Sveiki,
QUOTE(santropez @ 2013 07 24, 12:00)
Vakar nusipirkom 3menesiu nimfuka, tik labai jau norejom patinelio, bet sako sunku atskirti kol jauni, bet tikiuosi pataikem, sako pateles nelabai ciulba. Tai vkr kai parsivezem papugos kaip nebutu, tupi sau ir viskas, o siandien jau ciulba ir gan nebogai, jau net ant rankos atsitupia, leidzia paglostyti kojas
bandziua isleisti is narvo tai skrenda ir tiesiai i langa, dar orientacijos nelabai yra
QUOTE(grange @ 2013 07 28, 23:16)
parodyk koks
aš ir prieš kelias dienas parsivežiau nimfuką, kai mano dar vienas banguotukas pasimirė.. tai dabar vienas banguotas ir nimfutė. aš ir berniuko labiau norėjau, maniškė gegužės mėnesio tai ir keli mėnesiukai,dar sunku pasakyt tai jis ar ji.
...sveikinimai su naujais augintiniais
QUOTE(santropez @ 2013 07 29, 09:10)
...grazuolis
QUOTE(grange @ 2013 07 29, 12:23)
vienam buvo paralyžius, kojytes suparalyžavo, nepaskrido, labai greitai viskas. o patelei nežinau kas, nuo vasario pasimatė, kad negerai jaučias, rami, miegodavo daug.. paskutinm dienom iš vis pablogėjo, silpna buvo. gavo ir vaistų dozes, ir GA bet nepagelbėjo, kažkokia vidinė liga....
o koks kuodas gražus
ir drąsus, ant rankos tupia, maniškis bailus, ant pagaliuko ateina, kai pridedu, toliau dar ne, bijo, na bet pratinuos, gal pripras.
lyties aš nemoku nustatyt, ypač tokioms spalvoms. turi žiūrėti iš elgesio, bet jei sakai čiulba, tai patinėlis
čia maniškis
...gaila paukstuku
...man nerodo nuotraukos