Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip papuošti tortus, pyragus ir kitus skanėstus

QUOTE(saintlina @ 2012 11 05, 13:18)
gal kas susigundys dalyvauti?..

"Mano gardžiausias rudens pyragas  Kvietimas Mano gardziausias rudens pyragas.pdf (1.12 MB)

(šeštadienis 15.00-18.00 ir 13.00-16.00 val.)

Renginio metu dalyviai gaus progą pademonstruoti savo gebėjimus profesionaliai įrengtoje kulinarinėje erdvėje ir neribojant fantazijos gaminti iš aukščiausios kokybės produktų. Trijų geriausių, t.y. originaliausių, skaniausių ir stilingiausiai pateiktų konkursinių pyragų autoriai bus apdovanoti naujausiu „Electrolux“ plaktuvu „Ultramix Pro“, sukurtu profesionalams ir pritaikytu Jums. Tačiau neliks nė vieno nuskriausto – kiekvienas kulinarinių varžytuvių dalyvis namo parsiveš turtingą parodos dalyvių krepšelį."

bet nematau, kur ten parasyta, kad bet kas gali dalyvauti? g.gif kazkaip akulioriu manau jau reik lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip reikia naudoti gelinius dažus, skiesti su degtine lašas prie lašo? Ar yra kiti būdai? Ačiū.
Atsakyti
cia daugiau info apie ta paroda http://issuu.com/15m...mp;pageNumber=1
o 17 psl rasoma: vyks UAB Panemunes egle seminaras apie tortu puosyba.. tik niekur nerandu kuria diena. Kazkaip isivaizdavau kad sestadieni, bet dabar neberandu
Atsakyti
QUOTE(rasaru @ 2012 11 05, 12:34)
Kaip reikia naudoti gelinius dažus, skiesti su degtine lašas prie lašo? Ar yra kiti būdai? Ačiū.


Jeigu dazot mase, tai nereikia skiesti - su dantu krapstuku imaisykit i mase (po nedaug, nes jie koncentruoti). o jeigu dazysit ant virsaus, tada su degtine skiesti. as lasu neskaiciuoju (geliniai dazai nelaša biggrin.gif ) is akies su svirkstu truputi ilasinu degtines.
Atsakyti
QUOTE(rasaru @ 2012 11 05, 13:34)
Kaip reikia naudoti gelinius dažus, skiesti su degtine lašas prie lašo? Ar yra kiti būdai? Ačiū.

o kam juos skiest? nebent dazot ant virsaus, tapot, o siaip grynus naudojat ir viskas smile.gif
jei maisysit su degtine ar vandeniu tai proporciju nera-is akies, nuojautos pagal poreiki smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune.v: 05 lapkričio 2012 - 13:01
QUOTE(ramune.v @ 2012 11 05, 12:02)
Labai skaniai atrodo abu valgomi thumbup.gif
o as su snikeriniu suriu biggrin.gif

fainas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Keila* @ 2012 11 05, 12:26)
bet nematau, kur ten parasyta, kad bet kas gali dalyvauti? g.gif  kazkaip akulioriu manau jau reik lotuliukas.gif


yra ten toks kvietimas prisegtas. Ten parašyta, kaip ir kur registruotis (šiandien paskutinė diena užsiregistravimui).
http://www.litexpo.l.....s pyragas.pdf
Atsakyti
Išsiaiškinau, jog UAB Panemunės eglė seminaras vyks ketvirtadienį. Bet jie tures ir savo stendą parodoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo melynas dangus: 05 lapkričio 2012 - 14:34
Sveiki, senai bedariau tortą, ir šiaip kilo klausimas: ar galiu ištepusi tokiu kremu tortą - mascarpone, rududu, kavos likeris, tirpi kava, - dėti ant viso šito šlapią bezė?? Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Na va, pasirodysiu, kaip be sidabro sidabrinei progai išsisukau.... biggrin.gif
user posted image

Galutinis variantas... pakringeliavau, nes kiek vietom švietė biskvitas, matyt, per plonai iškočiavau...
user posted image
Atsakyti
Atnešu ir aš saviškį, tiesiai nuo stalo, išlipdytą, išmylėtą, kad ir netobulą, bet skaniai suvalgytą. 4u.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
Sveikutes , perziurejau dvi paskutines temutes, tuksta zodziu kokie groziai bigsmile.gif, o geles bigsmile.gif saunuoles thumbup.gif
Atsakyti