2013 04 16, 16:30)

Deja teks 3 is 7 dalyku atgal siusti, nes kokybe neatitiko lukesciu...  schmoll.gif  Idomu kaip bus su $ grazinimu smile.gif Kiek suprantu, geranoriski jie, tai pasipasakosiu patirti  rolleyes.gif

siaip del smalsumo,ikelk rubelius, kurie netiko ar nepatiko, nes visi tik cia giria drabuziukus, reikia gi ir papeikti biggrin.gif
Atsakyti
o kaip kokybė iš http://www.everything5pounds.com/ g.gif
Atsakyti
QUOTE(Birbiziukas @ 2013 04 17, 09:35)

priklauso nuo rubu, reik skaityt aprasymus idemiai, kur viskoze, kur medvilne ir t.t. jei neraso, dazniausiai poliesteris.

siandien mano gautos prekes man normalios, bet buna, kad ir skudura gauni.

beje vakar buvau turguje, kalvariju turguje irgi nemazai batu po 40-50lt is 5 poundsu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 04 17, 10:41)

beje vakar buvau turguje, kalvariju turguje irgi nemazai batu po 40-50lt is 5 poundsu smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif sitas biznis jau pas mus labai gerai pletojamas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 04 17, 10:41)
priklauso nuo rubu, reik skaityt aprasymus idemiai, kur viskoze, kur medvilne ir t.t. jei neraso, dazniausiai poliesteris.

siandien mano gautos prekes man normalios, bet buna, kad ir skudura gauni.

o tai kokios sudėties turi būt, kad padorus tas rūbas būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Birbiziukas @ 2013 04 17, 09:43)
o tai kokios sudėties turi būt, kad padorus tas rūbas būtų  blush2.gif

siaip dazniausiai emu medvilne, jei megstukai, bet buna ir poliesterio, is tiktuju reik aki atkalti, nes as dazniausiai paziurejusi i ruba matau jau koks jis gali buti, aisku buna nusivilimu, bet nedaznai. sunkiau buna dydi atitaikyti, nes kai kurie rubai pamazinti, kai kurie padidinti, ir buna ziauriai gaila, kai preke faina ir netinka.
Atsakyti
QUOTE(Birbiziukas @ 2013 04 17, 10:35)

Kokybe manau laimes reikalas, prisisakeme batu, tai vieni graziai supakuoti, kiti ziurek kokia tai detale vos laikosi ir su dydziais problema kai kuriu batu, bet aprasymuose ir atsiliepimuose paskaicius turetu atitikti, man pavyzdziui neatitiko, dabar antra karta uzisakeme batus vienu dydziu didesnius ir tai dukrai vieni batai mazoki (jau antri batai netike, tai panelyte nervinasi baisiausiai)...tai wa eksperimentuojam ir toliau
Atsakyti
QUOTE(smalyziuke @ 2013 04 17, 10:04)
Kokybe manau laimes reikalas, prisisakeme batu, tai vieni graziai supakuoti, kiti ziurek kokia tai detale vos laikosi ir su dydziais problema kai kuriu batu, bet aprasymuose ir atsiliepimuose paskaicius turetu atitikti, man pavyzdziui neatitiko, dabar antra karta uzisakeme  batus vienu dydziu didesnius ir tai dukrai vieni batai mazoki (jau antri batai netike, tai panelyte nervinasi baisiausiai)...tai wa eksperimentuojam ir toliau

na aš pakolkas tik vienus batus ėmiau bet suuuper aukštais kulnais, bet laaabai patogus, o ir dydis kažkaip atitiko... bet matyt laimės dalykas...
Atsakyti
jei kam idomu,idedu realias fotkes, jau praktiskai visu rubu nebera pardavime, bet tiesiog ivertinti kokie jie buna. kas netiko keliaus i isparduotuve.

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
[img]http://images50.fotki.com/v1523/photos/4/1861854/11914677/tunika-vi.jpg[/img]

[img]http://images52.fotki.com/v1564/photos/4/1861854/11914677/haremines-vi.jpg[/img]

[img]http://images49.fotki.com/v606/photos/4/1861854/11914677/marskiniai-vi.jpg[/img]

[img]http://images59.fotki.com/v419/photos/4/1861854/11914677/suknia2-vi.jpg[/img]

[img]http://images59.fotki.com/v419/photos/4/1861854/11914677/suknia-vi.jpg[/img]

QUOTE(Birbiziukas @ 2013 04 17, 10:24)
aš taip ir maniau, kad čia kaina su kokybę turėtų pyktis  g.gif eksperimentuot kažkaip jau nelabai norisi, vis dėl to ne po 5 lt. kainuoja, o ir parduot netikusį turbūt sunku  g.gif

tiesa, o ar rankinukus kas siuntėtės, jaučiu ten totali sirata  g.gif po mėnesio galima į konteinerį mest  unsure.gif  biggrin.gif

nezinau, bent jau 90 proc esu patenkinta pirkiniais, tik keli batai nuvyle, ir keli rubai buvo skystalai. aisku ziurint kas ko iesko ir tikisi, man uz 25lt-27lt kasdienai tampyti pilnai pakanka tos kokybes.

rankines kelias turiu, viena buvo visiska sh, mirdanti kaip celofano medziagos, o kitos visai normalios, laukiu kaip tik siuntos su tasemis, galesiu pafotkinti, kai gausiu.

QUOTE(lili* @ 2013 04 17, 10:44)
Murčikai jau gavot sukneles  bigsmile.gif

aha, nors prie uzsakymo rodo processing, jau galvoju sh bus, o paeme ir atveze sian.
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2013 04 17, 11:02)
siaip dazniausiai emu medvilne, jei megstukai, bet buna ir poliesterio, is tiktuju reik aki atkalti, nes as dazniausiai paziurejusi i ruba matau jau koks jis gali buti, aisku buna nusivilimu, bet nedaznai. sunkiau buna dydi atitaikyti, nes kai kurie rubai pamazinti, kai kurie padidinti, ir buna ziauriai gaila, kai preke faina ir netinka.

QUOTE(smalyziuke @ 2013 04 17, 11:04)
Kokybe manau laimes reikalas, prisisakeme batu, tai vieni graziai supakuoti, kiti ziurek kokia tai detale vos laikosi ir su dydziais problema kai kuriu batu, bet aprasymuose ir atsiliepimuose paskaicius turetu atitikti, man pavyzdziui neatitiko, dabar antra karta uzisakeme  batus vienu dydziu didesnius ir tai dukrai vieni batai mazoki (jau antri batai netike, tai panelyte nervinasi baisiausiai)...tai wa eksperimentuojam ir toliau

aš taip ir maniau, kad čia kaina su kokybę turėtų pyktis g.gif eksperimentuot kažkaip jau nelabai norisi, vis dėl to ne po 5 lt. kainuoja, o ir parduot netikusį turbūt sunku g.gif

tiesa, o ar rankinukus kas siuntėtės, jaučiu ten totali sirata g.gif po mėnesio galima į konteinerį mest unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Birbiziukas: 17 balandžio 2013 - 10:26
QUOTE(Murčikas @ 2013 04 17, 11:27)

man situ spalva labai wub.gif ar jie zomsiniai? nesuprantu kokia medziagyte
Atsakyti