Šiandien gavau 2 poras batų
Kiek mačiau pardavime jų nebėra, bet gal dar sugrąžins. Dydis 2,5 atitinka 35, bet tik labai siaurai kojai. Plačios kojos į šituos batus nė pro kur neįkišit.
Kokybė labai gera, jokių klijų ar netvarkingų siūlių. Iš tiesų pirmą kartą užsisakinėjau iš šio tinklapio, bet užsisakysiu dar, nes kaina juokinga, o batai neatrodo kaip už 5 sv ir nemanau kad nusitrins greičiau nei kokie iš New Look uz 20 sv.
žiūriu neblogi džinsiukai,gal kuriai teko ką nors panašaus pirkti,kaip su dydžiais?
http://www.everythin...{3}46205{1}6901
http://www.everythin...{3}46205{1}6901
QUOTE(LinaGustė @ 2013 04 02, 11:57)
Laba, merginos Gal kas tokią suknelę turite? Įdomu, kaip ji realiai ir kaip dydis atitinka
Man laabai faina sita suknele. Ji is tamprios medziagos, tai dydis ne beda As emiau 14 dydi, nesioju 14-16, tai graziai apsitempe, pilva uzmaskavo. Mano ugis 161, tai vos zemiau keliu. As labai patenkinta ja
QUOTE(Pause @ 2013 04 02, 19:18)
Man laabai faina sita suknele. Ji is tamprios medziagos, tai dydis ne beda As emiau 14 dydi, nesioju 14-16, tai graziai apsitempe, pilva uzmaskavo. Mano ugis 161, tai vos zemiau keliu. As labai patenkinta ja
Nepersisviecia? Ar koks pamusalas gal yra? Man del dydzio dilema - imti 6 ar 8. Virsus mano smulkus, o klubai kiek platesni....
pasimečiau, šitam puslapiuke 5 dydis avalynės tai mūsų 37 ?
QUOTE(Augė @ 2013 04 04, 11:16)
Su 39 perku 6, tai 37 turėtų atitikti 4. Aišku skaitykite prie kiekvienų batų atskirai, parašo atsiliepimus, jeigu mažinti ar didinti
dėkui galėsiu orientuotis
ir dar iškilo klausimukas , man rodo tik siuntima i lietuva , brangu , o jei į UK , gal kas žinot kiek bus ?
lyg neradau kad butu rašyta ,
ir dar iškilo klausimukas , man rodo tik siuntima i lietuva , brangu , o jei į UK , gal kas žinot kiek bus ?
QUOTE(Augė @ 2013 04 04, 14:37)
dėkui galėsiu orientuotis
I UK apsimoka jei perkate tik kelias prekes ir skubiai reikia, nes ten pagal svori skaiciuoja. As uz 4 poras batu sumokejau apie 8 svarus, tad pasikooperavus i LT - daug pigiau
aiškutis , vat ir aišku viskas
ale panos, pazejau, kiek is sios pardes atsirado perpardavinetoju ***** parsisiuncia batus uz max 27 lt, o kainas uzsikelia iki 60-70 lt
garsiai pasipiktinau
garsiai pasipiktinau
QUOTE(slitka @ 2013 04 04, 14:43)
ale panos, pazejau, kiek is sios pardes atsirado perpardavinetoju ***** parsisiuncia batus uz max 27 lt, o kainas uzsikelia iki 60-70 lt
garsiai pasipiktinau
garsiai pasipiktinau
kiek perkat prekių kad išeitų 27lt už prekę?
QUOTE(slitka @ 2013 04 04, 14:43)
garsiai pasipiktinau
garsiai pasipiktinau
o as visiskai nematau ko cia piktintis jeigu nori preke tureti is karto, be jokiu paiesku ir buti "apsidraudus" del grazinimo, tai ir mokek daugiau o tos, kurios iesko, kooperuojasi, rizikuoja (internetinis apsipirkimas ypac sitoj pardej yra loterija) ir moka maziau cia jau kas ir kai moka suktis