Laba diena
QUOTE(santropez @ 2013 07 23, 13:36)
sveikos, o man va irgi dilema siandien buvo krameris ar nimfa, bet paskaicius daug info pabijojau krameri tureti del jo sunkaus prijaukinimo ir kandziojimosi, todel visgi pasilikau prie nimfos, nes mazas vaikiukas yra, bijau del jo. tai va greitai jau vaziuosim pirkti 3men nimfos patinelio. Cia bus mano antroji nimfa, pirmoji buvo labai protinga, garsius megziojo visokius nuo skambucio iki signalizacijos, labai klause, buvo net pro balkona iskridusi, bet pasaukta vardu grizo atgal, su suniu labai gerai sugyveno, bet viena diena sesei palikau pasaugoti ir isleke visam laikui pro langa
...na,mes irgi ilgai svarstem ka pasirinkt...,bet reziumas buvo -krameris... Kad lengviau butu su juo susidraugaut,specealiai pirkom prijaukinta ,maziuka papugiuka...,pradzioj labai mielas buvo..,o dabar jau pradeda rodyti charakteri,bando ikasti,tik dar aciu D nemoka skaudziai
. Bet nelabai ir sureiksminu jo toki elgesi,juk tai papugiukas, manau siek tiek kantrybes,darbo ir ismoksim graziai draugaut
.Siaip mes labai juo patenkinti,pamilom ji visa seimyna
...kas liecia Nimfa,pritariu
,kadangi esu turejus paauglystej,tai be galo mieli paukstukai,mokedavo savo varda atkartot,dar kelis zodzius kartodavo,aplamai buvo mano geriausias draugas visur kartu po namus...
.Sekmes ir lauksim pasakojimu
Haris