Aš labai žalia paukštuko augintoja, bet porelės neskirčiau, nimfukų gauti ne problema ir jauniklį gautumėt. Jei vis dėl to nuspręsite imti suaugusį paukštuką vis tiek galite prisijaukinti tik kantrybės daugiau reikės
QUOTE(Niurzga @ 2014 11 11, 00:27)
Aš labai žalia paukštuko augintoja, bet porelės neskirčiau, nimfukų gauti ne problema ir jauniklį gautumėt. Jei vis dėl to nuspręsite imti suaugusį paukštuką vis tiek galite prisijaukinti tik kantrybės daugiau reikės
As ne LT gyvenu ir aplink labai labai sunku rast jaunikli nimfos, jau ir sitos suaugeles buvo tikras atradimas, vaziuot reikia min 200km kad isvis akzka pamatyt, tai kaina gaunas nemaza be to ir patarimu auginant reiks, noreciau auginusi zmogu turet salia
Vistiek laikausi savo nuomonės, kad porelės neskirti
O kodėl būtent nimfa yra juk aibė visokių rūšių, jei ten nimfos deficitas tai gal kitokių pasirinkimas yra už panašią kaina
Pabandyk pažiūrėti rūšis paukstis.lt forume, gal rasi dar ką patinkančio, ką būtu nesunku ir įkandama įsigyti tavo šalyje.
Jei tinka nimfos dydis pabandyk pažiūrėti vidutines papūgas ar gal ne mažąsias.
O kodėl būtent nimfa yra juk aibė visokių rūšių, jei ten nimfos deficitas tai gal kitokių pasirinkimas yra už panašią kaina
Pabandyk pažiūrėti rūšis paukstis.lt forume, gal rasi dar ką patinkančio, ką būtu nesunku ir įkandama įsigyti tavo šalyje.
Jei tinka nimfos dydis pabandyk pažiūrėti vidutines papūgas ar gal ne mažąsias.
Ai galutinai jau apsisprendziau, kad imsiu nimfa, grazios, besisypsancios, tinkamas jos dydis, kaip is naujo pradedant santykius su papuginiais neper daug triuksminga, be to megsta demesi, o pas mane pilna troba bus norinciu draugaut ir kiaura para
tiek, kad "nedega", palauksiu, gal atsiras kas nors kas pardavineja arciau namu.
Be to vakar sulaukiau pasiulymo jaunute mergaite siulo pirkt ir kaina per puse nei pas ta paukstinika
Klausykit, o kaip nimfutes sutaria su kitais gyvunais, namie turiu du sunis ir planuose kates po keliu metu
Youtubej prisiziurejau visokiu nimfuciu, bet kokios sokejos ar ir jusiskiai papuginai soka? ar cia tik reti egzemplioriai noriai taiko i takta?
tiek, kad "nedega", palauksiu, gal atsiras kas nors kas pardavineja arciau namu.
Be to vakar sulaukiau pasiulymo jaunute mergaite siulo pirkt ir kaina per puse nei pas ta paukstinika
Klausykit, o kaip nimfutes sutaria su kitais gyvunais, namie turiu du sunis ir planuose kates po keliu metu
Youtubej prisiziurejau visokiu nimfuciu, bet kokios sokejos ar ir jusiskiai papuginai soka? ar cia tik reti egzemplioriai noriai taiko i takta?
Nimfas yra lengva grobis ir šunims ir katėms
QUOTE(Rodnega @ 2014 11 12, 21:31)
Nimfas yra lengva grobis ir šunims ir katėms
NA mano sunys savo draugu ir kambarioku nevalgo sekmingai sugyvena su vistom, ir sia vasara namie turejom zyliuka sekmingai uzaugo ir isskrido
Bet ar paciai nimfutei kiti gyvunai idomus, ar baidosi
Lipa be baimės šunims ant galvų ir nesupranta, kad tie juos gali suvalgyti
Gerai kai tiksliai žinai ko nori Lauksim naujienų, kai įsigysi naują šeimos narį pasirodyk balta ar pilka, berniukas ar mergaitė
Aš siūlau dar kalita pasidomėti
http://paukstis.lt/f...php?f=17&t=4049
http://paukstis.lt/f...php?f=17&t=4049
Imsim greiciausiai viena is situ pamaivu labiausiai istrigo antra is desines sako, kad visos mergaites, nors joms dar tik 2 men., nes atseit mama perline. bet koks skirtumas kas bus tas bus
https://scontent-a-v...amp;oe=54E24363
Vakar nusipirkau joms narva, mano riebus pinceris pilnai telpa ir vietos lieka tikiuosi uzteks nimfai, vistiek tai bus daugiau ramybes ir miegojimo zona
Rodnega, skaiciau, grazus ir tie kiti, bet man pradziai uzteks ir nimfutes. Be to vyras mano auges be jokiu gyvunu, tai kiekvienas naujas gyvis jam stresas, ir kaip pasaulio pabaiga atrodo, paskui dziaugiasi va as kliedziu tais paukstukasi, o jis zyla
https://scontent-a-v...amp;oe=54E24363
Vakar nusipirkau joms narva, mano riebus pinceris pilnai telpa ir vietos lieka tikiuosi uzteks nimfai, vistiek tai bus daugiau ramybes ir miegojimo zona
Rodnega, skaiciau, grazus ir tie kiti, bet man pradziai uzteks ir nimfutes. Be to vyras mano auges be jokiu gyvunu, tai kiekvienas naujas gyvis jam stresas, ir kaip pasaulio pabaiga atrodo, paskui dziaugiasi va as kliedziu tais paukstukasi, o jis zyla
Antros iš dešinės labai veidukas išdidus Žavi
Klausykit, ziurejau siom dienom daug forumuose ivairiu papugiuku foto ir kiti turi labai ilgus uzsirietusius snapus. Ar tai normalu? Nes nimfutes kazkakaip nenormaliai net atrodo su tokiais snapais? Ar cia kazkokia liga, paukscio apleidimas? NEtinkamas maistas? KA daryt kad snapas normalus butu, isvis kaip isvengiama to?