Įkraunama...
Įkraunama...

Papūgos-papūgėlės

Aš labai žalia paukštuko augintoja, bet porelės neskirčiau, nimfukų gauti ne problema ir jauniklį gautumėt. Jei vis dėl to nuspręsite imti suaugusį paukštuką vis tiek galite prisijaukinti tik kantrybės daugiau reikės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Niurzga @ 2014 11 11, 00:27)
Aš labai žalia paukštuko augintoja, bet porelės neskirčiau, nimfukų gauti ne problema ir jauniklį gautumėt. Jei vis dėl to nuspręsite imti suaugusį paukštuką vis tiek galite prisijaukinti tik kantrybės daugiau reikės  mirksiukas.gif

As ne LT gyvenu ir aplink labai labai sunku rast jaunikli nimfos, jau ir sitos suaugeles buvo tikras atradimas, vaziuot reikia min 200km kad isvis akzka pamatyt, tai kaina gaunas nemaza doh.gif be to ir patarimu auginant reiks, noreciau auginusi zmogu turet salia ax.gif
Atsakyti
Vistiek laikausi savo nuomonės, kad porelės neskirti 4u.gif
O kodėl būtent nimfa yra juk aibė visokių rūšių, jei ten nimfos deficitas tai gal kitokių pasirinkimas yra už panašią kaina g.gif
Pabandyk pažiūrėti rūšis paukstis.lt forume, gal rasi dar ką patinkančio, ką būtu nesunku ir įkandama įsigyti tavo šalyje.
Jei tinka nimfos dydis pabandyk pažiūrėti vidutines papūgas ar gal ne mažąsias.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Niurzga: 11 lapkričio 2014 - 18:42
Ai galutinai jau apsisprendziau, kad imsiu nimfa, grazios, besisypsancios, tinkamas jos dydis, kaip is naujo pradedant santykius su papuginiais biggrin.gif neper daug triuksminga, be to megsta demesi, o pas mane pilna troba bus norinciu draugaut ir kiaura para biggrin.gif
tiek, kad "nedega", palauksiu, gal atsiras kas nors kas pardavineja arciau namu.
Be to vakar sulaukiau pasiulymo jaunute mergaite siulo pirkt g.gif ir kaina per puse nei pas ta paukstinika g.gif

Klausykit, o kaip nimfutes sutaria su kitais gyvunais, namie turiu du sunis g.gif ir planuose kates po keliu metu biggrin.gif

Youtubej prisiziurejau visokiu nimfuciu, bet kokios sokejos bigsmile.gif ar ir jusiskiai papuginai soka? ar cia tik reti egzemplioriai noriai taiko i takta?
Atsakyti
Nimfas yra lengva grobis ir šunims ir katėms
Atsakyti
QUOTE(Rodnega @ 2014 11 12, 21:31)
Nimfas yra lengva grobis ir šunims ir katėms

NA mano sunys savo draugu ir kambarioku nevalgo smile.gif sekmingai sugyvena su vistom, ir sia vasara namie turejom zyliuka smile.gif sekmingai uzaugo ir isskrido smile.gif

Bet ar paciai nimfutei kiti gyvunai idomus, ar baidosi smile.gif
Atsakyti
Lipa be baimės šunims ant galvų ir nesupranta, kad tie juos gali suvalgyti
Atsakyti
Gerai kai tiksliai žinai ko nori thumbup.gif Lauksim naujienų, kai įsigysi naują šeimos narį pasirodyk balta ar pilka, berniukas ar mergaitė mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš siūlau dar kalita pasidomėti
http://paukstis.lt/f...php?f=17&t=4049
Atsakyti
Imsim greiciausiai viena is situ pamaivu ax.gif labiausiai istrigo antra is desines wub.gif sako, kad visos mergaites, nors joms dar tik 2 men., nes atseit mama perline. bet koks skirtumas kas bus tas bus ax.gif
https://scontent-a-v...amp;oe=54E24363

Vakar nusipirkau joms narva, mano riebus pinceris pilnai telpa ir vietos lieka biggrin.gif tikiuosi uzteks nimfai, vistiek tai bus daugiau ramybes ir miegojimo zona g.gif

Rodnega, skaiciau, grazus ir tie kiti, bet man pradziai uzteks ir nimfutes. Be to vyras mano auges be jokiu gyvunu, tai kiekvienas naujas gyvis jam stresas, ir kaip pasaulio pabaiga atrodo, paskui dziaugiasi biggrin.gif va as kliedziu tais paukstukasi, o jis zyla biggrin.gif
Atsakyti
Antros iš dešinės labai veidukas išdidus lotuliukas.gif Žavi wub.gif
Atsakyti
Klausykit, ziurejau siom dienom daug forumuose ivairiu papugiuku foto ir kiti turi labai ilgus uzsirietusius snapus. Ar tai normalu? Nes nimfutes kazkakaip nenormaliai net atrodo su tokiais snapais? Ar cia kazkokia liga, paukscio apleidimas? NEtinkamas maistas? KA daryt kad snapas normalus butu, isvis kaip isvengiama to?
Atsakyti