drįsiu įkelti vieną Haloween'išką. Paprastas, bet vaikams patiko
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 04, 17:35)
jetus,cia gi taip paprastai padaryta koteliai kaip daryti turbut pasakoti nereikia,ane? o ziedai,tai... issikocioji mase,su flamasterio kamstuku issispaudi apskritima,ji vos patempi ir galiuka pirkstais sugaudi(toks smailas pasidaro).ir viskas.ant kaikuriu dejau tik toki viena,ant kaikuriu po 3tuos apskritimukus aiskiai parasiau?
galėtum pedagage dirbt , labai aiškiai ir suprantamai atsakei , net nebūč pagalvojus , kad su flamasterio galiuku galima tokį grožį padaryt
saintlina
net tik vaikam , bet ir man patinka , tik gal paminėk o kuo puošta , nu gal grietinėlė
QUOTE(linette @ 2012 11 04, 17:24)
saintlina
net tik vaikam , bet ir man patinka , tik gal paminėk o kuo puošta , nu gal grietinėlė
Labai malonu girdėt
man irgi patinka Stebuklingų dar nemoku kept, tai paprasti labai prie dūšios
Grietinėlė ir beze.
QUOTE(saintlina @ 2012 11 04, 17:12)
Nu labai fainas
melynas dangus, ačiū
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 11 04, 18:42)
kirbe,labai garzus tavo tortai
@drija,pasakiskos geles.o tas paskutinis,asmeniskai man,butu idealus be tu burbuliuku ir pataskavimu.jau tas torto rastas ir pati gele vaizda gera duoda,o anie mane blasko
@drija,pasakiskos geles.o tas paskutinis,asmeniskai man,butu idealus be tu burbuliuku ir pataskavimu.jau tas torto rastas ir pati gele vaizda gera duoda,o anie mane blasko
aha.. atrodo, lyg boružėlės būtų nuropoję ir pakeliui pakakoję
@adrija@, o iš ko tos žalios gėlės padarytos? Niu labai gražios
QUOTE(naitas @ 2012 11 04, 20:46)
o as busiu nepopuliari, bet man tas biziuterinis su "pakakojimais" kaip tik ir patiko-taip neiprasta, nenuobodu gal as i ta amziu kur dar netinka karoliai bandau sugrizti
tai aišku, kad tortas labai gražus. Mes tiesiog juo mėgaujamės, o ne sakom, kad nepatinka
QUOTE(saintlina @ 2012 11 04, 18:12)
drįsiu įkelti vieną Haloween'išką. Paprastas, bet vaikams patiko
Koks linksmas
QUOTE(linette @ 2012 11 04, 18:24)
galėtum pedagage dirbt , labai aiškiai ir suprantamai atsakei , net nebūč pagalvojus , kad su flamasterio galiuku galima tokį grožį padaryt
kam tie moldai
QUOTE(umedyte @ 2012 11 04, 21:31)
kaip dabar as jo noreciau!!!