Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(Mažulėlė @ 2012 11 05, 16:40)
Atnešu ir aš saviškį...

labai gražus, ryškus tortukas, neabejotinai su didele meile darytas thumbup.gif Esu tikra, kad šventės 'kaltininkas' buvo laaabai laimingas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Mažulėlė @ 2012 11 05, 18:40)
Atnešu ir aš saviškį, tiesiai nuo stalo, išlipdytą, išmylėtą, kad ir netobulą, bet skaniai suvalgytą.  4u.gif

kamanių tortas wub.gif
Atsakyti
sveikos. Didziausia pagarba visoms darbscioms, gabioms, nuostabioms kepejelems mamytems - kiek groziu prisiziurejau wub.gif Man reikia pagalbos, noreciau uzsakyti torciuka dukrytes gimtadieniui, gal dar papildomai keksiuku, ar kas man galetu padeti? Veiksmas Vilniuje. Parasykit i az, lauksiu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2012 11 05, 18:21)
labai gražus, ryškus tortukas, neabejotinai su didele meile darytas  thumbup.gif  Esu tikra, kad šventės 'kaltininkas' buvo laaabai laimingas  wub.gif

Ačiū. smile.gif

QUOTE(naitas @ 2012 11 05, 19:20)
kamanių tortas  wub.gif

Tssssssssss... Ten turėjo būti bitutės... Storos bitės. biggrin.gif

O dabar prašau pastabų ir pasiūlymų. Nes šis pirmas toks išlipdytas. Antrasis laukia po mėnesio, reikės lipdyti 4 meškučius ir ... jei pilietis nepersigalvos, tarp tų meškinų būtinai turės būti traktorius. doh.gif
Atsakyti
Na jau tortu ivairumas wub.gif wub.gif wub.gif visi nuostabus. Atleiskit, kad nevardinu, bet visus paziurejau.

Idesiu savo sleiva kreiva doh.gif
snickers, 2,8kg

user posted image
Atsakyti
[quote=IwonaBogd,2012 11 06, 11:32]
Na jau tortu ivairumas wub.gif wub.gif wub.gif visi nuostabus. Atleiskit, kad nevardinu, bet visus paziurejau.

snickers, 2,8kg

na neblogai sleivas kreivas 4u.gif kai kam iki tokiu sleivu dar upem plaukt tongue.gif o is ko ratai? ax.gif
Atsakyti
[quote=mauzeryte2011,2012 11 06, 12:01]
[quote=IwonaBogd,2012 11 06, 11:32]

snickers, 2,8kg

na neblogai sleivas kreivas 4u.gif kai kam iki tokiu sleivu dar upem plaukt tongue.gif o is ko ratai? ax.gif
[/quote]
Aciu 4u.gif . Truko laiko lyginimui, bet kita karta tikrai bus geriau.

Ratai is vafliu perteptu rududu ir dengti pastilazu.
Atsakyti
Jau koks john deere atvarytas thumbup.gif Ar neprimatau, ar jis neguli ant pilvo? Kaip tai padaryta?
Atsakyti
Dangiuk,sidabrinei progai be sidabro prikringeliuotas 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2012 11 06, 11:32)

snickers, 2,8kg

labai gražus traktorius drinks_cheers.gif mano vaikis sakė - naujas traktorius, ane? biggrin.gif

QUOTE(AAI @ 2012 11 06, 14:08)
Dangiuk,sidabrinei progai be sidabro prikringeliuotas 4u.gif  thumbup.gif

aciuks.gif
Atsakyti
Sveikutės, nesuprantu, ar čia man vienai su snikerso biskvitu nesiseka, ar jis toks turi būti... iškyla didžiausias kalnas, ir pats biskvitas toks ne minkštas... gal ką ne taip darau? o gal jūs kažką patobulinote? nes man tenka tą iškilusį kalną nupjauti, supjaustyti juostelėmis ir dėti sluoksniu.
Atsakyti
nora 25 nu man ir iskilo snikerso biskvitui kalnas,bet man tada jis labai tiko sikniukui formuot lotuliukas.gif bet pas mane jis buvo laaabai purus...as tada kepiau is normos ir per viena karta(o recepte raso kad kepti per 2 kartus reikia is normos arba 2 formose)gal todel taip ir iskilo?? g.gif ir kepimo popieriaus as nenaudojau,o forma istepiau sviestuku,gal tai irgi turejo itakos... tongue.gif
Atsakyti